Kişilik & Karakter Siz de güzel haberler almaya başladınız mı? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Siz de güzel haberler almaya başladınız mı 🤔#KişilikKarakterBen çok fazla alıyorum inşAllah vize sınavlarını da güzelce tamamlarım 😂 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Siz de güzel haberler almaya başladınız mı? Cevapla Vize Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ne güzel haberi az önce dolandiriliyordum tabi benim kıvrak zekam farketti de kurtuldum 2 5 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂 geçmiş olsun ablam Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Allahin cezaları nerden bulduysalar numarami jsjs ben onları dolandiracaktim kapattılar telefonu jdjsj yaaa nasılmışşş Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂 Ben güzel haberlere devam ke sabırla bekleyince her şey oluyor gerçekten 😌 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Rabbim gönlüne göre versin Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Amin ablam senin de inşAllah 🤲😊 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Başladım şükürler olsun...🙏 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Her gün inişli çıkışlı oluyor haberler 1 0 Yorumla
MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Hayır Aras öldükten sonra insanların mutlu olduğu hiçbir olaya mutlu olamıyorum. 1 3 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Aras kim 🤔 Yorumla MelikeÇaytak 1 yıl Eski erkek arkadaşım Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Başın sağolsun 🥺 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Başladım, girdiğim online eğitimlerdeki sınavların sonuçlarını güzel görünce vs. 1 0 Yorumla
whe_inthemood Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yok hayatım baya boka sardı 2 1 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl İnşAllah iyiye sarar Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. evet çok yakında 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Sadece 1-2 tane var gerisi hikaye 1 0 Yorumla
Philophobia1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Henüz değil ama hissediyorum alacağım bende😊🧕🏻 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hep alıyorum. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. yok bu ara iyi haber 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Baslamadm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne güzel haberi az önce dolandiriliyordum tabi benim kıvrak zekam farketti de kurtuldum
😂😂 geçmiş olsun ablam
Allahin cezaları nerden bulduysalar numarami jsjs ben onları dolandiracaktim kapattılar telefonu jdjsj yaaa nasılmışşş
😂😂 Ben güzel haberlere devam ke sabırla bekleyince her şey oluyor gerçekten 😌
Rabbim gönlüne göre versin
Amin ablam senin de inşAllah 🤲😊
Başladım şükürler olsun...🙏
Her gün inişli çıkışlı oluyor haberler
Hayır Aras öldükten sonra insanların mutlu olduğu hiçbir olaya mutlu olamıyorum.
Aras kim 🤔
Eski erkek arkadaşım
Başın sağolsun 🥺
Başladım, girdiğim online eğitimlerdeki sınavların sonuçlarını güzel görünce vs.
Henüz değil ama halledeceğiz inşallah
Yok hayatım baya boka sardı
İnşAllah iyiye sarar
Sabit hala bir haber yok.
İnşallah bir gün alırım
evet çok yakında
Sadece 1-2 tane var gerisi hikaye
Eh oluyor arada öyle şeyler 😅
Henüz değil ama hissediyorum alacağım bende😊🧕🏻
Henüz güzel haberler almadım
Başlamadım
Hep alıyorum.