Kişilik & Karakter Yaşam tarzın veya kişiliğin Yunan mitolojisine göre hangi karakter olurdu? HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Guncel Güncellemeler1 yıl Super soru 🤌🏻 Yaşam tarzın veya kişiliğin Yunan mitolojisine göre hangi karakter olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Loki olurdu yunan değil ama olsun 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbirinde pek kimseye ait tarz kişilik pek yoktur galiba 1 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Eros ya da Apollo olurdum sanırım 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ares olurdu galiba. 1 0 Yorumla
GizliÜyeAvcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kimseye biyat yok sapına kadar PROMETHEUS ! 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Poseidon.. Deniz olsun yeter :)) 1 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. Lilithi 1 0 Yorumla
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 627 cevap paylaştı. Achilles 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Loki olurdu yunan değil ama olsun
Hiçbirinde pek kimseye ait tarz kişilik pek yoktur galiba
Eros ya da Apollo olurdum sanırım
Ares olurdu galiba.
Athena veya Prometheus olurdum herhalde 😃
Kimseye biyat yok sapına kadar PROMETHEUS !
Poseidon.. Deniz olsun yeter :))
Ben hades olurdum be xnxnfnfnfnf
Lilithi
Hera
Achilles