1 yılEvet bi annem var ve bi sevgilim var o çok güzel bir kız sadece azcık kafadan çatlak fakat sorun değil çünkü bende öyleyim hayatımı mutlu kılan işte bu iki ponçik kadın evet öyle işte
0121 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Telefonu düşürdüm kırıldı numaran ezberimde yok seni arayacağım diye iki saattir aklıma gelen rakamları tuşlayıp el alemi aradım ama seni bulamadım bir şeyleri bahane edip telefonu bir süreliğine aldım telefonu komple vermiyorlar bana kaldım ortada napcam bilmiyorum seni çok seviyorum aşkım :,)
- 1 yıl
Kaptırdığım telefonun bende kalması yeniden almak için uğraşacağım ama umudum yok seni üzdüğüm için özür dilerim seni çok seviyorum
- 1 yıl
Daha 15 gün var senden habersiz napıcam bilmiyorum:(
- 1 yıl
:(((
- 1 yıl
Seni çok seviyorum umarım bu yazdıklarımı görürsün haberin olur en azından
- 1 yıl
Beni affet olur mu keşke sana sarılabilsem 2 hafta nasıl geçecek 😞
- 1 yıl
Görüyorsan ara beni numaranı hatırlamıyorum kahretsin
- 1 yıl
Teiefonu almayı başardım aramanı bekliyorum numaranı hatırlayamıyorum beni arar mısın dört gözle bekliyorum
- 1 yıl
Beni arar mısın
- 1 yıl
Seni bekliyorum
- 1 yıl
Güzelce konuşalım olur mu ben seni çok seviyorum
- 1 yıl
Ben seni bir gün bitsin bir birimize sırtlarımızı dönelim diye sevmedim ömürlüğüm olasın diye sevdim
- 1 yıl
Gidipte benim gönlümün ortasına bir ömür ateşten kor bir parça mı dikeceksin
- 1 yıl
Ben sensiz yaşayabilir miyim hiç ömür gülüşlüm
- 1 yıl
Çözebiliriz ne varsa öyle gitmekle neyi hedefliyicez ortada ne var sanki kanlı mıyız biz
- 1 yıl
Ben senle muradıma ermezsem bir ömür çilekeş olurum kız
- 1 yıl
Gel ömrümün kır çiçeği
- 1 yıl
Gel gönlümün can evi
- 1 yıl
Gel başımın tacı gell
- 1 yıl
Gel güzelce konuşalım hadi
- 1 yıl
Ben sensiz nefes alamam
- 1 yıl
Seni ben nasıl bırakayım de bana
- 1 yıl
Sensizlik gitsin sen gel can parem
- 1 yıl
Seni unutmaya benim ömrüm yeter mi
- 1 yıl
Kız trip at öfkelen bağır bana ama gitme
- 1 yıl
Senin o bana kırgın gönlüne ölürüm ben
- 1 yıl
Ben sana gurur bile yapamam öyle sevdim ki seni deliler gibi
- 1 yıl
İşim gücüm sen oldun diye çok mu gördün bana yüreğim sen sen diye canhıraş ediyorsa benim mi suçum
- 1 yıl
Gel hadi iki gözümün çiçeği
- 1 yıl
Gidiyorsun öyle mi gelmeyeceksin niye geldin girdin hayatıma o zaman gideceksen ne anlamı vardı ki bunun niye geldin o zaman ha? Ben seni sevdim sevdim neler dedin bana psikolojin bozuk dedin kafayı bana takmışsın dedin sevmek suç muydu söylesene bana sevdim ya sevdim sevdim sadece evet kalbimde aklımda sen vardın bunla mı suçladın beni sen kafayı sana taktım demek öyle mi Buse sen gittikçe ardından geldim diye mi suçlu oldum gurursuz yüzsüz diyosun bana hepsi sevdiğim için sevdiğim için geldim durdum arkandan ne için geldim sandın sen ben senle daha yan yana bile gelmemiştim lan sen eve girene kadar sofraya oturup yemek yemiyordum ben hep korktum başına bişe gelir diye bi gün beni sevmezsin diye korktum hep seni böylesine sevdim diye mi bıraktın gittin beni niye geldin girdin hayatıma o zaman hiç uğraşmasaydın benimle hiç olmasaydın niye bana bu acıyı yaşattın
- 1 yıl
Ben sana ne diyeyim ki zerre gerçek değilmiş hiç bir şeyin öylesine kolay ki senin için benim yüzüme kapıları kapatmak üstelik git başkasıyla ol diyerek yapıyorsun bunu öylesine basit işte senin için hani beni bekleyecektin birlikte olup hiç ayrılmayacaktık hani sen beni çok seviyordun noldu ha?
