Kişilik & Karakter Küfürsüz yapabiliyormusunuz? CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küfür edermisiniz ederseniz hangi durumlarda edersiniz...'Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. Lan bu kadar orolspu çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?Can Yücel Bu söz tam beni anlatıyor 😂😂😂 Küfürsüz yapabiliyormusunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. https://youtu.be/P_PLWFQX36g?si=jsAcWMpMBwXQtaWyVideodaki adam gibi mi 😁 1 2 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Kahkaha attım ya ya cok iyimis bunun kadar olamam asla ama mükemmel olayı ozetlemisler ya 🤣🤣😂😂😂 sen beni gece gece güldürdün Allah'ta seni güldürsün laz 😂 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl 😅😂 teşekkür ederim küfür edemeyince izliyorum 😂 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Eyleme dökmüyorum, masumum 1 1 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Eylemsizlikte guzelmis 😂 içinde kalması Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. küfür sevmem 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kufur eden biri degilim 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapabiliyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar