Elimden gelse bi kaşık su da boğarım o derece :D

Adamla böyle anlaşıyoruz :D
Elimden gelse bi kaşık su da boğarım o derece :D

Adamla böyle anlaşıyoruz :D
Ben magza müdürüyum benim üstüm bölge müdürümüz var hafta da 3 gün birlikte çalışıyoruz o günlerde de her sabah odada üst değiştirirken beni cagirip kendine yardımcı olmamı söylüyor 36 yaşında çok başarılı bir kadın sabah yardımcı oluyorum hazırlanmasına saat 16:00 olunca da topukluları çıkarıp spor ayakkabı giyeceğim diyor yine ben hemen koşup o görüntülü konuşuyor toplantı yapıyor ben yerde ayakkabı değiştiriyorum ve en küçük bir şikayeti yok magzamdan
Ehehe bende 8 sene şeff mudr yrd ve mudurluk yaptım 3 sene boyunca da bölge müdürlüğü. Silsilenin bu şekilde olduğu kurumsal firmalarda işler biraz ikili ilişkiler ile yürüyor. Kimsenin babasının mağazaları olmadığı için en azında iş için darlama pek olmuyor. Müdür iken bölge müdürünü takmazdım, gelince önümü ilikleyip akranlarım gibi yanına koşmazdım. Bölge müdürü olunca da kimseyi darlamazdım benle arası iyi ya da kötü bunu önemsemezdim mağazası nasıl, ekibi nasıl diye kontrole gelirdim ahh ahh. Şimdi daha az yorulacağım ama direkt patronun kaprisleriyle uğraşacağım bir sektördeyim yine de mağazacılıktan daha memnunum.
patronlarin iyi olanlari vardir ama müdürler sevilmez
müdür=bit yawrusu derler
Bizim orada direk müdürler gt olur derler. Bu sırada 15 senelik müdür olan ben ://
😀😀 istisnalar varmış demek ki
tesekkurler poncik 😀
Rica ederim :) :D
hadi bi film soyle izlerken uyuyayim
İzlerken uyumalık batman karaşovalye yükseliyor:hem super kahraman filmi izlerkene filmin içine dalarsın :) Felsefesi güzel filmde ki karakterlerin izlemediysen öneriyorum. Matrix izlemedim demiştin sanki onu sağlam kafa izle :D
yoo demedim matrix izledim ama hatirlamiyorum batmana bakayim tesekkur ederim 😊
Rica ederimmmm batman kara şovalye yükseliyor gerçekten konusu ve felsefesi sağlam bir filmdir. Matrix konusunda yanılmışım ozür dilerim kim bilir kiminle karıştırdım colecik :D
olur öyle 😀
Kendimi seviyorum ben
İnsan kendi patronu olunca :D
Cevap
8Cevap
Hepsi içeride şu an gadası
patronum yok
Gayet iyi bir kadın. Meslektaşım olduğunda dolayı neler çektiğimi de iyi bilip mobbing uygulamıyor sjdgv
Çırak lazım mı :D Öyle patronlar kaldı mı ya...
Şu an için elemana ihtiyaç yok. Kadın kadrosunu sağlam kurmuş sjgh
Maşallah maşallah :D
Patronum uzakta bilmiyorum nasıldır. Kendisini pek görmem, Wp konuşma şeklinde gidiyor, pek darlamadı henüz.
Çok güzel valla...
Benim patronum devlet. Seviyorum tabii ki aaaa
Bende babamı seviyorum :D:D
Onu ben de seviyorum evladım😅
Patronum yok, korktum yorumları okuyunca lşskdjksld
Patronunu sevmek zorunda değilsin. Katlanabilecek ayarda ol yeter :)
Patronunu seven karisinida sktrirr
Puahaha benzetmeye bak :D
Ne seveceğum ula o beni sevsun
Seni de sevmeyen ölsün.
O kadar cokki anlatamam düşün yani
Patronum yok ki seveyim
gö…tün teki sevmiyorum
ben. seviyorum. ya. neyse. ki
Hiç patronum olmadı fkfkck
Bende istiyom bundan :D
Ndjddkkf
Babamı seviyorum :D