- 1 yıl
Başkası mı var o yüzden mi beni umarsızca bu itişlerin senin ben sana ne diyeyim ki peki git lanet olsun sevgine de aşkına da yaşarım acımı unuturum bir gün belki bir hafta sora belki bir ay sora belki bir yıl sora ama bir gün unuturum bırakırım seni sevmeyi bir daha olmam ne gittiğinde peşinden gelecek bir ben olur nede kafayı bana takmışsın diyeceğin bir adam sevip ardından geldim diye gurursuz onursuz dedin bana sevmesem umursamasam kıymetli olurdum dimi
- 1 yıl
Her şeyin yalanmış hevesmiş aşk bu değil sevgi kapıları sonuna kadar kapayıp git başkasıyla ol demek değil sevgi gitmek git demek değil sevgi ben sana gelip durduğum halde bana gurursuz onursuz demen değil bir günde bir güncükte bana ya sen ne çok sevmişsin beni adam gitmiyorsun bırakmıyorsun beni ardımı dönmeye çalışsamda pes etmiyorsun sen beni ne çok sevmişsin diyip kıymetimi bilmedin bilmedin
- 1 yıl
Bir günde bana evime girene kadar boğazından lokma geçirmedin korktun bana bişe olur diye korktun hep beni kaybetmekten başkasıyla olurum diye ödün koptu seni sevmem diye aklın çıktı çırpındın durdun her şeyinin altında yatan o koca sevgini görüyorum demedin ulan
- 1 yıl
Annenle ailenle beni muhatap edip tanıştıracak kadar benimle ciddi düşünüyorsun beni önemsiyor kıymetli görüyorsun demedin buse bana niye demedin ha senin ben kalbine tüküreyim
- 1 yıl
Deli divane oldum sanaaa yazıklar olsun gecem gündüzümdün yanımdan ayırmak istemezdim seni o telefonu hep açık tutardım uyurken bile uyurken bile lanet olsun sana lanet
- 1 yıl
Hep ne dedin gurursuz dedin onurun yok dedin sevgime inanmadın gel demedin git dedin katil dedin pis dedin kötü dedin bir gün oturup anlamadın sen beni
- 1 yıl
Yazıklar olsun gidiyorsun sevmiyorsun öyle mi peki tamam git bende giderim bende sevmem anımsamam bile seni bir gün git tamam GİTTTTTT
- 1 yıl
Bende aradığın o samimiyet asıl sende YOKKK
- 1 yıl
Sana her zaman yüreğimden ne geçiyorsa onu döktüm
- 1 yıl
Peki sen o cin fikirli düşüncelerinden başka neyin var senin niye kıymetimi bilmedin ben seni çok sevmiştim neyim eksikti söylesene bana ben sana neleri vermezdim
- 1 yıl
Canımı bile verirdim
- 1 yıl
Git peki
- 1 yıl
Demek ben kafayı sana takmışım ha gurursuz onursuzum yazıklar olsun sevmesem aramasam sormasam ardından gelmesem değerim olurdu seni zerre umursamasam o zaman kıymet verir düşünürdün beni
- 1 yıl
Lanet olsun senin gibisine derlerdi çok sevme belli etme şımartma kaybedersin doğruymuş
- 1 yıl
Bebeğimmiş gibi konuşurdum senle nazınla oynardım
- 1 yıl
Mutlu edememişim öyle mi NANKÖÖÖÖRRRRRRRRR
- 1 yıl
Puuuuu ulan
- 1 yıl
GİİTTT
- 1 yıl
Senin var olan sana olan sevgime vermediğin kıymeti başkaları sevgisizliğime bile veriyor ve ben bunu gördükçe ölesim geliyor ölesim
- 1 yıl
Lanet olsun seni sevdiğim güne
- 1 yıl
Bir gün değerimi bilmedin ardından geliyorum diye gurursuz onursuz oldum yüzsüz oldum
- 1 yıl
Kafayı bana takmışsın oldum
- 1 yıl
