Kişilik & Karakter Sitede kapalı var mı benim gibi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor burada olmamı yanlış karşılayan var mı? sadece sorulara gizlice yorum yapıp soruları görmek için burdayım Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl naberr Sitede kapalı var mı benim gibi? Cevapla Site Soruları Yorum Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. kapalı vardır evet 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 956 cevap paylaştı. Olabilir herkesin burada olmaya hakkı var canım açık kapalı fark etmez 2 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Takil sen bebegim,. aklin basinda oldugu surece sorun yok 😇Biz burada ne kapalilar gorduk 😏😏 onlar burada cosarken, kimseye sana laf soylemek dusmez!!! 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Neden karsilansin kapalilar giremez diye levhami var keyfine bak takilmana bak takma kimseyi kafana rahat ol.. 0 11 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür canmmmm Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Ricaa ederimmm❤️ Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Biswy sorcam sana ama. gizlisin... Yorumla Soran 1 yıl sorr Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Keşke burdan sorabilsem.. ama bursan sorsam hemen kalkar soru Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Yorumum Yorumla Soran 1 yıl olmz Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Peki saygiyla karsilarim... herkesin kendi prensibi.. Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Ciktin mi? Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Gece uyudun galiba Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Iyidirrr senden naber Yorumla
GizliÜyeAvcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bence insan olduktan sonra, gerisinin pek önemi yok. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl yaşa yaaa Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Birçok kişi var öyle. Yadırganacak Bir durum değil. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl evet bencede Yorumla hakankerem2020 1 yıl İyi eğlenceler. Yorumla Soran 1 yıl thnakssss Yorumla hakankerem2020 1 yıl İyi buralardayiz ara sıra Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Yani başka şeyde yapabilirsin bunun kafanda ki ile alakso ne 0 3 Yorumla Soran 1 yıl dogru diyon canm Yorumla Costantinnn 1 yıl Sende bir kadınsin senin de nefsin ve isteklerin var Yorumla Soran 1 yıl hıhı Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 2025'e gireceğiz bu şekilde düşünmeyi bırakın artık 1 0 Yorumla
Sugar_Daddy Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Sitedeki kızların yarısı kapalı. Hayali sevgilileri var. 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnsanın zihin dünyası daha yadırganabilir bir dünya. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl arada seviştiğim karıları saymazsak bende soru cevaplamak için buradayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kapali mi? Genel kavram bu ortalik süsluman dolu. Yoksa inanci icin tesetturlu olan mi? Hangisisin 0 0 Yorumla
34-revolver Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl neden olsun acık kapalı dıye kadınlar ayrılıyomu kapalılar daha istekli ya da ısteksızmı oluyolar ya da tersı.. herkes gırıp ıstedıgıne ayzar cevap verır konusur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl tmmm Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kapalı ol açık ol bundan bize ne bize mi hesap veriyorsun sitemi sitedeki insanlar mı yaratıcı 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 915 cevap paylaştı. merakını gidermek senin de hakkın 1 10 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederm Yorumla denizkaradeniz 1 yıl giderebiliyor musun peki Yorumla Soran 1 yıl eh yanii Yorumla denizkaradeniz 1 yıl ben de meraklıyımdır ama gideremiyorum :( Yorumla Soran 1 yıl hehehe Yorumla denizkaradeniz 1 yıl kadınlar daha şanslı bizde o şansta yok Yorumla Soran 1 yıl ne gbıı Yorumla denizkaradeniz 1 yıl partner dert ortağı vs bulma gibi :D Yorumla Soran 1 yıl hmmm Yorumla denizkaradeniz 1 yıl mmm Yorumla
