Bir şey de seni ilgilendirmesin be teyzecim :)
#Yeterhayeterhayat

Bir şey de seni ilgilendirmesin be teyzecim :)
#Yeterhayeterhayat
Evet, var. Kendini sürekli haklı gören, empati yapmayı bilmeyen, karşısındakini dinlemeden sadece kendi dediğini doğru kabul eden insanlarla asla yapamam. Çünkü sağlıklı bir iletişim için iki tarafın da birbirine saygı duyması ve anlamaya çalışması gerekir. Eğer bir insan sürekli kendi dünyasında yaşıyor ve başkalarının hislerini önemsemiyorsa, o ilişki beni yorar ve içten bir bağ kurmak imkânsız hale gelir. Bu yüzden böyle insanlardan uzak durmayı tercih ederim.
Saygısızlık yapanlarla, haksızlık yapanlarla işim olmaz
Teşekkür ederim 🍀
Bir sürü kişi ile hiç bir şey yapmam misal yeni taniştiğim kişi ile uzun uzun sohbet etmem sonra da yaşlı kadınlar ya da teyzeler hep sinisidir hiç sevmem yardım ederim kalbini kırmam duasını alırım dahasi yoktur
Ne istediğini bilmiyor mesela
İki yüzlü, riyakar, kıblesi menfaat olmuş birisiyle
Karşı cins düşkünü, ona değer veren seven birini aptal yerine koyan biriyle asla yapamam yapmadım da.
Teşekkür ederim
Cevap
26Cevap
Tutarsız bir duruşu olmayan tripli narsist bir erkekle asla yapamam
cahiller ile yapmam
Ruh hali gelgitli, ne istediğinden emin olamayan, hep ben diyen ve empati yoksunu bir tiple yapamam.
Sadece kendini düşünen, bencil, sivri dilli, memnun olmasını bilmeyen, dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden insanla, sıfatı ne olursa olsun ölür geç-mezzz.
Surekli yaptigi basarilariyla (!) ovunup, baska kimsenin konusmasina izin vermeyen insan tipi. Sen 20k tl maas aliyorsundur, o 21k aliyorum diye havalara girer. Ya da derdini anlatiyorsundur, benim derdim daha kotu diye ustune bir seyler ekler. Asla katlanamam
Kendini bi halt sanan, dediklerimi umursamayan, kendini haksız görmeyen, kendisine yapılanı başkalarına yapmaya çalışan sürekli ama sürekli... Sürekli kavga arayan insanlara da tahammül edemem
Büyük konuşmamak gerek... Allah yaşatir anlamak icin'den icimden gecti... Allah bizlere iyi gelecek insanlarla karsilaştirsin ve taniştirsin
Hiç bir şeye aslaaaa dememeyi kafamı sürte sürte öğrendim. Kriter diyorum artık😅 çapkın, narsist ve paragöz biriyle olmam sanırım..
narsis negatif cahil içi boş saygısız seviyesiz gibi..
O değil de, kim bu teyze merak ettim hjjlhgf
Sürekli söylenen ve her şeye kusur bulan insanlar benlik değil pek.
Cimri, kendini beğenmiş, eğlenmesini bilmeyen ve kasıntı birisi ile olamam
Dengesiz insanlar. Hiç etrafımda dolanmasinlar istiyorum
ülke geneli her tiplemeyi ayıklarsak pozitif yok gibi.😂😂
Var.. Karşı cinse zaafı biriyle yapamam.. Maymunun tövbesi, muzu görene kadardır demişler..
Çok varda asla asla demeyeyim şimdi başıma gelir😂
Evet var ne yazık ki..
Mızmız ve Tripkolik erkeklerden hiç ama hiç haz etmem
Kafasına göre hareket eden insanlar var, asla yapamam.
Her şeyi ben bilirim, küçük dağları ben yarattım havalarında takılan insan tipiyle asla yapamam.
Trip yapan insanla cidden yapamıyorum. Çekemem abi ya valla nefes bile alamam o denli yani.
Buraya yazarsam beni bulur korkmuyorum artık ne dediysem başıma gelir oldu
Negatif ve enerji vampiri
Hiçkimseye tahammülüm yok be
Kötülük içine işlenmiş, iftira atan ikiyüzlü insanlar. Bunlar arsizlardir. dövsen de oldursen de değişmezler
Bir şey de seni ilgilendirmesin be teyzecim 🙂 tam olarak bu
Duygusunu yansıtmayan insan, asla böyle soğuk insanlarla yapamam, duygular zaten insanı insan yapan en önemli şeylerden olduğunu düşünüyorum
Düşüncesiz kesinlikle düşüncesiz ve empati kuramayan biriniyle aska yapamam
sürekli ben ben diyen asla karşı tarafın konuşmasına izin vermeyen ve yalan söyleyen biriyle asla yapamam
Aşırı ciddi insanlar.
Fazla sosyal kişilerle
Aşırı aksi insanları sevmiyorum
Bir sürü insan tipi var
Bir cahille asla yapamam.
Büyük konuştuğum her şey başıma geldi 😅
Asla asla demem
kibirli, laubali, yalanci
Yalan söyleyenler uzak kalsın bana
Birçok insan tipi var… 😅
Kaba saba, saygısız, iki yüzlü ve bencil
Karaktersiz kaba biriyle yapamam
Oturduğu yerden 1 milyon yalan söyleyen.
İki yüzlü yalancı biriyle
Oldu halan daha. Oluyor evet 🤣😅
Kendimle de hiç yapamadım ki 😃
Nankör çok konuşan bağıra bağıra konuşan
Asla demem sonra başıma falan gelir mazallaj👀
Dindar ile yapamıyorum, valla olmuyor.
Negatif, manipüle eden insanlara uzak tutarım.
Donuk tipleri sevmiyorum
Ukala ve kibirli bir insanla anlaşamam.
İnsanlara tepeden bakan
Ban her konuda güvenen ama korkak insanla
Tipine bakmadan güzel kadına yürüyen apaçiler
Keko ve kendini beğenmiş
İnsan başına her şey gelir.
Asla demiyom 😂🤣 uzak duruyorum 😃
Eserekli ve yapmacık
Kendim
Kendini begenmis burnu havada olan tipler varya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?