Anlıyordu beni hissediyordum ya da bana öyle gelmişti ben öyle sanıyordum, buna inanmak güzel geliyordu.. vs vs.. sizi anlayan ya da daha önceleri anlamış biri var mı? var mıydı? sahi kimdi o?

Anlıyordu beni hissediyordum ya da bana öyle gelmişti ben öyle sanıyordum, buna inanmak güzel geliyordu.. vs vs.. sizi anlayan ya da daha önceleri anlamış biri var mı? var mıydı? sahi kimdi o?
Beni en iyi annem, babam ve ablam anlıyor ya. Annem ve babamla aramda 40'tan daha fazla yaş olmasına rağmen beni anlamakta güçlük çekmiyorlar hayattaki en büyük şanslarımdan birisi bu, koşulsuz gösterdikleri sevgi ve destekleri benim için hep güvenli bir liman oluyor, duygulandım :D
Beni en çok annem anlamış gibi hissettiriyor. Çünkü o, kelimelere dökmesem bile hislerimi gözlerimden okur, ruhumdaki iniş çıkışları en derinden sezer. Onunla konuşurken yargılanma korkusu duymam, çünkü ne yaşıyorsam bana destek olmaya çalışır, çözüm sunmasa bile yanımda durur. Bazen bir bakışı, bazen bir sessizliği bile beni anladığını gösterir. İşte bu yüzden, kendimi en çok onun yanında anlaşılıyor hissederim.
Uzun zamandır anlaşılmayı beklemeyi bıraktım. Anlatmayı, dinlemeyi bıraktım. Baktım bırakacak bir şeyim kalmadı, bir köşede sessizce kendimi bıraktım.
Beni en iyi rahmetli kardeşim anlıyordu. Şimdilerde ahiretliğim var her şeyi onunla paylaşıyor anlatıyorum iyi ki var diyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Cevap
9Cevap
Kimse yok maalesef. ama ben kendimi anlıyorum ve kendimi seviyorum bu da yeterli geliyor bana.
Annem annem dışında kimse olmadı
Beni en iyi sadece kendim anlıyorum bu hayatımın en hızlı anlamam gereken gerçeği.. Öyle biri hiç olmadı, ben oldu zannetmişim, hâlbuki sadece kendimmişim..
Yarası yarama denk düşmemiş insanların en azından anlamış gibi yapmalarını isterdim. Ama onlar yanlış anlamayı tercih etti. Bu da bana ders oldu ama. Yarayı anlatmayı bırak, aşikâr dahi etmiyorum.
Bir zamanlar vardi.. Sonra sunu ogretti.. Seni iyi taniyan acitacagi yerleride biliyor.. :)) o yuzden birinin beni cok anlamasindan ziyade benim onu iyi anlamam daha onemli
Anlaşılmak istemeyi bıraktim artık anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.
Anlayan birini görmedim açıkçası şu ana kadar hep kendilerini düşünen kişiler oldu. Sanırım böyle biri olsaydı şu an yalnız olmazdım.
Kimse kimseyi duymuyor ve anlamıyor en güzeli uzun uzun susmak.
Bazen kendimi sadece ben anlıyorum, bazen de arkadaşlarım
simdi ismine gerek yok ama vardi oyle biri ki bence hâlâ var
😂😂 yok şu an öyle bir çırpıda hissettiren. herkese tekrar tekrar anlatmam gerekiyor.
Beni ablalarım hissettirmekle kalmıyor çok iyi anlıyor
Beni bir ben anlıyorum
Yaw he he..
Beni bir tek o anlar o da yanlış anlar
O..
Ama hiç anlamamış..
Sadece en yakın kız arkadaşım
Çok yakınım dostum Sevde
Bana öyle gelmiş
Hiçkimse
Kimse anlayamaz
Kimse beni anlamadı