- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyle 👍 bunun altında kıskançlık ve aşağılık kompleksi yatıyor kişi kendinde olmayan başarıyı mutluluğu yersiz eleştiri yaparak kendi egosunu tatmin ediyor
18 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle sindiremedikleri için laf kalabalığıyla bastırma çabaları karşısindakini😄
- 1 yıl
Geçen gün şöyle bir yoruma denk geldim tesadüf eseri isim vermiyim bir beyefendi burada çok soruları tutulan sevilen sayılan değe gören bir erkek fenomenin sorusuna " sende aynı soruları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun yazmış , bu kişi kimdir necidir diye baktım sayfasına bu eleştiriyi yapan beyefendinin sayfasinda sordugu soru bile yok 😂 maden eleştiri yapıyorsan daha iyi sorular sen bul sen sor oyie değil mi ama işte bu adamın yaptığı gizli hayranlıktir ona gösterdigi bu tepki de kıskançlık ve fesatlıktir
- 1 yıl
Ahahah tahmin ediyorum kime dediğini😄😄
Sabah benzer durum yaşadım. Sorularını sen mi hazırlıyorsun demiş😅😅😅
Sanki soru sormak çok zor. Evet neden dedim ee hep vitrinde kopyala yapıştır düşündüm yazmış.
Düşün artık sitede zeka seviyesi ne kadar düştüyse soruya emek veren yadırganır hale gelmiş😅😅😅
Bende dedimki siz emek vermeden özne yüklemli sorarsınız bir dahakine. Profilinede girdim hiç soru sormamış😅😅 - 1 yıl
Aynen öyle 👍😂 hiç emek sar etmemiş iyi ya da kötü bir içerik üretmemis bir insanın bu yersiz eleştirisi. Altında kıskançlık barındıran gizli bir hayranlıktir işte bana göre
- 1 yıl
Sorularımız iyi ya da kötü olabilir ya da tutulmamış ta olabilir ama karşındaki insana saygın yoksa emeğine saygın olsun. Emek verilen çaba sarf edilen her şey güzeldir 😊
- 1 yıl
Öyle tabi rengarenkcim. Sabahkinin sancıları soru tutmasındanmış işte anlaşılan😅😅
Sorusu tutanlara ekstra bir hasetlik var çok tuhaf insanlar var veya mutlu olana.😅
- 1 yıl
Kesinlikle öyle canım çok haklısın 👍🥰❤️
- 1 yıl
🌹💞🌸
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılgereksiz eleştiri çoğu zaman gizli bir hayranlığın dışa bencilce vurmuş halidir. İnsan bazen beğendiği hatta imrendiği bir şeye doğrudan övgüyle yaklaşmak yerine o hayranlığı örtmek için eleştiriyi bir maske olarak kullanır belki bu kendini üstün hissetme çabası ya da o hayranlığı itiraf etme korkusundan kaynaklıdır Ama dürüst olmak gerekirse bu kötü ezik bir durum değildir güzel bir dille ifade edilebilir..
14 Yorumla- 1 yıl
👌🏻🎈🎈
- 1 yıl
🦋♥️
- 1 yıl
Eic için ❤️❤️❤️🦋
- 1 yıl
Rica ederimm 🌹🌹🌸🌸
1 yılKesinlikle öyledir. İçten içe kıskançlığından kudurur saçma sapan gereksiz eleştiriler yaparlar😅
35 Yorumla- 1 yıl
Evet kıskançlıktan kendini yiyen bitirenler😅
Yok diyenler var birde😅😅 - 1 yıl
Daha çok kudurur onlar 😅😅
- 1 yıl
Ahahah iyi oluyor😅😅😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🩷🌸
- 1 yıl
Rica ederimm🌸🌸
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Onlara norm abimizin şu sözlerini armağan ediyorum 😂
Kusura bakma sana bakınca Neyzen oluyorum (ney?)
Moğollar da eşlik еdiyor, bişey yapmalı (hey)
Yeni bir rеçete yazıyorum bu antidepresan
Senin jargonunda söylesem, Moruk beni bi' sal 😂12 Yorumla- 1 yıl
Güzelmiş😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılGereksiz eleştiri beyin fukarası insanların işidir.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 206,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGereksiz eleştiri gizli hayranlık bence de
12 Yorumla- 1 yıl
Günaydın komşu bencede☀️☀️🪷
- 1 yıl
Günaydın komşum 🪷 🌸✨🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılÇekememezlik ve hasettir...
