Kişilik & Karakter Askerden 2. kez izne gelip 2. kez gitmemenin cezası bu olur mu? Cemmust Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk gelip dönmememin cezasını çektim ikinciye dava açmışlar sonuç ne olur Güncellemeler1 yıl Gmcl Askerden 2. kez izne gelip 2. kez gitmemenin cezası bu olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Git bitir 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. kısa süreli kaçış 7 gündü sanırım içinde dönmezsen firara giriyoruzdavalık olursun sonucunda ne takip eder tam bilgim yok dönmeni tavsiye ederimgit bitir 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Git bitir niye uğraşıyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Derdin ne oğlum 0 15 Yorumla Cemmust 1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abicim psikolojik sorunların varsa çözümü kolay heyete çık Yorumla Cemmust 1 yıl Cikarmiylrr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevk al çıkarır ya da izinde iken sen git Yorumla Cemmust 1 yıl 3kez hava degisimi aldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendin git psikiyatriye Yorumla Cemmust 1 yıl Sivilde olmuyormuş Yorumla Cemmust 1 yıl İlla ora gitcen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denedin mi Yorumla Cemmust 1 yıl Denedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sabret Yorumla Cemmust 1 yıl 3. kez gelisimede dava acacaklar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dava açsın seni psikiyatriye sevk ederler o zaman gerçeği anlarlar Yorumla Cemmust 1 yıl Eşcinselim dedim oyleyimde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Git bitir
kısa süreli kaçış 7 gündü sanırım içinde dönmezsen firara giriyoruz
davalık olursun sonucunda ne takip eder tam bilgim yok dönmeni tavsiye ederim
git bitir
Git bitir niye uğraşıyorsun
Neden gitmedin ki bitirmek çok mu zor
Sende git o zaman mk teröristi
Başın ağrır
Ne olur