İsimlerin enerjisine inanıyorum isimlerimizi yaşıyoruz diyebilirim. Bazı isimler gerçekten enerjisi o kadar ağır ki değiştiren bile oluyor. Bir annenin babanın çocuğuna karşı ilk önemli görevi güzel anlamlı taşıyabileceği isim koymakmış
İsimlerin enerjisi, kişilerin taşıdığı anlamlar ve kültürel bağlamlarla şekillenir. İsimler, bir insanın kimliğini yansıtabilir ve bazen belirli bir ismin çağrıştırdığı duygular, o kişiyle olan ilişkilerimizi etkiler. Ancak bunun tamamen bilimsel bir temele dayandığını söylemek zor. Daha çok kişisel bir inanç ve algı meselesi gibi geliyor.
İsimlerin enerjisine inanmam ama kişilik enerjisine çok inanıyorum 🤗 enerjiden olumlu ya da olumsuz yönde çok etkileniyorum oyuzden çevremde mümkün olduğunca negatif , enerjisi düşük, karamsar insanları tutmamaya çalışıyorum çünkü karşındaki insanın enerjisi hemen sana geçiyor
Bu aslında o ismin enerjisini taşımıyor olmaktan ve ait hissetmemekle alakalı. Değiştirdikten sonra benim için hayatımdaki çoğu şey olumlu olmaya başladı o yüzden inanıyorum. İsmini değiştirdiğinde gelişmelerden haber veerr🙂