Hayatınızda eksik olan ve olması sizi mutlu edecek tamamlayacak üç şey nedir?

Yelkenli tekne.. Tekneye verince kalacak para.. Teknede yasamayi kabul zdecek biri:))
Tesekkur ederim:))
Huzur
Mutluluk
Para
Cevap
0Cevap
Arkadaşlarımdan içten gelen bir teşekkür mesajı 📩 Sufle veya tiramisu kahve ☕
Issız bir ada, yeni kitaplar ve yiyecekler yeterli benim için. Kimsenin olmadığı bir yer çok güzel olur.
Tanıdığım biri de bunları çok istiyordu
@Arayış0702 tanıdığınız ki bilmiyorum ama aynı düşüncelere sahip olabiliriz. Yoğun iş temposu insanları yoruyor ve yalnız kalmak istiyor bu çok normal değil mi?
Normal değil çünkü yanlış insanlar ve yanlış insanlarla olan iş temposu yüzünden böyle düşünmek yanlış doğru olan doğru kişi ile bunlar i yapmak o zaman yslniz kalmak değil doğru kişi ile beraber olmanın daha güzel olduğunu anlarsınız ona anlattım dinlemedi beni belki sana faydası olur
@Arayış0702 her insanın düşünceleri farklıdır. Ben sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum. Sizde saygı duymalısınız.
Saygı duyuyorum ama senin bahsettiğin geçici bir çözüm çünkü kalp boşta kalmaz fıtratı gereği
@Arayış0702 kalır çokta güzel olur.
Peki sen bilirsin
Benim kalbimde olan kişi de senin gibi düşünüyor belki seni çok seven de doğru kişi vardır
@Arayış0702 beni çok seven ya da benim sevdiğim kimse yok arkadaşım kalbinizdeki kişi kim neden benim yorumuma yazıyorsunuz.
3 metre yüksekliğinde 6 metre genişliğinde bir duvar kitaplık, o kitaplığa sığacak kadar kitap ve daha çok para ahshahah
Üniversite kazanmak zengin olmak ve yurt dışına çıkmak
Mutluyum ne olsun arkadaşım var dosyaların var para kazanıyorum 😄😄daha ne olsun
3 yeni kitap olabilir 😃
Birkaç milyon dolar olsun yeter gerisini ben hallederim
yiyip yiyip kilo almamak, başarı, aşk
Tatile çıkmak, kitaplar, para sahip olmak isterim
Kar , tatil ve para 🤣
Yurtdışında bir iş bır ev bır eş 😂😀
Para, para, para
Aşk, kariyer ve çocuk
Eksik olan birşeyim yok kalp atışlarım olan sevdiklerim eşim yanımda
Beni mutlu edecek her şeye sahibim