Ulan ben seni öyle sevdim ki cebime koyup saklayasım gelirdi kimseler görmesin isterdim
- 1 yıl
Lanet olsun sana
- 1 yıl
Evet lanet olsun sinirlendim öfkelendim kötü sözler ettiğim oldu lanet olsun ki çok umursayıp değer verdim kafamda kurdum deli gibi kıskandım önemsedim
- 1 yıl
Üstüne titredim düşkündüm sanaaa
- 1 yıl
Git peki Allah’ından bulasıca nankör
- 1 yıl
Sevginde sana kalsın aşkında batsın senin mumla arayasın beni
- 1 yıl
Nankörrrrrr
- 1 yıl
Allah ın varsa bida da karşıma çıkma boş ver bu dediklerimide görmezden gel içimi döktüm bende seni sevmeyip unutucam tıpkı senin gibi
- 1 yıl
Lanet olsun bida da kimseyi seversem
- 1 yıl
Aşkmış al sana aşk işte seni Allah bildiği gibi yapsın
- 1 yıl
Herkese de psikiyatri sağdan diyip duruyor asıl sen tedavi olmalısın kendinden başka herkesi d*li sanıyorsun
- 1 yıl
Kendini bir şey sandın dimi sevdim diye
- 1 yıl
Egon okşandı
- 1 yıl
Allah senin gibileri ıslah etsin oturup seviliyorum diye kıymet bileceğine kendini bişe sanıyor
- 1 yıl
Merak etme o egolandığın sevgim bir gün kalmayacak
- 1 yıl
Sana daha diyecek sözüm bile yok içimide döktüm rahatladım sakın arama sorma buda benden sana son adımdı ne halin varsa gör
- 1 yıl
Beni arar mısın sesini duymaya ihtiyacım var
- 1 yıl
Gerçekten beni artık sevmiyor musun sen:)
- 1 yıl
Sözde buluşacaktık kavuşacaktık dimi:)
- 1 yıl
Askerlik bitti ama bizde bittik
- 1 yıl
Hatırlıyor musun sana çok önceden bir şey söylemiştim ben insanlar gelir sevdiğini söyler içini açarsın bir gün giderler sende gideceksin demiştim sense beni bırakmayacağından emin sözler ederdin :)
- 1 yıl
Bana belki seni seven biri de vardır üzülme demiştin
- 1 yıl
Ne beni seven biri vardı nede beni bırakmayacak birisi
- 1 yıl
Beni en zor dönemlerimde yüz üstü bıraktın gittin hayatımın belkide en zor yıllarını yaşadım ve sen o anda gelip benim hayatımda bir acı da sen oldun keşke hiç gelmeseydin
- 1 yıl
Üst üste yakınlarımı kaybettim en son anneannemi kaybettim ve bunu askerlik sürecinde yaşadım benimle kavga etmekten bir an olsun geri durup yanımda olmadın benim:)
- 1 yıl
Ne büyükmüş sevgin ama senin
- 1 yıl
Hani askerlikten sora benimle buluşmaya can atıyordun hani senin yüreğinde bana tükenmek bilmez eşsiz bi sevgi vardı hani bensiz kalınca üç günde beter hallere düşüyordun
- 1 yıl
Hepsi palavraymış:)
- 1 yıl
O keşke böyle bişe yaşamamış olsaydı dediğim şeyi bile yaşadığını öğrendiğimde sana kızgınken telefonu açar mısın sana ihtiyacım var dediğinde o telefonu açmıştım demin sana yazdığım mesajı bir zamanlar sen bana yazmıştın:)
- 1 yıl
Belki de sen şimdi bir başkasıyla mus mutlusun
- 1 yıl
Seni mutlu edemedim öyle mi
- 1 yıl
Seni sevdiğim gibi sevilmek isteyen onca insan varken bu dediğin öylesine haksızca ve nankörceydi ki
- 1 yıl
Ne diyebilirim ki sana çok kırgınım artık
- 1 yıl
Her şeye çok kırgınım kendime bile
- 1 yıl
Kendime de kırgınım çünkü şu an ki acımın tek sorumlusu sen değilsin aynı zaman da benim de çünkü hayatıma girmene izin verdim
