Sahip olduklarınızin ehli misiniz? o değeri verip sahip çıkabiliyor musunuz?

Sahip olduklarınızin ehli misiniz? o değeri verip sahip çıkabiliyor musunuz?
Sahip olmak her zaman ehli olmayı gerektirmez çünkü bir kişi pahalı bir arabaya sahip olabilir ancak trafiği güvenli bir şekilde yönetecek beceriye sahip değil sonuçta, benzer şekilde kişinin çok sayıda kitabı olabilir ancak bu kitapların içeriğini tam olarak anlamayabilir. Ehli olmak daha çok yetkinlik ve karakter meselesi aslında, gerçek anlamda sahip olabilmemiz için sahip olunan şeyin değerini bilmemiz, onu doğru kullanabilmemiz ve sorumluluğunu alabilmemiz gerekiyor :D
Birine ya da bir şeye sahip olmak, o şeyin sorumluluğunu almak, ona değer göstermek ve onu iyi bir şekilde yönetmek anlamına gelir. Bu, bir insanın olgunluk ve sorumluluk seviyesini gösterir bana göre. Örnek verecek olursam bir ilişkinin içinde olmak, yalnızca o kişiye sahip olmak değil, o kişiyi anlamak, saygı göstermek, onu olduğu gibi kabul etmek ve ona karşı empati göstermekle ilgilidir. Ya da bir beceriye sahip olmak, o beceriyi geliştirip, verimli bir şekilde kullanmak için sürekli çaba göstermeyi gerektirir.
Kimsenin sahibi değilim, eşya olarak sorarsanız mezara kadar gitmeyecek. Ehli olduğum konularda gayet iyiyim.
Cevap
9Cevap
Nasıl olsa ölcez ne fark eder ki
Kimsenin sahibi değilim.. Ama değer verince de iliklerine kadar hissettiririm.. Ya hep ya hiç diyorum.. Kıymet bilene tabiki..
Sahip olmak büyük sorumluluk ister, sahipse hem ehlidir, hem de o sahip olduğunu en iyi bilendir. Sahip olmak kelimeyle bitmez..
Sahip olduğum herşeyde en iyi olmak zorunda değilim fakat tuhaf bi en iyi olma takıntısına giriyorum her konuda. En iyisinden aşağısı kesmiyor 😂
%99 kesmiyor beni mesela 😂😂
😂😂
Değer bilmek.
Kıymet bilmek
Hakkını vermek
Bunun içinde kişi ister kadın ister erkek olsun vicdan sahibi olması maalesef ki şart.
Sahip olmakta anlıktır, üzerine çok büyük anlamlar yüklememek gerekir..
Katılıyorum sana 👉 Woman 😂
😂😂👌🏻😎😎
Sahipsem aitimdir de..
Kısmen
Sen kimsin gizli kaç sorudur geliyorsun tanıyor muyum?
Şu huylarinizdan vazgecin takip ediliyorum şeklinden yari. Akışa düşen paylasimlara nacizane yorum yapiyorum hepsi o. Ne senin nede baskasinin profiline bakarak sorusuna gitmiyorum. Okey cevabinizi aldiysaniz musadenizi istiyim
Ben kötü bir şey demedim pardon sen de haklısın 👍🏻
Siz ne paylaşsaniz populer sayfaya düştügü icin hani dogal olarak sizin gibi arkadaslarin sorulari önümüze daha cok düşüyor. kolay gelsin.
👍🏻
Evettttttt
Evet ehliyiz
Sevdiklerim eşim benim kalp atışım 💘
Kesinlikle oyle
Evet benim se aynen
Evet.
Orası karışık ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?