Kişilik & Karakter Kırılan bir kalbi tamamen onarmak mümkün müdür? NiktofilRuhツ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yoksa her çatlak geçmişin izini taşımaya mahkûm ve affetmekse sadece duygusal bir illüzyon mudur? Kırılan bir kalbi tamamen onarmak mümkün müdür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. mümkündür ama zordur 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim düşüncem mümkün değildir. Her ne olursa olsun yapılanlar unutulamaz en fazla sineye çekersin oda aklından çıkmaz. 1 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kimse bence kalpten affetmez ilk olayda çekip gitmek ister. Kalp kıran hak ettiği yerde kalsın 1 0 Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mümkün olduğunu sanmıyorum. Unuttuk desek de bir köşede o kırıklık kalıyor 1 0 Yorumla
cenkulu11 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Kırılan bardaktan su icebildigin gün sıkıntısız şekilde sorun cevaplanmış olur 1 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Imkansıza yakındır efendim 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mümkündür ama zordur
Benim düşüncem mümkün değildir. Her ne olursa olsun yapılanlar unutulamaz en fazla sineye çekersin oda aklından çıkmaz.
Kimse bence kalpten affetmez ilk olayda çekip gitmek ister. Kalp kıran hak ettiği yerde kalsın
Mümkün olduğunu sanmıyorum. Unuttuk desek de bir köşede o kırıklık kalıyor
Kırılan bardaktan su icebildigin gün sıkıntısız şekilde sorun cevaplanmış olur
Imkansıza yakındır efendim
Onarılır da eskisi gibi olamaz maalesef
Değildir