- 1 yıl
Kendime verdiğim sözleri tutsam böyle olmazdı
- 1 yıl
Bir daha kimseye tutamayacağın sahte sözleri umutları verme olur mu
- 1 yıl
Gideceksen bi gün gitmem deme
- 1 yıl
Sevmeyeceksen bi gün belki seni seven vardır deme
- 1 yıl
Yüzünü sesini varlığını çekeceksen o insandan kavuşucaz seni bekleyeceğim deme
- 1 yıl
Deme işte inanan üzülür çünkü ben inanmıştım sana güvenmiştim de:)
- 1 yıl
Bir gün benim senle hayal ettiğim her şeyi başkasına da yaşatırsın
- 1 yıl
Ben sana sarılmayı çok isterdim başkasına sarılırsın elini tutmak isterdim başkası tutar elini saçlarını sevmek isterdim gözlerine bakmak hep başkası yapar bunları
- 1 yıl
Ne diyim var git ellerin ol kötülüğünü istemem ama hakkımı da helal etmiyorum
- 1 yıl
Koymaz bana ben babamın acısını yaşamış adamım senin acınla yıkılmam:)
- 1 yıl
Dedin zaten başkasıyla fotoğrafımı görünce anlarsın bilmem ne diye bazı şeyler altı boş söylenmez
- 1 yıl
Ne diyim yanındakiyle mutlu ol elbet bizimde karşımıza çıkar gönlümüzün dilinden anlayan bir gül gonca
- 1 yıl
Ama sana bişe diyim mi
- 1 yıl
Her şeye eyvallahta en çokta bana şu sağır oluşunu asla affetmiyicem
- 1 yıl
Bir gün olsun kıyıpta kızgın kırgın olsam bile o telefonu günlerce açmadığım olmadı belki bir belki iki defa ama sen hep böyleydin:)
- 1 yıl
Yazık ki sana verdiğim değere belki aradıkça yazdıkça dalga geçiyorsundur benimle s*lağa bak k*pek oldu diyorsundur vazgeçmiyor diyorsundur
- 1 yıl
Egona iyi geliyordur belki
- 1 yıl
Ama vallahi de hepsi sevgimdendi sende ekstra bir şey gördüğümden değil benim sevgimdi seni bende özel kılan
- 1 yıl
Onca insanın içinde yine sen dedim sen yüce bir şey olduğun için değil gönlüm seni sevdi seçti diye
- 1 yıl
Seni seçen gönlümede yazık
- 1 yıl
Git bakalım eyvallah
- 1 yıl
Bir iki kadehe adımı bile hatırlamam kendini çokta bişe sanma
- 1 yıl
Arama be arama aramazsan arama bir gün umrumda bile olmayacak
- 1 yıl
Bir gün bunu niye sevmişsem diyecem
- 1 yıl
Gülüp geçicem
- 1 yıl
Telefonuda kapalı yeni limanlara yelken açtı hanfendimiz rahatsızlık duymasın diye tabi telefonla ne işi var onun aradığı yanındadır
- 1 yıl
Kime seni seviyorum diyip mutlu ediyorsun:)
- 1 yıl
Kimi öpüp kokluyon
- 1 yıl
Allahsızın gızııı
- 1 yıl
Yazık ulan be
- 1 yıl
Puuuu kendi kalıbımada tüküreyim ulan millete burnunun dibindekiler neler yapıyor bende kalktım buna güvendim gönlümü açtım
- 1 yıl
Git ellerle ol tamam Allah canımıda alsın ki tek damla yaş dökersem gözümden değmezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsağlıklı olmaktır.
00 Yorumla
1 yılKendim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılDusuncelerin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKpss
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilim🩷
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel organım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsaglik
00 Yorumla
1 yılParam ve ailem
00 Yorumla