Düşünsenize her şey muhteşem, sorunsuz sıkıntısız nasıl olurdu? Nasıl bir yaşam sürerdiniz?

Düşünsenize her şey muhteşem, sorunsuz sıkıntısız nasıl olurdu? Nasıl bir yaşam sürerdiniz?
Sevdiğim adamla bir aile kurmak harika olurdu.. Onunla hep eski dostları arar toplanır sohbet ederdik.. 16 yaşımız hiç geçmemiş gibi hikayeler anlatırdık birbirimize.. Konuşacak bir şey kalmadığında o bana yine en masum bakışlarını atar huzur verirdi.. Onu susarken de sevebilirdim ama o beni ikinci kez terk etti ve başkasını sevdiğini söyledi yine.. Ona sorun çıkarmadım ama beni sevdiği gibi sevebileceğini sanmıyorum bir başkasını.. İçim yine de rahat.. Sadece sevmeden evlenir çocuk sahibi olursam diye biraz endişeliyim çünkü yalnız hissediyorum
@Rulinggga öyle
@Rulinggga sana mesaj gönderilemiyor
Sorularımdan birine yorum yap öyle dinliyim
Hayatımda her şey mükemmel olsaydı eğer meleklerim ve sevdiğim adamla mükemmel bir hayat sürüyor olurduk.. Para mal mülk umurumda değil sadece delice gülüp eğlenmek üzerine kurulu bir hayat olurdu.. Ama bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor ne yazık ki..
Hayatımdaki her şey mükemmel olsaydı, her şey istediğim gibi gitseydi, her hayalim gerçek olsaydı ben ziyan olurdum.
İyi ki hayatımda her şey mükemmel olmamış.
Rica ederim 🦋🙏🏻❤️🙏🏻🦋
Hiç bişey öğrenemezdik kişiliğimiz gelişmezdi.. yaşadığımız olaylar iyi kötü bizi biz yapan şeylerdir tecrübedir. Mükemmelliyet çokta iyi olmayabilir her zaman
Cevap
7Cevap
öncelikle yetinmeyi bilmeli insan. geri getiremeyeceği ve farkında olmadan kaybettiği o en değerli zamanlara üzülmemek için imkanlar doğrultusunda hayatını en iyi şekilde yaşamalı. hayatım şu an gayet mükemmel. sorunsuz, sıkıntısız bir yaşam sürüyorum. Allah herkese sorunsuz, sıkıntısız bir yaşam nasip etsin.
Yanımda sevdiğim kulağımda kulaklık ayı izliyorum elimizde sıcak kahve sırtımızda battaniye kokusunda kalmak isterdim
Ahhhh.. hayaller..
Bu fantezi den öteye geçemeyecek mit bence yani imkansız gibi asla böyle bir hayal kurmadım sıkıcı olurdu galiba çünkü hayatın kendisi kusurlu hiçbir şey mükemmel değil olmayacakta asıl önemli olan hayatı böyle kabul etmek ve yaşamak.
Sadece sevdiğim ve sevildiğim bir yuvam olsaydı her şey mükemmel olurdu. Bu dünyada elimizden para pul ne varsa gelir geçer, ama günün sonunda başını koyacak bir omuz, yaslanmak için iki tane diz bulunmaz.
Hayatımda şu an her şey cidden mükemmel gidiyor..
Bozulmaması için çabalıyorum sadece..
İnşallah.. maşallah 🧿
İnsanoğlu nankör bir varlıktır hayatta her şeyimiz mükemmel olsa da hiçbir zaman mükemmel olan şeyleri şükretmeyi bilmiyoruz ki her zaman şükür şikayet ederdik
Nasılını bilmiyorum ama sonunda muhtemelen dayanamaz asardım kendimi
Huzurlu tatminkar bir hayat herkesn hakkı
Hayatmda umarm her şey mükemmeldir ve ben abarıyormdr
Kıvır kıvır saçları olan birinin saçının kokusunda bulurdum ne arıyorsam
Hür ve kendi kendime devam ederdim.
Hayat mükemmel olmadigi halde bu dünyaya okadar bağlı ve okadar hiç ölüm yokmuş gibi yaşıyoruz ki heralde bide hiç sorunumuz olmasa ölüm aklımıza bile gelmezdi..
huzurlu bir evliliğim olmuş olurdu
Sorunsuz bir hayatım olurdu herhalde
Çok huzurlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?