10 Yorumla Vizyonsuzluk diyorum ben buna. Kıskançlık temelli her şey de böyledir benim için.
63 Yorumla- 1 yıl
Altında evet genelde kıskançlık barındırıyor @leyya_gs👌🏻
- 1 yıl
aayynen öyle çok doğru demişsiniz gerçekten Allah öylelerinden korusun bizi
- 1 yıl
@tyjudjjtjsjds Umarım umarım🙏🏻
Yok diyenler ayrı kafalar😅😅
Ya kıskançlıktan ya dikkat çekme ihtiyacından ya da kendine güvenemediğinden yapar bence bunu insan, sonucu gizli hayranlığa varıyor gibi sanki 🤭🤭
33 Yorumla- 1 yıl
Evet çoğu kez öyle canım kabul etmeyenlerde kendisi eleştirmek için eleştiren tipler.😅🌹💞
- 1 yıl
🙌🏻👍🏻🌷
1 yılHayranlık mıdır bilmem de beni hiç tanımadan hakkımda atıp tutan bir yorum gördüm bugün güldüm geçtim :D
17 Yorumla- 1 yıl
Hahaha öyleleri burada çok @yeterhayeterhayat😅
Kendimde de denk geliyordum gereğini yapmışımdır. Birde başka kategorilerde soru açıp laf sokmaya çalışanlar var.😅😅
Herkesin uyanığı onlar zaten. Gereken cevabıda veriyorum nerede denk gelirse. Söyle rahatla o kişi kimse iyi geliyor😅 - 1 yıl
Ya işin komik tarafı moderasyon yaparken cinsellik sorularında alakasız cinsel ve iletişim yorumlarını bolca topladığım biri :D Çokta önemli değil sağlık olsun tanımayan uzaktan taş atar ancak sorun etmiyorum :D
- 1 yıl
Kendilerine bakmadan eleştirirler ancak😅😅
Dünde bana biri sataştı belliydi fake zaten erkek hesap. Soruların niye hep vitrinde, kopyalayıp mı alıyorsun bir yerlerden demiş.😅😅
Dedimki bende sen özne yüklemli kısa soru ve vitrine girmeyeni sorarsın😅😅 - 1 yıl
Yok benim dediğim tanınmış ve kendini akıllı sanan bir arkadaş aklı sıra troll yapıyor sanırım hahaha
- 1 yıl
Onun dilide tanınmış birinin dilindeydi ama fake tarzı hesabından gelmişti belliydi. Öyle saçma görüşleri siliyorum ve birde sabah ise gelen görüş negatifse kesin silerim. Günüme haset insanlarla başlayamam💅🏻💅🏻😅
- 1 yıl
Çok akıllıca :D Ben de sildirdim yorumu aslında kaba diye alacaktım da sonra moderatör benimle uğraşıyor diye ağlanırdı gerek yok ehhehe
- 1 yıl
Yokk valla hiç öyle düşünme. Onlar saldırırken utanmıyor, sonunu düşünmüyorda sen ben ya da başka moderatör arkadaşlar niye düşünecek?😅😅
Hak edeni sil gitsin tavsiyem. Kompleks falanda değil söylenenleri takmayacak kadar umursamazımdır. Ama sorumda saygısızlığa tahammül edemem. Hee haklı eleşitiridir amenna dikkate alırım. Ama çekemeyen insan sodasını içsin gazını alsın buralarda şişkinlik ve koku yaparlar ancak😅😅
1 yılAynen öyle, gereksiz eleştiri çoğu zaman "aslında seni seviyorum ama kabul edemiyorum"un başka bir hali. Gizli hayranlık resmen. Adam ya da kadın gelip "helal olsun" diyecek yürek bulamıyor, oturup saçma sapan yerden eleştiriyor. Kendi yapamadığı, cesaret edemediği ne varsa onda gölgesini görmüş, seni yere çekmeye çalışıyor. Ama işin komiği, sürekli eleştiriyorsa kafasını sana takmış demektir. Hayranlık mı, kıskançlık mı, fark etmez!
