En çok karakterime iltifat edilmesini seviyorum. Çünkü bu, kim olduğumu ve hayata nasıl baktığımı temsil ediyor. Fiziksel bir şey gelip geçici, ama karakter insanın özüdür. Birinin beni gerçekten tanıyıp, karakterimle ilgili bir şey söylemesi beni çok etkiler ve değer verdiğimi hissettirir. Örneğin, dürüstlüğüm, samimiyetim ya da güçlü duruşum gibi özelliklerimin fark edilmesi beni mutlu eder. Bu tür iltifatlar, benim için daha anlamlı ve kalıcı oluyor.
İyi kalpli oluşumdan dolayı iltifat alırım genelde. Ten rengimden, özellikle saçlarımın renginden, doğal diye boyalı olsaydı iltifat etmezlerdi klasik hafif sarı çünkü. Gülüşüme eden var bir de güldüğümde gözelerime. İnsanların özelliklerimi iltifat yağdırarak takdir etmeleri bende şüphe oluşturuyor. İnanmıyorum içtenlikle o övgüleri yaptıklarına. Çünkü insanların övdüğü değil, daha çok kıskanıp üç maymunu oynayarak kendilerini ve benden korkularını rahatlattıkları biriyim. Bir de arkamdan çok konuşurlar genellikle dedikodum yapılır. Ben ve beni sevenler biliriz beni zaten.
En çok gözlerime güzelliğime yaşımdan küçük gösteriyor olmama iltifat alıyorum. Ama en çok 47 değilde 30 35 yaş aralığında gösteriyor olamama seviniyor olabilirim. Bu bana kendimi iyi hissettiriyor.
Gözleriniz çok güzel ama kırmızı 😂 çok kırmızı rengine mi baktınız efenim 😂 bu arada çokseel kızsın onuda belirtiyim 🤭😂 sana birini bulurumda şimdi neyse gece gece risk almim 😂
Öncelikle çok teşekkür ediyorum bu iltifatınız için hocam gözlerimin kırmızı olması bazı kişilere olan öfkem sinirim ve 5 gündür uykusuz olmamdır. 😂😂 Hocam senin çevren yok nerden bulucan 😂
Ben iltifat bana iltifat edilince nasıl tepki vereceğimi şaşırırım genelde o yüzden iltifat çok sevmem 😅 ilgi severim ama şöyle güzelsin şöyle zekisin tarzında iltifat şeklinde değil 😅
Erkekler neden hep gözlere iltifat ediyor tanıdığım bi çocuk vardı bana diyordu şimdiki sevgilisinede diyor göz olsun yeter galiba onun için başka bi yaratıcılığı yok gibi
Zekisin merhametlisin vicdanlısın Gözlerin çok güzel çok tatlısın gibi gibi karşı cinsin söylediği ama yanımızdan ve tecrübelerimizden dolayı yendiğimiz iltifatlar.