Hü1agü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Düzgün başlıklara bakıyorsan sorun yok bence. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl e yaniii Yorumla Hü1agü 1 yıl 👍😊 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kapalı açık ne farkeder. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet yaa Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Kapalı olmada sakınca var mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl bence yok Yorumla Askadami0707 1 yıl Bencede Yorumla Soran 1 yıl hhhehe Yorumla Askadami0707 1 yıl Konuşalımmı Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes istediği gibi yaşamakta özgür 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yaşaa ya Yorumla
Defneeeeeweww Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben varım. Hayır neden yanlış anlaşılsın 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. İnan siz özellikle belirtmedikçe umrumuzda değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hmmmmm Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Senin gibi kapalıyı Bulunca ne yapacaksın 0 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Kapalı olmasının ne önemi var ki 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Kapalı çok var merak etme 0 0 Yorumla
atesliboy1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Kapalılar candır 1 5 Yorumla atesliboy1 1 yıl İyi sen, konuşalım mı Yorumla Soran 1 yıl nick ten kaybediyon canım :D Yorumla atesliboy1 1 yıl Canım bı an boslukla yazdim onu yemin ederim iyi insanım bı şans Yorumla atesliboy1 1 yıl Rahatsız oldum dersen etmem vallaha Yorumla atesliboy1 1 yıl Lütfennn hsshss Yorumla
atax001 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Neden insanları yadırgıyorlar çok saçma 0 3 Yorumla Soran 1 yıl he yaaaa Yorumla atax001 1 yıl Evet neden amaaaa Yorumla Soran 1 yıl bılmemm Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl En sevdigim 0 11 Yorumla Soran 1 yıl niye ki Yorumla Wetphoto 1 yıl Gizemleriniz saklilariniz cezbedici Yorumla Soran 1 yıl hahaha ya Yorumla Wetphoto 1 yıl Yazamadım çok Yorumla Wetphoto 1 yıl Anladin Yorumla Soran 1 yıl anladım Yorumla Wetphoto 1 yıl Konuşulmalı bunlar şimdi hemen 😂 Yorumla Soran 1 yıl yk ya Yorumla Wetphoto 1 yıl Hadi ama Yorumla Soran 1 yıl hyr yahu Yorumla Wetphoto 1 yıl Eyvallah Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Kime ne canım 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gizli niye 0 4 Yorumla Soran 1 yıl herkes yazmasın diye Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Hmm ilginc meaji kapat 😂 Yorumla Soran 1 yıl boyle ıyı Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Deisik Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden peki 0 6 Yorumla Soran 1 yıl derken=? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden gizli kalmayı tercih ediyorsun sen? Yorumla Soran 1 yıl herkes dm den yazar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dm kapatabilirsin istediğinle sen yazısırsin senin elinde olan bir durum bu Yorumla Soran 1 yıl gerek yok boyle iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm anlıyorum sen daha iyi bilirsin bir şey diyemem Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Her soruyami 0 10 Yorumla mehmetsskk 1 yıl Cevap vermiyosub Yorumla Soran 1 yıl ne sordun ki Yorumla mehmetsskk 1 yıl Diger turlu sorularada cevap veriyomusun ya da gizliden o tarz sorular sordunmu Yorumla Soran 1 yıl cvp veroyom Yorumla mehmetsskk 1 yıl Burcun ne Yorumla Soran 1 yıl balıkk Yorumla mehmetsskk 1 yıl Yuksek birisin dimi Yorumla Soran 1 yıl neyyy Yorumla mehmetsskk 1 yıl Gizlisin Yorumla mehmetsskk 1 yıl İstekli birimisin Yorumla
skci3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl bak takılmana 😉 0 4 Yorumla Soran 1 yıl tamam :D Yorumla skci3535 1 yıl iyi eğlenceler Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederm Yorumla skci3535 1 yıl rica ederim 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
kapalı vardır evet
Olabilir herkesin burada olmaya hakkı var canım açık kapalı fark etmez
Takil sen bebegim,. aklin basinda oldugu surece sorun yok 😇
Biz burada ne kapalilar gorduk 😏😏 onlar burada cosarken, kimseye sana laf soylemek dusmez!!!
Neden karsilansin kapalilar giremez diye levhami var keyfine bak takilmana bak takma kimseyi kafana rahat ol..
teşekkür canmmmm
Ricaa ederimmm❤️
Biswy sorcam sana ama. gizlisin...
sorr
Keşke burdan sorabilsem.. ama bursan sorsam hemen kalkar soru
Yorumum
olmz
Peki saygiyla karsilarim... herkesin kendi prensibi..