10 YorumlaKesin bilinçaltında benimle alakalı bir konudan dolayı kuduruyordur derim
40 Yorumla
1 yılBana haset eden ve aynı zamanda bana gizlice hayran birçok erkek tanıdım, bunlara alışkınım.
10 Yorumla
1 yılDamonla seda sayanı yan yana getiren hayat neler yapmaz
Of karizwa23 Yorumla- 1 yıl
Temsili bunlar ahahah kıyaslanmaz bile zaten bir hoşsun sende ilahi😅
- 1 yıl
Biliyorum seni güldürmek için seda sayan zaten çıtır avcısı djdnndkek o yüzden espiriyi o şekikde yaptım djenkdmr
- 1 yıl
Ahahah tamam😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGörseldeki adam çaktırmadan burnunu karıştırıyor gibi😂🤭
27 Yorumla- 1 yıl
Ahahah ayy alemsinn😂😂😂
- 1 yıl
Ama öyle değilmi 😂
- 1 yıl
Biraz öyle gibi😂😂
Film sahnesinden hep alınmış aynı kareler vardı artık mecbur bunu koydum foto olarak😂😂 - 1 yıl
Seda abla da ıyyy der gibi bakıyor😂
- 1 yıl
O zaten öyle bakmıştı. Ben o programın olduğu günu bile hatırlıyorum. Erol Köseye yardırmıştı😂
Gereksiz eleştirenlerde bu tip değil mi zaten şekil şemal?😂😂 - 1 yıl
Ahahah eşgal tıpatıp aynısı😂
- 1 yıl
İşte tamda böyleler o yüzden görseller bu sevgili @tortitotilla😂✅
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılMuhabbet edebilmek için yapılan saçma tavırlar. Gel söyle yani dimi 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle evet😅
Olabilir de olmayabilir de ayy çok kararsız kaldım. Aysel benim yerime karar ver 💅
13 Yorumla- 1 yıl
Ahaha ben karar vereyim Biscolata olarak😅
Eğer ortada eleştiriye dair bir durum yoksa eleştirmek için eleştirmektir. Bu durum o insana sık sık yapılıyorsa ve bir şekilde eleştirdiği kişinin izinden gidip, onu taklit ediyorsa gizli hayranlık vardır.👈🏻 - 1 yıl
Rica ederim🪷
Tam olarak öyledir. Zaten biri birini niye eleştirir ki? Demek ki onda ilgisini çeken bir yön var.
10 Yorumla
1 yılZıt kutupların birbirini çekeceğini düşünüyo derim. Ters mantık. Misal ben sana selam merhaba veya naber yazsam muhabbetimiz hiç başlamadan biter ama burnun ne kadar çirkin desem %100 cevap verirsin 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKesinlikle😂 eşşek kuzenime de söyledim seni kıskanıyor o kadın abartma dedi bana. Kadın da kimseyi eleştirmiyor benim kuzenimin kıyafetlerini eleştiriyor neymiş bu botlar ayağına yapıştı sürekli giyiyorsun vs kuzenime seni kıskanıyor dedim bana abartma sende diyor essek 😂 gizli hayranlık içinde kıskançlık fesatlık barındırır. Ama maalesef insanlar anlamıyor herkes arkadası esşi dostu akrabayı iyi sanıyor. Sırf iyi vakit geçirebildikleri için… e sansınlar😂🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıskançlık da ola bilir ya da kendi eksiğini sende görür.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen alt yapıda nefret vardır. Sevmeme ve zıtlık vardır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya evet olabilirdir. Ancak hayran olmadığını mı gereksiz eleştirir bir insan.
10 YorumlaNasıl kim parasız insan boş adamsa gereksiz eleştirirse boş eleştiricidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılÇekememezliktir.
Asıl hayranlık nefret etmektir bana göre10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyle kraliçe ya da sadece dikkat çekmeye çalışan bir ilgi delisidir.
