Bazilarimiz mutluluğu cok uzaklarda ariyoruz.. Oysa ki mutlu olmak kadar basit bir şey yok eğer doğru yerde ararsak..
Ben geçmişte mutluluğu, hergün alkol icerek, 1 bucuk paket sigara yakarak, kumar oynayarak arardim.. Ertesi gun mutlu olmak icin tekrar alkol siselerine sarilip, sigarami yakardim.. Lakin her zaman Allah inanci olan bir adamdim.. Ama mutsuzdum.. Allaha her zaman nasil mutlu olabilirim diye sorardim,
Rabbim bana öyle bir rahatsizlik verdi ki; hayatimi duzene sokup, butun kotu aliskanliklardan kurtaracak bir rahatsizlik.. Bir gun uyandigimda sag gogus altimda hissettigim dolgunlukla basladi..
Karacigerim yorulmus ve su toplamisti, karaciger yaglanmam vardi.. Ilk olarak alkolu ve ac gozlulugu biraktim (fuzuli yenilen yemek, aburcuburlar, kalitesiz beslenme..)
Tamamen akdeniz tipi beslenmeye gectim ve 6 aydir agzima alkol surmedim.. 1 hafta sonra şişlik yok oldu..
Şu an ne alkol kullaniyorum, ne kumar oynuyorum, ne de sigara..
Cuzdanimda para varsa bu paranin bana degil Allaha ait oldugunu zira onun bana verdigini ve paylastirilmasi gerektigini unutmayip, muhtac durumda olan insanlara muhakkak veriyorum..
İşimi daima yaparken hakkıni vererek yapiyorum..
Hic olmadigi kadar mutlu ve huzurluyum..
Siz Allaha bir adim attiginizda Allah size 10 adim geliyor, siz onu kalpten sevdiginizde, o sizi kucakliyip, daha guzellerini nasip ediyor..
Buradan Rabbime sonsuz tesekkur ederim, hamd olsun.. Inanmak ve sukretmek de bence mutlulugun en onemli kaynagi..
Peki sizin mutlu olma metodunuz nedir? Sizi ne mutlu eder?
Herkese hayirli geceler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sağlıklı olarak
Seni kurtaran Allah, Filistinli masum çocukların bombalarla parçalanmasına neden seyirci o zaman? Bir yanda insanlar yoktan yere ölürken müdahale etmeyip senin hayatını kurtarması abesle iştigaldir. Allah ya şaşırmış ya yok. Doğrusu Allah uydurma.
Sevdiğin işleri yaparak kendini geliştirerek ve en çok kendine vakit ayırarak bolca gez ve aktiviteler yap.