Sinirli bir yapım yok ama zaman zaman sabırsız olabilirim, özellikle bir şeyin yanlış gittiğini düşündüğümde. Fakat sinir, genellikle bir kontrol kaybı hissi doğurur ve bu da beni olumsuz etkiler. Genelde sakin kalmaya çalışırım ve duygusal tepkilerimi kontrol altında tutarım. Ama bir noktada sabrım tükenirse, bunu nazik ama kesin bir şekilde ifade ederim.
Sinirli bir yapıya sahip değilim ama sinirlendiğim zaman gözüm hiçbir şeyi görmüyor yanardağ gibi oluyorum aynı zamanda öfke kontrolümde olmadığı için çoğu zaman insanların kalbini kırdığım zamanlar çok olmuştur
Hayır sinirli bir yapım yok aksine çok sakinimdir, tartışma benim ruhsal yapıma iyi gelmiyor etkileniyorum biraz,... o yüzden kendimi iyi hissetmiyorum, tabi illa ki hayatta bazen sinir yapımız bizi zorlayan insanlar oluyor ben öyle durumlarda bulunduğum ortamı terk ederim, çünkü biraz yatışmak ve karşı tarfla bunun büyümemesi için gereklidir...
Sesiz sakin utangaç biriyim ama Fikirlerime önem verilmezse Ve sürekli morali bozuk sinirli sinirli gezerse biri yanımda he işte o zaman bı sinirlenirim
Normalde sakin bir yapım olmasına rağmen, bazı konularda sinirlendiğimde kendimi tutamaz hale geliyorum. Özellikle belirli konularda hassasiyetim çok fazla, genel olarak zor sinirlenirim
Bu zaman erkeksizlik zamanı, erkek bolluğu cinsellikte var, sevgiye ilgiye gelince kaçar hepsi. Erkeğin verdiği sevgi ilgiyi kadın başka hiçbir yerden karşılayamaz. Slogan bu, Mutsuz kadın yoktur erkeksiz kadın vardır.