Kişilik & Karakter Cümleyi tamamlar mısın? Deli gibi …? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Deli gibi Spor yapma Zamanı 💪🏼AnlıkKeyifli bir Hafta sonu olsun…. İş çıkışı Spor 🤙 Cümleyi tamamlar mısın? Deli gibi …? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Spaghetti cola gomme zamanı 👌🏼Koca bir tencere yaptım. Tek yaşamanın en güzel yanı da spaghettiyi kimseyle paylaşmak zorunda kalmamak. 🤣 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oooo afiyet olsun ✨ Yorumla
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Ne bohh yaşıyonuz bu sporla bi anlasamBu sporu 5 yıldır sevemedim gitti 2 10 Yorumla Soran 1 yıl Aşk yaşıyoruz Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Aynen katılıyorum Yorumla Buz_Yanığı33 1 yıl Hangisine bana mı ona mı @Yorgunprenses_12 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Sana sana Yorumla Buz_Yanığı33 1 yıl Sağol teşekkürler beybi Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Ricalar Yorumla Soran 1 yıl @Yorgunprenses_12 banada katılın Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Senin yaptığın sporu yapsam iki gün yerimden kalkamam Yorumla Soran 1 yıl @Yorgunprenses_12 🎈😄 alışırsın yavaş yavaş Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Nasil aliscem aslinda benim spor yapmama gerek yok esimin yaninda caliscem varya incecik olurum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Deli gibi leg press🙄 buda benden gelsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Başarılısın 💪🏼 Yorumla
beyzabldn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Deli gibi squat yapma zamanı 😊 Yıllarca çevremizdekilerinkini kaldırdık şimdi sıra kendimizinkini kaldırma zamanı 😂 3 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gibi kelimesini atıyorum , deli bile deli bile benden daha iyi kararlar veriyorrr 2 0 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Deli gibi koşuyorum, çünkü hayatın sunduğu fırsatları kaçırmamak için hızla ilerlemem gerektiğini hissediyorum. 0 0 Yorumla
erkekişi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Spor'a katılıyorum hocam, basamayan etek giysin. :D 0 0 Yorumla
nireinengel Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Deli gibi ders çalışacağım favori hocama söz verdim 🥲 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Deli gibi sevmek ruhumuzda var… 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ooo şarkı sözü Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Deli gibi hareketler sergilemeyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Köyün delisi kim diye soru soracağım seni seçeceğin gel 🌷ndjds Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hadi ordan shha Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Deli gibi seviyorum istiyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Wow Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥰❤💃❣️ bende öyle diyorum wow Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Deli gibi temizlik yapma zamani😱 1 0 Yorumla
Double_bLood Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Deli gibi manga/manhwa/manhua okuma zamani 1 1 Yorumla Soran 1 yıl One piece Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İçmek istiyorum🤣🤣 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Su iç Yorumla Allermes 1 yıl Olur🤣🤣 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Deli gibi açım 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ooooo en sevdiğin yemek ne Yorumla pumpkindessert 1 yıl Kuru dolma 😄 gel yap bana Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kolay gelsin iyi bas sporda 0 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Deli gibi kocami takip ediyorum 🧐 0 0 Yorumla
Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 2 gündür spora gitmiyorum deli gibi özledim 🥲 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Deli gibi uykum geldi şu an uyuyasim var 🥱 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Deli gibi çizim yaptım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Deli gibi aşıgım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Wowww Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşılıksız aşk ama Yorumla
ladycrazy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Canım çikolata çekti 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Almanya çikolatası Yorumla ladycrazy 1 yıl Belçika çikolatası 😆😆😆 Yorumla ladycrazy 1 yıl İsviçre daha iyi ya mor ineklerden gelen olsun 💜 Yorumla Soran 1 yıl Milka Yorumla
AlkolikLiseli Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl içmek 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kötü alışkanlık yok Yorumla AlkolikLiseli 1 yıl aaa alkolün nesi kötü ya Yorumla
Organicchemist19944 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl bassss ya bass 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Basıyorummm Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Özledim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Spaghetti cola gomme zamanı 👌🏼
Koca bir tencere yaptım. Tek yaşamanın en güzel yanı da spaghettiyi kimseyle paylaşmak zorunda kalmamak. 🤣
Oooo afiyet olsun ✨
Ne bohh yaşıyonuz bu sporla bi anlasam
Bu sporu 5 yıldır sevemedim gitti
Aşk yaşıyoruz
Aynen katılıyorum
Hangisine bana mı ona mı @Yorgunprenses_12
Sana sana
Sağol teşekkürler beybi
Ricalar
@Yorgunprenses_12 banada katılın
Senin yaptığın sporu yapsam iki gün yerimden kalkamam
@Yorgunprenses_12 🎈😄 alışırsın yavaş yavaş
Nasil aliscem aslinda benim spor yapmama gerek yok esimin yaninda caliscem varya incecik olurum
Deli gibi leg press🙄 buda benden gelsin
Başarılısın 💪🏼
Deli gibi squat yapma zamanı 😊 Yıllarca çevremizdekilerinkini kaldırdık şimdi sıra kendimizinkini kaldırma zamanı 😂
Gibi kelimesini atıyorum , deli bile deli bile benden daha iyi kararlar veriyorrr
Deli gibi koşuyorum, çünkü hayatın sunduğu fırsatları kaçırmamak için hızla ilerlemem gerektiğini hissediyorum.
Spor'a katılıyorum hocam, basamayan etek giysin. :D
Deli gibi ders çalışacağım favori hocama söz verdim 🥲
Deli gibi sevmek ruhumuzda var…
Ooo şarkı sözü
Deli gibi hareketler sergilemeyin
Köyün delisi kim diye soru soracağım seni seçeceğin gel 🌷ndjds
Hadi ordan shha
Deli gibi seviyorum istiyorum
Wow
🥰❤💃❣️ bende öyle diyorum wow
Deli gibi temizlik yapma zamani😱
Deli gibi eğlenme zamanı