Kişilik & Karakter Erkekler 1 68 90 kilo birini kucağa alabilirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 1 50 boylarda 85 kilo bi kız beni kucağına aldı herhalde erkekler de alır 😅😅😅 Erkekler 1 68 90 kilo birini kucağa alabilirler mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ayakta olmaz.Oturuluyorsa olur ama erkeğe eziyet gibi 😄 0 0 Yorumla
SecretCrazy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Yani bence alabilirim ama tabi denemek lazım bir de bu tür şeylerde görmek en doğrusu odur 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Almam niye yorulayım bosuna 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Sana sormadım güzellik erkeklere sordum Yorumla Mitsuhide 1 yıl Valla haklısın hrm erkeğim hem senden güzelimdir hiroşimaya atılan atom bombası gibisin kucağa alıp yere atsak şehir yok olur Yorumla Mitsuhide 1 yıl Dikkat et düşürmesin biri Yorumla Soran 1 yıl Hanfendi güzel olduğunuz kadar sinsisinizde ama şaka bi kenara hepimiz kendimizce güzeliz ve kilolu seven yakışıklı ve fit erkekler de var kavgaya gerek yok Yorumla Mitsuhide 1 yıl Bommmmmmmmmmmmm bomba patladı Yorumla Soran 1 yıl Peki abla Yorumla Mitsuhide 1 yıl Biraz daha ye 100 kiloya az kalmıs etki alanın büyür Yorumla Soran 1 yıl Yemekten değil hormon dengesizliğinden kilo aldım abla Yorumla Mitsuhide 1 yıl Neyse normalde asla dış görünüş zorbalamam ama senin gibi saygısız essekler hak ediyo yine de daha fazla devam edemiyicem bayy Yorumla Soran 1 yıl tamam ablacım haklısın devam etme aşko kuşkoluk yakışır sana böyle şeyler yakışmıyor 🥺🥺🥺 Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gayet alırım ve ses gelir vururken 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Boy kilo kaç Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl 1.75 boy95 kg kemikler kalın 90 kg çok rahat evire çevire vuruyorum ve o tam benlik kilo çok azıyorum bu kilo ve ölçülere Yorumla Soran 1 yıl Burcunnne Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Balık ama çok özelliği taşımam daha çok istekli yanım var Yorumla Soran 1 yıl Kilolu musunn Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Kemiklerim iri kilo belli olmuyor çok fizik güçlü Yorumla Soran 1 yıl Bakim Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Dm gel Yorumla
gamzehulus Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Alilar niye alamazsinlar alıp ne yapacaklar seni 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maşallah ama biraz zor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlişki anında o azgınlıkla kolayca alır 😂😂 hiç bir erkekle yakınlaşmadın mııı 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl daha önce hiç bu uçağını alabilen oldu mu seni 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl hihihihih daha neler de yaparlar 0 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri 1 yıl naptıki 1.50 sana kucakta acaba Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Alırım hem de öyle böyle değil.. 0 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstiyor musunn Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel alayııım Yorumla Soran 1 yıl Boy kilo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1.85 boy 81 kilo Yorumla Soran 1 yıl Gldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hani? Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 90 mı seyit onbaşı mısın be ablam 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Amca hormon sorunlarım var tedavisi zor Yorumla agorasevdası 1 yıl Zor da olsa pes etmemelisin yoksa seni ağır yaşamlarda görebiliriz. Yorumla Soran 1 yıl Senelerdir aynı kilodayım kilo alımı olmuyormsadece kilo verilmiyor dayı Yorumla agorasevdası 1 yıl Üzüldüm ablam umarım bir seyit onbaşı bulursun hayatına Yorumla Soran 1 yıl Kendi haline üzül evde kalmış dede 🤣🤣 Yorumla agorasevdası 1 yıl Evde kalan sensin ki böyle bir soru sormuşsun ben sana üzülüyorum :/ Yorumla Soran 1 yıl Benim yaşım daha küçük senin gibi bütün gün yatakta osura osura sanalda gezeceğime okuyup çalışıyorum 🤣🤣🤣 Yorumla agorasevdası 1 yıl :d Sen her gece benimle mi yatıyorsun da ne yaptığımı biliyorsun. Okuyorsun ama boş yorumlarda milletin kucağına gidiyorsun -_- Yorumla Soran 1 yıl Dede herkes sen gibi ml değil böyle bi sitede master olarak zaten ne olduğunu ortada daha konuşturma beni 🤣 Yorumla agorasevdası 1 yıl Aynen abla :d Yorumla Soran 1 yıl 30 yaşında olan sensin dede ne ablası yazık sakat galibq🤣🤣🤣 Yorumla agorasevdası 1 yıl Ben burada genel olarak herkese karşı bu şekilde konuşuyorum sana özel değil yani çok da şeapma :d Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kg olarak zorlanır 0 0 Yorumla
Aktif_volkan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ben alirim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Emin misnn Yorumla Aktif_volkan 1 yıl Evet Yorumla Aktif_volkan 1 yıl 85 kilo kucağıma almışligim var eski sevgilim ziplayinca da sorun olmadı 😉 Yorumla Soran 1 yıl Bn 90 Yorumla Aktif_volkan 1 yıl Özele gel Yorumla
Berkkk_berkk___ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Tek kolumla alırım 0 1 Yorumla Berkkk_berkk___ 1 yıl 185 80 kiloyum fitness yapıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ayakta olmaz.
