AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olanla idare ediyoruz, hayal bile kuramıyorum artık.
Attığınız şey açılmıyor. Büyü mü yazdın naptın gardaş 😅
Onu site yazıyor ben değil, hatayı ne zaman fark edecekler. Bilmiyorum bende...
Geçmiş olsun 😁
Ne için gardaş 🤔 senden pembeli hemcisim izlenimi aldım. Çok belli ediyosun yapma 😅
Ahahaha 😅 gören de diyecek adama asılıyoruz. Bir de çok belli ediyorsun yazmış 😅😅😅
Asılmak ne alaka be, hafiften kafa dolduruyorum sadece, gardaş diyen birinin asılmadığını net bir şekilde anlayacak kadar hayat tecrübem var. 🥱
Bu nasıl bir kafa doldurma şekli 😅 ee iyi bari algılar açık ama asıl sorunuz biraz şey maksatlı erkek mi acaba kız mı diye direk sormak yerine bu şekilde yemlemek. d
İnan fark ederse kahrolayım dostum.
Dünya ahiret bacımsın, hiç öyle bir amacım olmamakla birlikte hitap şeklinizden yola çıkarak basit bir çıkarım yaptım sadece...
Neden birden Amerikan dublajına bağladın abi. d
Hey dostum senin derdin ne he !
Ne olsun istiyorsun, aman tanrim dostum aman tanrım. 😅
Ne olsun istiyorsun dersen lambadan çıkan bir cinin dilekleri yerine getirme hakkı gibi görebilirim bu durumu
Valla cin, min bilmem ben dur karıştırma geceleri rüyamda uğraşıyorum zaten şu sıralar zaten yalnız kaldık. Enerjimiz düştü, sarıyorlar hemen dile getirme lütfen. 🥲
Ahah ne gibi yalnız kaldınız? düşünsenize şimdi birden odanıza geliyormuş beklediğiniz kişi alsana bende böyle bir cinim diye
Bizim müstakil ev var, orada ailemle yaşıyorum. Arada apartmanda olan evime gelip tek başıma kafa dinliyorum. O yüzden yalnızım, ve şaka değildi dün gece baya uğraştım. Korunma dualarını okumadan yattık.
Gerçekten geliyorlar mi 😅 ekmeğe mi bastın kardeşim hayırdır
Yok da yattığım oda çok sıcak olunca, oluyor öyle şeyler. Boş bir bilinç altı yansıması da olabilir. Cidden rüyamada girmiş olabilirler. Ama baya gerçekçiydi...
İlginç. Gece uykusu problemi yaşıyor olabilirsin. Ya da stresli uyuyorsundur
Şitreş hep var babacım 😅
Ama o olduğunu sanmıyorum, yaratıcı ile arandaki bağ zayıflar ve çok yalnız kalırsan. Bu enerjiyi algılayıp oradaki zayıflıktan faydalanmak isteyebilirler. O yüzden ayetel kursi okumadan uyumayın. Başınızda bir melek sabaha kaşar bekliyor sizi bu duayı okuyup yattığınızda, her işe besmele ile başlamakta gerek, gerçekten olan varlıklar korunmakta basit. Temizlik, dua, yaraticiya tam güven. O zaman duvarı aşamazlar bir büyü ile adres gösterilmezsen.
Yani ben dua etmeden yatmam zaten dostum. İnançlı biriyim. Abdestsiz dışarı çıkmıyorum elhamdülillah. Cin min konusunda da açıkçası açık deliller var insanların göz perdesi onları görmeye müsade etmez diye o yüzden pek korktuğum zamanlarda bunu hatırlatırım kendime
Enerjini onların seviyesine indirgersen görürsün, hayvansal gıda tüketmemen gerek baya bir süre ama görmek isteyende yok zaten, herkes kendi aleminde kalsın.
Bana ilişmesinler yite gari, abdestsiz zaten dolaşma, perçeminden aşağı çekerler seni sürekli ferasetin geçmez insanlara.
Uff gece gece içimi şişirdin. Kanka çok düşünme o alemi bence onca güzel olan şey varsa sürekli kötüyü düşünmek manasız bir panik havası
Yo düşünmem ki muhabbeti açıldı diye konuşuyoruz. Gecede kalktım duamı okudum geri yattım uyudum. Konusu açıldı sadece yoksa işim gücüm yok bunları düşünüyor değilim. Ama bilgi haznem genişse suç benim mi şimdi 😅 neyse bakalım. Kusura bakma haydi iyi akşamlar.
Bir de trip atıyor ya 😁 gerçekten görmek istemiyor isen aklında bunları çok tutma diye diyorum. Zihnini oraya yönlendiriyorsun çünkü
Bilinç altım yansımış olabilir seçeneğini baştan belirtmiştim.
Ama bunlar ram de tutulan bilgiler, sürekli düşünüyor değilim, dediğim gibi. 🙃
Bana birini hatırlattın da şu konuşma şeklinle hadi hayırlısı bakalım
Sen gizlisin, ben gizliyim. Sen diyorum bir samimiyet var konuşmada diye umarım sorun değildir. Nerden tanıyor olabiliriz Allah aşkına tanımıyorum, spontane bir konuşma işte. 🤗 biraz paranoya mı yaptık sanki 🤭
Ben anlarım 😅 ben herkesle aynı üslupla konuşmam bu biraz ifşa bence. Yoksa sizli bizli konuşmayı bırakmam ben
Allah, Allah İngiltere kraliçesi sanki bana 🤭 tanışmıyoruz. Buradan kimse ile dm den yazışmadım.
Bir iki soru cevaplayıp çıkıyorum.
Mod falan değilim, sadece anlık. frekans tuttu muhabbet aktı diyelim. 😇
Buradan diye demedim zaten. Burası kullandığım bir yer değil sadece bugün canım sıkıldığı için açtım. Çok nadir geldiğim bir yer
Heheh teorinin gülmediği yer burası oldu. Bende instagram, x, facebook, toktik falan yok. Sadece WhatsApp kullanıyorum, o kadar. 🤷♂️
:) tamam ben alacağım cevabı aldım.
Dedik o kadar, dinlemiyorsun. Yapma böyle 🤣 neyse umarım beklediğin kişiden beklediğin tepki, mesaj, çaba neyse o gelir.
Ahahaha 😅😅😅😅 nereden emin oldun da böyle bir şey dedin?
Bilmem hissiyat öyle geçti, üzerime vazife değildi orada haklısın. 😶 dutamıyon kopacısa çenemi bazen, hamlık ediyoz.
Ahahah yine mi sen ya 😅😅 ne zamandan beri cinlerle uğraşıyorsun söylemiyorsun da
Bak yine başa döndük, ben tanıdığın birisi değilim demiştik. O konuda anlaştık, ayrıca onlar benimle uğraşıyor. Ben onlarla değil. Te Allah'm neyse tekrara düşüyoruz. Sohbeti bitirelim mi en uzun yorum serisi rekorunu biz kırdık sitedeki 🤭
İstemeseydiniz yazmayı bırakırdınız direk. Bu nezaketi nerede görsem tanırım ama uzatmicam. Başa dönmeler yoruyor beni artık.
Maldivlerde tatil yapıyor olurdum
Maldivler de ne güzeldir şimdi 🥲
Hiç görmedim ki ☺️
Vegeta gezegenin prensi olurdum
Çalişirdim kendi parami kazanırdın
Çalışmanın yaşı yok. Şartlar el vermiyor olabilir tabi yargilamiyorum. Ama bu istek birgün elde edilebiliyor bence bunun gerçekleşme ihtimalinin ümidi var en azından sizde
Yani evlyiim izin yok