Karakterini anlat bize.. öyle bir anlat ki, en güzel sen anlat.🙂

Karakterini anlat bize.. öyle bir anlat ki, en güzel sen anlat.🙂
Dıştan sert bir kabukla kaplı yumuşacık yüreğe sahibim. Eskiden daha empatik biriydim. Zamanla bu yönüm törpülendi. Kimseye bilerek zarar veren biri değilim. Aileme çok düşkünüm. Ailemle ilgili bir konuda çok güçlü ve yırtıcıyım. Adil biriyim. Yalan söylememeyi her zaman tercih ederim. Az sayıda dostum var. Daha fazlasına enerjim yok çünkü dostluk benim için çok kıymetli.
Çalışkanım. Dürüstüm. Çabuk sinirlenirim. Kolay affetmem. Panik biriyim ama panik anlarsa bile sağlıklı çözüm üretebilirim. Çok yönlü düşünebilirim. Hesap kitap işine kafam çok basmaz ama pratik zekam iyidir. Sorun çözmeden iyiyim. Hassas biriyim.
dün nasıl sevilmek istersin dedim.. seni nasıl sevmem seni mutlu eder. tam da senin sevdiğin gibi dedi. zaman zaman korumacılık konusunda fazla ileri gitsem de onun ihtiyacı olan aileyi ona vermişim. :))) işte bu kadar
:)))) bu işin kurdu valla heheheh
amaan valla bu sene sürekli hastanelere gittik bişeyler bişeyler.. dengem şaşmış olabilir. ne bileyim kaybetme korkusunu iliklerime kadar hissettiğim için ben eski ben olmaktan çıkmış olabilirim. :))) yapacak bi şey yok yaa.. sevgi de biçim değiştiriyor zamanla. ihtiyaçlara göre dozu ve şekli değişiyor
Deydi valla.. Kavga ettik küsüz
düzelmiyor... zamana bıraktım
bilmiyorum artık... bıraktım zamana
Azelcan. . Karakterime hiç bulaşmıyorum artık.. hiç yanaşmıyorum ona.. hiç sorgulamıyorum onu.. hiç anlatmıyorum kimseye de.. çünkü hayatla yeni tanıştım.. beni bir güzel evirip çeviriyordu.. karakterim nasıl olursa olsun.. anladım ki.. herkes bu hayatın sillesini bir yerde.. yiyordu.. .. herkes... belkide onu yenice anladığım yaşlardayım. . Artık çok sevinmem gereken şeylere çok da sevinmemeyi.. bir çok şeye de faxlaca üzülmemeyi öğrendim.. biliyorum ki hayat.. yarın beni farklı bir duyguya savurabilir.. Ben melek değilim azelcan. tıpkı herkes gibi kusursuz bir İnsan değilim. şeytanımı dürten olduğunda onu yaktığım zamanlar oldu ve o ateşte onunla ben de yandım.. hatalar yaptım geçmişte.. sonuçlarını kabullendim.. Bugünü ise şu aralar günü kurtarma derdinde geçiriyorum azelcan. Yarını şu aralar hiç düşünmüyorum. Şu aralar azelcan bilmiyorum hangi kafadayım ama.. geçmişimi düşünüyorum.. belkide orada kalmış birini.. oraya neden gittiğimi.. ne aradığımı.. beynimi neden zorladığımı bilmiyorum. .
Sen güzelcan hatalarını kabullenebilen, kendisi olabilen, kendisi ile yüzleşebilen çok karakterli bir kadınsın. Hayat bu, bazen nush, bazen tektir, bazen taktir bazen de kötekle bizi bize getiriyor. Sen yalnız dünya ile başa çıkabilen bir kadınsın. Bazen seni anlamayan, aklından korkan insanlar, aşaiıya kendi yanına çekebilmek için, ezmeye çalışırlar takılma..! Sen sen olabildiğin kadar değerlisin. Hayat her fügüranın kendi başrolünü oynadığı bir filmdir. Seni üzenlerin, senin hayatında sadece birer fügüran olduğunu asla unutma! Darşanıyorsan hayata bakış açını ve alanını olumlu trafa doğru değiştir, kendine dışarıdan bak göreceksin etrafında o kadar güçlü kadını az, belkide hiç göreceksin.
Sağolasın 😔 derin birisin azelcan.
Iyi kalpli, merhametli, hirsli, bonkör, ovgu almayi seven biriyim. Soguk gorunuyorum ama kanimin isindigi kisiye sicak davranirim, isinmadigi kisiye ise mesafeli davranirim. Kinci biriyim, beni bir yerden vurmaya calisan biriyle ugrasirim.
Insanlarin agzindan dusmeyen muhabbetleri hic sevmem. Feministleri, kopektaparlari, teror sevicilerini sevmem.
Sert ve soğuk görünüşlü aslında sımsıcak ve sevecen... Meraklı araştırmacı vicdan vemehanet delisi son deece adaletin arkasında milliyetçi ve Atatürkçü bir kişi.. Sev beni seveyim seni say beni sayayım seni.
Cevap
5Cevap
duygusalım derdim.
Yardımsever, anlayışlı, samimi ve kafa dengi
Kendimi anlatmayı hiç beceremiyorum abi.
Diyorsun. :)
Hakkaniyetli, candan, hoş görülü, kibar.
Ben bilmem, tanıyanlar bilirler. ☺️
Anlatmam karsimdaki çözsün işi ne.
Çok uzun sürer o yüzden s. k. tiret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?