Oturuluyorsa olur ama erkeğe eziyet gibi 😄
Yani bence alabilirim ama tabi denemek lazım bir de bu tür şeylerde görmek en doğrusu odur
Almam niye yorulayım bosuna
Sana sormadım güzellik erkeklere sordum
Valla haklısın hrm erkeğim hem senden güzelimdir hiroşimaya atılan atom bombası gibisin kucağa alıp yere atsak şehir yok olur
Dikkat et düşürmesin biri
Hanfendi güzel olduğunuz kadar sinsisinizde ama şaka bi kenara hepimiz kendimizce güzeliz ve kilolu seven yakışıklı ve fit erkekler de var kavgaya gerek yok
Bommmmmmmmmmmmm bomba patladı
Peki abla
Biraz daha ye 100 kiloya az kalmıs etki alanın büyür
Yemekten değil hormon dengesizliğinden kilo aldım abla
Neyse normalde asla dış görünüş zorbalamam ama senin gibi saygısız essekler hak ediyo yine de daha fazla devam edemiyicem bayy
tamam ablacım haklısın devam etme aşko kuşkoluk yakışır sana böyle şeyler yakışmıyor 🥺🥺🥺
Gayet alırım ve ses gelir vururken
Boy kilo kaç
1.75 boy
95 kg kemikler kalın 90 kg çok rahat evire çevire vuruyorum ve o tam benlik kilo çok azıyorum bu kilo ve ölçülere
Burcunnne
Balık ama çok özelliği taşımam daha çok istekli yanım var
Kilolu musunn
Kemiklerim iri kilo belli olmuyor çok fizik güçlü
Bakim
Dm gel
Alilar niye alamazsinlar alıp ne yapacaklar seni
Maşallah ama biraz zor
Belimi seviyorum almam
Amasını bile ağlatırlar
İlişki anında o azgınlıkla kolayca alır 😂😂 hiç bir erkekle yakınlaşmadın mııı
daha önce hiç bu uçağını alabilen oldu mu seni
hihihihih daha neler de yaparlar
naptıki 1.50 sana kucakta acaba
Alamıyolarsa onların sorunu bence
Alırım hem de öyle böyle değil..
İstiyor musunn
Evt
Gel alayııım
Boy kilo
1.85 boy 81 kilo
Gldim
Hani?
90 mı seyit onbaşı mısın be ablam
Amca hormon sorunlarım var tedavisi zor
Zor da olsa pes etmemelisin yoksa seni ağır yaşamlarda görebiliriz.
Senelerdir aynı kilodayım kilo alımı olmuyormsadece kilo verilmiyor dayı
Üzüldüm ablam umarım bir seyit onbaşı bulursun hayatına
Kendi haline üzül evde kalmış dede 🤣🤣
Evde kalan sensin ki böyle bir soru sormuşsun ben sana üzülüyorum :/
Benim yaşım daha küçük senin gibi bütün gün yatakta osura osura sanalda gezeceğime okuyup çalışıyorum 🤣🤣🤣
:d
Sen her gece benimle mi yatıyorsun da ne yaptığımı biliyorsun. Okuyorsun ama boş yorumlarda milletin kucağına gidiyorsun -_-
Dede herkes sen gibi ml değil böyle bi sitede master olarak zaten ne olduğunu ortada daha konuşturma beni 🤣
Aynen abla :d
30 yaşında olan sensin dede ne ablası yazık sakat galibq🤣🤣🤣
Ben burada genel olarak herkese karşı bu şekilde konuşuyorum sana özel değil yani çok da şeapma :d
Bel fıtığı garantili 😂
Alırım da ne kadar tutabilirim bilmiyorum 😂
Kg olarak zorlanır
Eve555
Çüşş belim kırılır
Alamayız
zor ya fıtık olur
Zor biraz
Alırlar
Alır zıplatırım
Ben alirim
Emin misnn