Küçükken kapandım 11 yaşında falandım ve saçlarımdan da rahatsız olduğum için açılmayı düşünmedim saçkırankm kendime peruk vs aldım bu arada yüzüm çirkin değil ama ne yapacağımı bilemedim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar küçükken kapatılan her kız gibiydim saçkıran evet etkisi var ama çözümsüz bir şey değil
Ne demek istediğini anlıyorum ve bununla beraber şeytanın vesvesesi olduğunu düşünüyorum. "Zaten buna layık bir hayatın yok; hepten açıl, ne farkı var?" diyor. Sen onu dinleme. Allah sana tövbe etmeyi nasip etsin. En azından bir bağlılığın olması bu yönde faydalı olur Allah'ın izniyle.
Hayır vesvese var elbette o ayrı ama açık insan kötü insan diye bir şey yok bir gün kapanırsam küçük olduğum için değil tercihim olduğu için kapanmalıyım
Bence tedavisini ol mesele senin benliğin ve kendinle barışık yaşaman senin şeklini değil zihnini kalbini ruhunu sevsinler görünüş aldatır herkesi en güzel kadını mezara koy 4 gün donra her tarafı çürüyor
Çirkin olduğumu nereden çıkarttın ki benim saçkıran olduğum anlaşılmıyor ek olarak tedavisi yok en zor olan derecesi var bende ben açılayım diyorum çirkinim diye soru sormuşum gibi hissettirdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sizin kararınız bu
Sen kapanmadın kapatıldın, o yaşta biri kapanmanın ne demek olduğunu bilmez. İstiyorsan açıl.
Abi çok haklısın
Neden açılmak istiyorsun? Sebebini kendine sor, vicdanına sor.
Çünkü layık görmüyorum öyle de yaşamıyorum
Ne demek istediğini anlıyorum ve bununla beraber şeytanın vesvesesi olduğunu düşünüyorum. "Zaten buna layık bir hayatın yok; hepten açıl, ne farkı var?" diyor. Sen onu dinleme. Allah sana tövbe etmeyi nasip etsin. En azından bir bağlılığın olması bu yönde faydalı olur Allah'ın izniyle.
Hayır vesvese var elbette o ayrı ama açık insan kötü insan diye bir şey yok bir gün kapanırsam küçük olduğum için değil tercihim olduğu için kapanmalıyım
Tamam, bugün önünde iki tercih hakkı var, açılmak ve kapalı olmak. Şu anda kapalı kalmak senin kendi tercihinle olmuş oluyor zaten.
Evet ama daralıyorum
Kafanı kapadığın için olmuşsun saç hava almıyor dökülüyor
Hayır ondan değil benim genetik biraz
11 yaşında kapanmak mı? şu an kaç yaşındaydın acaba? Aile tepki verir mi peki?
23 olucam
Bilmem annem bişi demez
Baban peki?
Hayatta değil
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kusura bakma bilmiyordum özür dilerim bence annen bir şey demezse denemekte fayda var diye düşünüyorum
Yok demez annem rahat o konuda
O zaman hala neyi bekliyorsun?
Yeni peruğumu eskisini sevmiyorum
Hangi renkler peruklar
Eskisi kahve yenisi sarı
Ten rengin ney?
Beyazım
Kahve de gider sarı daha daha bı gider aslında :) kararsız kaldım abi beyaz nedir ya
knk senin kararım nişanlımda senin durumunu yaşamış
Şu an açık mı
Saçkıran var diye kapanmışsın İslam için değil ki
Küçükken kapandım kanka
Kankanın cebine herkes para koysun senin hemi 😄😄😄
Yani elbette etkisi var ama dediğim gibi peruk denen bir şey var saçkıran tanıdığım bi kız takıyordu sırıtımıyordu
Bence tedavisini ol mesele senin benliğin ve kendinle barışık yaşaman senin şeklini değil zihnini kalbini ruhunu sevsinler görünüş aldatır herkesi en güzel kadını mezara koy 4 gün donra her tarafı çürüyor
Çirkin olduğumu nereden çıkarttın ki benim saçkıran olduğum anlaşılmıyor ek olarak tedavisi yok en zor olan derecesi var bende ben açılayım diyorum çirkinim diye soru sormuşum gibi hissettirdin
Yok sadece genel olarak konuştum dış görünüşe önem verme
Zaten bu düşüncedeysen açıksindir
Herkes tam kapananıyor zaten şimdikiler de kapalı değil yani
Yavrucum bahane ye gerek yok diyorum bende senin hayatın eheheheh
Bahane bulduğumu sanmıyorum zaten açılacam diyorum
Tamam açık bu sorunun bir anlamı yok
Var aslında bi kız olmadığın için anlamazsın
Açıldınmı peki
Hayır
Peki ne derece açılmayı düşünüyorsun
Abartılı olmayacak şekilde dümdüz
Yani dekolteli filanmi