Uyuma rekorum 12 saat civarıydı. Bazen öyle yorgun oluyorum ki, bedenim resmen kendini kapatıyor gibi hissediyorum. Ama uzun uyumak her zaman dinlenmiş hissettirmiyor; aksine, bazen daha sersemlemiş uyanıyorum. O yüzden, az ama kaliteli bir uyku her zaman daha iyi geliyor bana.
Son senelerde uyku düzenim çok berbat bir hal aldı şimdiler de üç ve sekiz on saat arasında değişiklik gösteriyor ama rekorum yıllar önce birde uyuyup akşam beşte kalkmak olmuştu oda babam kaldırıp iftara on dakika var demesiyle son bulmuştu 😂😂
bir akşam işten gelip hiç bir şey yapmadan direk oldugu gibi kıyafetlerimle salonda koltuga uzanıp uyumustum yani saat 19:00 olmamıstı bile. sabah gözümü bir açtım 6:20 😂 kalkıp aynı kıyafetlerle tekrar işe gitmiştim. ne yemek içme ne tuvalet yoktu 😂😂
Pazar öğlen 9-10 gibi uyuyup akşam 8 gibi kalkmıştım, cumartesi gecesi mesaiye kalmıştım ama gelince de 1-2 gibi uyuyup 8de kalkmıştım. Tüm gün kısacası sjdjjf.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Uyuma rekorum 12 saat civarıydı. Bazen öyle yorgun oluyorum ki, bedenim resmen kendini kapatıyor gibi hissediyorum. Ama uzun uyumak her zaman dinlenmiş hissettirmiyor; aksine, bazen daha sersemlemiş uyanıyorum. O yüzden, az ama kaliteli bir uyku her zaman daha iyi geliyor bana.
Son senelerde uyku düzenim çok berbat bir hal aldı şimdiler de üç ve sekiz on saat arasında değişiklik gösteriyor ama rekorum yıllar önce birde uyuyup akşam beşte kalkmak olmuştu oda babam kaldırıp iftara on dakika var demesiyle son bulmuştu 😂😂
bir akşam işten gelip hiç bir şey yapmadan direk oldugu gibi kıyafetlerimle salonda koltuga uzanıp uyumustum yani saat 19:00 olmamıstı bile. sabah gözümü bir açtım 6:20 😂 kalkıp aynı kıyafetlerle tekrar işe gitmiştim. ne yemek içme ne tuvalet yoktu 😂😂
Pazar öğlen 9-10 gibi uyuyup akşam 8 gibi kalkmıştım, cumartesi gecesi mesaiye kalmıştım ama gelince de 1-2 gibi uyuyup 8de kalkmıştım. Tüm gün kısacası sjdjjf.
Aralıksız 12 saat ama bir ara hasta olduğumda kısa aralıklarla iki gün uyumuştum
Bu nasıl bir uyku pozisyonu balerin sanırım 😂
Ben uyumayı pek sevmem
Uykuyla pek aram iyi değil
Son birkaç yildir en fazla 7-8 saat uyabiliyorum
Yaklaşık 13-14 yıldır maksimum uyuduğum süre 5.5 saat. O da her cumartesiyi pazara bağlayan gece...
15 saati geçmiştir 😅
20 saat uyumuştum
10 saat olabilir
Aralıksız 72 saat.
Nickin değişti En çok ben uyurum 🤣
Bak bunu sevdim
Yaklaşık 18 saat uyumuştum sabırım. 16 da olabilir.
Benden çıksa çıksa uyumama rekoru çıkar…
24 saat uyumuştum
1 günü aşkın uyumuştum
10 saat uyumuştum
Şu sıralar uyumama rekorundayım
15 saat uyuduktan sonra baş ağrısıyla uyandım.
12 saat galiba :D
yıllar önce bir kez 12 sat uyumşdm
30 saat araç kullandıktan sonra 14 saat
Maksimum 10 saat uyudum diye biliyorum
Çok uyumayı sevmem. Genelde geç uyuma sorunum var.
Aralıksız 16 saati bulmuştur.
12 saat sanırım o da hastaysam eğer 🙄
2 gün
Bitkisel hayat bu😂😂
Hastaneden yatıyordum
Uyutulmuşsundur, kendin uyuyamazsın zaten 2 gün
16 17saat falan.. braksalar günlerce uyurum
Dün akşam 9 saat uyudum
6 gün uykusuzluktan sonra iki buçuk gün
14 saat.
18 saat civarı
On en fazla 12 falan