Kişilik & Karakter Bir düşünce ne zaman gerçeğe dönüşür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir düşünce ne zaman gerçeğe dönüşür,? Güncellemeler1 yıl Hayal değil, hedef değil? herkes yanlış cevaplar vermiş Bir düşünce ne zaman gerçeğe dönüşür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. başardıktan sonra 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. İnandığın zaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnançla oluyor mu o halde ben ayağa kalkmadan ışığı kapatabilirim öyleyse? Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Kendine inanmak başarmanın yarısı ya hani, kendine inanırsan ayağa kalkıp ışığı kapatabilirsin 😎 Yorumla
kalem10 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl valla icraatla ne gibi düşünce 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayal değil, hedef değil? herkes yanlış cevaplar vermiş
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gerçəkten istersen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne saçmalıyorsun ne özeli sapık gelmiyorum bir yere falan kaybol git lan Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Sen adım attığında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
başardıktan sonra
Eline ilk fırsat gectiginde
Ne kadar istediğine bağlı diyebilirim.😊
İnandığın zaman
İnançla oluyor mu o halde ben ayağa kalkmadan ışığı kapatabilirim öyleyse?
Kendine inanmak başarmanın yarısı ya hani, kendine inanırsan ayağa kalkıp ışığı kapatabilirsin 😎
valla icraatla ne gibi düşünce
Hayal değil, hedef değil? herkes yanlış cevaplar vermiş
20 yıl rahat var
Dönüşmes
Gerçəkten istersen
Ne saçmalıyorsun ne özeli sapık gelmiyorum bir yere falan kaybol git lan
Sen adım attığında
Donusmez
Tek doğru sensin
Emek emek emek
Nasıl bişey