Bazı kararlar pişmanlıktır.. keşkelerle doludur.. Bir sihirli değnek olsa da o güne dönüp değiştirmek isteriz))

Bazı kararlar pişmanlıktır.. keşkelerle doludur.. Bir sihirli değnek olsa da o güne dönüp değiştirmek isteriz))
Geçmişte aldığım bir kararı değiştirme şansım olsa, kendimi başkalarının düşüncelerine ve beklentilerine göre şekillendirdiğim anları değiştirirdim. O zamanlar insanları kırmamak ya da onlara uyum sağlamak için kendi isteklerimi ve hislerimi bastırdım. Şimdi anlıyorum ki, kendime dürüst olmadığım her an, aslında kendime haksızlık etmişim. Keşke o zaman daha cesur olup kendi doğrularımın arkasında durabilseydim. Bu bana hem özgüven hem de huzur kazandırırdı.
telafisi olmayan hiç bir karar almadım, hiç pişman olmadım.. kararlar alıp pişman olan insanlara üzülüyorum. bıtakın su bildiği gibi aksın. engel olmayın.
Evlilik
Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Bazı yollar gidilmeli, bazı seçimler yapılmalı, her şeye rağmen o şarkı dinlenilmeli, 🎶 çünkü bizi biz yapan şeyleri tecrübelerimize bağlıyız. 🌺
Eic için teşekkür ederim. 💝
Rica ederim 🦋🙏🏻❤️🙏🏻
🌼🌟💓🪁
Cevap
11Cevap
Bir kaç hatalı kararımı hiç yapmamışcasına iptal ederdim kesinlikle.
Çok varya ama değiştirmezdim o kadar güzel hatalar yaptımki belki aynı hayatı tekrar yaşasam yine aynı hataları yapardım.
Yok ya su an oldugum yer fena degil.. Belki su an basladigim yola 10 yil 15 yil once baslamak olurdu :).
Keşke hiç tanımasaydım dediğim insalar var ama olmasi gerekiyormuş bugünkü ben olabilmem için..
Bazı insanlarla hiç tanışmamayı tercih ederdim bu defa..
Derslerime sımsıkı sarılırım sigaraya başlamam iki oldu ama olsun
Şunu kesin değiştirirdim diye düşündüğüm bir şey yok lakin ufak bir kaç dokunuş yapardım geçmişime..
Sen değil ben geleceğim derdim bu kez.
Düşünüp yazacağım 😂
Tamam 😂
Keşke tanımasaydım dediğim olmultur
Olmuştur*
Anladım 😂
Üniversiteyi Kayseri'de okurdum mesela
Daha az fedakârlk yapardm
Onu sevdiğim zamanları.
Bi seks olmak istemezdim
Aşık olduğum kişileri değiştiririm
Hiçbir şey