Ciktin mi?
Gece uyudun galiba
Iyidirrr senden naber
Bence insan olduktan sonra, gerisinin pek önemi yok.
yaşa yaaa
Birçok kişi var öyle. Yadırganacak Bir durum değil.
evet bencede
İyi eğlenceler.
thnakssss
İyi buralardayiz ara sıra
Yani başka şeyde yapabilirsin bunun kafanda ki ile alakso ne
dogru diyon canm
Sende bir kadınsin senin de nefsin ve isteklerin var
hıhı
2025'e gireceğiz bu şekilde düşünmeyi bırakın artık
Sitedeki kızların yarısı kapalı. Hayali sevgilileri var.
İnsanın zihin dünyası daha yadırganabilir bir dünya.
arada seviştiğim karıları saymazsak bende soru cevaplamak için buradayım
Kapali mi? Genel kavram bu ortalik süsluman dolu. Yoksa inanci icin tesetturlu olan mi? Hangisisin
neden olsun acık kapalı dıye kadınlar ayrılıyomu kapalılar daha istekli ya da ısteksızmı oluyolar ya da tersı.. herkes gırıp ıstedıgıne ayzar cevap verır konusur
tmmm
Kapalı ol açık ol bundan bize ne bize mi hesap veriyorsun sitemi sitedeki insanlar mı yaratıcı
merakını gidermek senin de hakkın
teşekkür ederm
giderebiliyor musun peki
eh yanii
ben de meraklıyımdır ama gideremiyorum :(
hehehe
kadınlar daha şanslı bizde o şansta yok
ne gbıı
partner dert ortağı vs bulma gibi :D
hmmm
mmm
Düzgün başlıklara bakıyorsan sorun yok bence.
e yaniii
👍😊
Kapalı açık ne farkeder.
evet yaa
Kapalı olmada sakınca var mı
bence yok
Bencede
hhhehe
Konuşalımmı
Herkes istediği gibi yaşamakta özgür
yaşaa ya
Ben varım. Hayır neden yanlış anlaşılsın
İnan siz özellikle belirtmedikçe umrumuzda değil
hmmmmm
Ne alaka neden yanlış karşılıycaz
Senin gibi kapalıyı Bulunca ne yapacaksın
Kapalı olmasının ne önemi var ki
Aman milletten kime ne ya
Kapalı çok var merak etme
Evet
Senin gibi çok var
Kapalılar candır
İyi sen, konuşalım mı
nick ten kaybediyon canım :D
Canım bı an boslukla yazdim onu yemin ederim iyi insanım bı şans
Rahatsız oldum dersen etmem vallaha
Lütfennn hsshss
Neden insanları yadırgıyorlar çok saçma
he yaaaa
Evet neden amaaaa
bılmemm
En sevdigim
niye ki
Gizemleriniz saklilariniz cezbedici
hahaha ya
Yazamadım çok
Anladin
anladım
Konuşulmalı bunlar şimdi hemen 😂
yk ya
Hadi ama
hyr yahu
Eyvallah
Çok var
fazlasıyla var
Kime ne canım
Sakıncası yok
Karılar kapatılsın
Gizli niye
herkes yazmasın diye
Hmm ilginc meaji kapat 😂
boyle ıyı
Deisik
kapalı burada olamaz mı
Neden peki
derken=?
Neden gizli kalmayı tercih ediyorsun sen?
herkes dm den yazar
Dm kapatabilirsin istediğinle sen yazısırsin senin elinde olan bir durum bu
gerek yok boyle iyi
Hmm anlıyorum sen daha iyi bilirsin bir şey diyemem
Her soruyami
Cevap vermiyosub
ne sordun ki
Diger turlu sorularada cevap veriyomusun ya da gizliden o tarz sorular sordunmu
cvp veroyom
Burcun ne
balıkk
Yuksek birisin dimi