Kişilik & Karakter Bu saatte kimler ne yapıyor? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İstanbul muazzam güzel an itibariyle ahh şimdi şehrim İstanbul da olmanız lazımdı)) Bu saatte kimler ne yapıyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kahve içip müzik dinliyorum KS' de takılıyorum 😜✌️ 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. İstanbul tek başına ise güzeldir kar yağarken ama o trafik varken asla güzel değildir. Birazdan fabrikadan çıkıp 1 şişe şarap alıp sapanca daki bunglowa gidip şömineyi yakıp kar yağışını izleyeceğim 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. İstanbul'un soguk ve karlı havası buraya yani İzmir'e geldi.Soğuk gerçekten hissetiriyor.Sıcak kahve iyi geliyor. 0 0 Yorumla
BᴬLKᴵZ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kar yağması gerekirken mahalleyi sel götürüyor onu izliyorum bende 1 0 Yorumla
kitapsever122 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Elektrik süpürgesi elimde etrafi temizliyordum ara verdim sen canım 1 0 Yorumla
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ordayız zaten ama pek bi esprisi yok bu sokakların 😄 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şu an bir şey yapmıyorum ama Akşam pavyona gidecem arkadaşlarla biraz takılayım 0 0 Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Oturuyorum, bir şeyler atıştırıyorum 0 0 Yorumla
Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yatakta uzanıyorum. Gece uykusu şart 0 0 Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. evet şehrin istanbuldayım 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hava şartlarından dolayı evimde oturuyorum.. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. İşten çıktım eve gidiyorum 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çay içiyorum 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yürüyüşten geldim… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kahve içip müzik dinliyorum KS' de takılıyorum 😜✌️
İstanbul tek başına ise güzeldir kar yağarken ama o trafik varken asla güzel değildir. Birazdan fabrikadan çıkıp 1 şişe şarap alıp sapanca daki bunglowa gidip şömineyi yakıp kar yağışını izleyeceğim
İstanbul'un soguk ve karlı havası buraya yani İzmir'e geldi.
Soğuk gerçekten hissetiriyor.
Sıcak kahve iyi geliyor.
Kar yağması gerekirken mahalleyi sel götürüyor onu izliyorum bende
Elektrik süpürgesi elimde etrafi temizliyordum ara verdim sen canım
Ordayız zaten ama pek bi esprisi yok bu sokakların 😄
Şu an bir şey yapmıyorum ama Akşam pavyona gidecem arkadaşlarla biraz takılayım
Oturuyorum, bir şeyler atıştırıyorum
çok sıkılıyorum aşırııııııı
Ders çalışıyordum bitirdim
Yatakta uzanıyorum. Gece uykusu şart
Kar yağışını izliyorum elimde kahve 🤌🏻
evet şehrin istanbuldayım
Hava şartlarından dolayı evimde oturuyorum..
İşten çıktım eve gidiyorum
Yatakta uzanıyorum uykum geldi 🥱🥱
Bi uğrasan diye bekliyoruz 🙄
Yatıyorum
Çay içiyorum
Yürüyüşten geldim…
Oturuyorum su an zaten İstanbul'dayım
Kar izliyorum cok guzell
Hava buz gibi ve karanlık neyi güzel
geyik yapioz abla
Eve tıkıldık
Dizi izliyorum