10 Yorumla Olabilir evet. Gizli hayranlık denilen şey de aslında sadece kıskançlık.
10 YorumlaBen eleştirdiğim kişilere hayranlık duymam ya eleştirdiysem gıcık olmuşumdur 😂
10 Yorumla
1 yılKesinlikle Gisgancliktir kendinde olmayani baskasinda gorup elistirir giskancligindan (cok guzel anlattim hkjgh)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bizi eleştirenler hayranlarımızdan başka kimse değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKıskanclık hasetlik cekememezlik ne ararsan hepsi vardır xnxkdmd
10 Yorumla
1 yılAhahah Seda ablayı beklemiyordum djdhd
25 Yorumla- 1 yıl
Ahahah nedenn😂😂
Kızmış kadıncağız vaktinde demek😂😂 - 1 yıl
Önce sakinleştirdin şşş djdhdhdh sonra kovdun ahhashd
- 1 yıl
Ahahaaa şşttt kendimi sakinleştirmek için iç sesim olurdu kovmak ise dış sesim😂😂
- 1 yıl
Ahahahshhs çok iyii
- 1 yıl
😂😂💞💎
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKıskançlık bu
22 Yorumla- 1 yıl
Çoğunlukla evet çılgın peri😅
- 1 yıl
😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılGereksiz eleştiri gizli hayranlılık değildir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır bazen hasetlik fesatlık oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle Dilberim🌹
1 yılBana niye kimse hayran değil o zaman..😂
13 Yorumla- 1 yıl
Gereksiz eleştiren varsa bir kolaçan etmen gerek Bluş kesin vardır😂👌🏻
- 1 yıl
Çabuk çıksın ortaya..😂😂
- 1 yıl
Eller havaya😂🙌🏻😝
1 yılEvet kesinlikle bide kıskançlık belirtisidir
14 Yorumla- 1 yıl
Yok diyenler ilginçler😅Bu cümleyi kuranlar kim sık sık madem değildir ise cevap?😅😅
- 1 yıl
Cevap yok tabiki 😂😂
- 1 yıl
Bu gelen cevapların kişilikle tezatlığına gülmekten yıkılıyorum😂😂
- 1 yıl
😂😂😂
Yok ya değildir
11 Yorumla- 1 yıl
Eleştirmek içinse öyle.
7 ayKesinlikle doğru. Hangimiz hiç değer vermediğimiz veya önemsemediğimiz insanlar hakkında konusuyoruz ki. Gereksiz eleştiri kişiye bi ilgin olduğunu kesinlikle belli eder ama bunun iyi veya kötü olduğunu anlayamayız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet demek isterdim ama alakası yok. Birisinin iyiligini istedigin için eleştirirsin. Kötü niyetli birisi isen bu seninle alakalıdır. Git tedavi ol. derdim konuyu kapatırım hahahah
10 Yorumla
1 yılHer zaman değil. Senin gereksiz olarak gördüğün şey belki de hayat memat meselesidir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,4b cevap paylaştı. Daha çok bana kıskançlık gibi geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
Banadaa😀
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılÖyle hayranlık yerin dibine girsin 😏
20 Yorumla
1 yılGereksız elektrı ınsanın konusmak ıcın sırf yprumladıgı bır durum hıc bır sekılde hayranlık bırakmaz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin fazlası zarar.
10 Yorumla
1 yılEvet olabilir sürekli onu düşünüp eleştirmek
10 YorumlaHem hayranlık hemde acizlik işaretidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı.
m 1 yılÖyle umursamadigin sürece kudururlar
10 Yorumla Belki de takıntı.
10 Yorumla
1 yılBence tam da odur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence değil yaaa
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Saçmalamak ve içten içe batmaktır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle ve kesinlikle öyledir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen olabilir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSadece kıskançlıktır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBence çoğunlukla kıskançlık barındırır
10 Yorumla
1 yılOlabilir cogunlukla da ilgi oŕospulugudur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Buram buram kıskançlık belirtileri
10 YorumlaKıskançlığını kusuyordur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yıloyledir tabi ki de
12 Yorumla- 1 yıl
Aklın yolu yine bir💞
- 1 yıl
💖🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılGenelde gizlice hayran sinsice düşmanlar var...
10 Yorumla
1 yılSürekli nefret saçan bir insan da olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle evet bunu kendimden biliyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet petitim, sence de öyle mi petiborüm 🖤
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne