Ailemle oturup dizi izlemeyi, yakın arkadaşlarımla da gezmeye bayılıyoruumm 💙

Ailemle oturup dizi izlemeyi, yakın arkadaşlarımla da gezmeye bayılıyoruumm 💙
Sevdiğim insanlarla vakit geçirirken en çok samimiyeti ve gerçek bir bağ kurmayı önemsiyorum. Birlikte olduğumuz anların anlamlı olmasını isterim. Mesela derin bir sohbet etmek, dertleşmek ya da sadece sessizce yan yana oturup anın keyfini çıkarmak bana huzur verir. Beraber gülmek, bir şeyler paylaşmak ve birbirimizi gerçekten dinlemek benim için çok değerli. Kalabalık bir ortamda olmaktansa sakin ve içten bir şekilde vakit geçirmek her zaman daha özel hissettirir. Sevdiğim insanlarla birlikteyken, zamanı ölçmeden, tamamen o ana odaklanmayı seviyorum. Çünkü o anlar, günlük koşuşturmanın arasında bana gerçek bir nefes gibi geliyor.
Sevdiğim tüm insanlar ile vakit geçirmeyi seviyorum. Birlikte vakit geçirirken saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadığım, anlayamadığımız arkadaşlarım var. Saate bir bakıyorum 23 olmuş, şaşkınlıkla arkadaşa söylerim mesela, gelen cevap "ne ara oldu"
Böyle birkaç kişi var.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Mesela bir yürüyüşe çıkmak, doğada olmak ve sadece etrafı izleyerek sohbet etmek bana huzur veriyor. Ya da mutfakta birlikte yemek yapmak, bir yandan yemek tarifleri üzerinde şakalaşmak, bir yandan da ortak bir şeyler yaratmak çok keyifli.
Ailem ve çevrem dışından aslında kendim ile vakit geçirmeyi seviyorum fotoğraf çekmeyi anlık, Sahafevlerinde takılmayı, Sanatsal aktiviteler yapıp güzel ve bilgili sohbetler etmeyi ve ailem, arkadaşım , kedimi de unutmamak gerek her anıma şahit oldu ağlamama, gülmeme, sinirlenmeme sanırım en çok beni anlayan kedimdi
Hemde nasıl ama farkındaysan çoğu kişi bunu yapamıyor çünkü özgüveni kendisi ile başbaşa kalamiyor oysa ki bir insan ilk başta kendisini sevmeli ve değer vermelidir. Bir insan kendisini tanıyıp sevdiği zaman karşı tarafı da anlayıp sevebiliyor o yüzden benim en sevdiğim aktivige kendim ile olandır. :)
Cevap
13Cevap
Her akşam yemeklerde, sonra çay/kahve faslında birlikteyiz, dizi/film keyfisi işte. Arkadaşlarımla da buluşup kahvaltı keyfisi yapıyoruz denk getirebilirsek. Yeterli.. 😌
Koyu sohbet gülüşmeler mod değişimleri falan harika oluyor 😅
Dediklerin gibi ama daha çok yalnız vakit geçirmeyi seviyorum🌸
Huzur vericii 😻
Evet kübroşum💛
💐💙
Bir aradayken yaptığım her şeyden keyif alırım ben. Bazen bir şeyler içmek ya da bir film izlemek gibi küçük basit şeyler bile buna dahil.
Bu aralar uzak olduğumuz için hiçbir aktivitem yok ailemle ama arkadaşlarımla yürüyüş yapmak gezmek sinemaya gitmek spor vs gibi şeyleri yapmayı seviyorum
Para harcayabilcegim aktiviteleri seviyorum; alışveriş, gezmek, değişik tatlar denemek...
Ve bunları yalnız yapmak tercihim çünkü genelde insanlar tempoda ayak uyduramıyor. Ben de sıkılıyorum onlarla aktivite yaparken
Evet , oldukça mutlu hissediyorum, Ciddi manada özellikle kardeşlerimle. Ve ben, kardeşlerimden şehir olarak uzak olduğum için gelince onlar, mutluluk duyarım, beraber her yere gideriz. 💗🌺✨
Yaa şapşal ben de yakın arkadaşlarımla gezmeye bayılıyorumm
Heheheheh
Hoşlanırım tabi bea neden hoşlanmaayım mesela sıpanın birine film önerisi yapıyorum :D
Nasılı önemsiz sevdiğim insanlarla yürüyüşe çıkmak bile bana iyi geliyor. Hepsiyle de farklı şeyler yapıyoruz
Evde toplanıp dedikodu yapmayı çok seviyorum 😄
Gezmekten sohbet etmekten yemek yemekten sevdiğim insanlarla ne yapsam hoşuma gidiyor
Fark etmez. O an şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparız
çiğ köfte yemek onlarla birlikte efsane bir zaman geçirme aktivitesi
Arkadaşlarımla birlikte gezmeye sinemaya gitmeyi çok severim.
ya sevgilimle ya da yanlız basima vakit geciririm
Çay kahve eşliğinde hoş ve kaliteli sohbet.. ya da tam kafa dengi biri ile uzun yürüyüş..
Sohbet etmek, gezmek ve alışveriş yapmak. En çok sohbet etmeyi seviyorum gezerken de eğleniyoruz.
Evet hatta sürekli kalabalik ortamdayim sevdiğim insan çok iyi ki varlar..
Dışarıda gezmek en keyif verici olanı bana kalırsa
Ayin yapıyoruz biz 🤣
Sohbet muhabbet etmeyi seviyorum
Oyun oynayarak tabu vs. 😅😂😂
Annemle gezmeyi ve film izlemeyi seviyorumm
Vakit geçireyim de nasıl olduğu önemli değil
Yürüyerek gezmeyi seviyorum
evet severim tabiki
Hoşlaşırız
Her şekilde severim
Gecimiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?