Sosyal becerilerim yok bildiğin otistik sporcu var ya hani o benim işte. Hiç arkadaşım yok, spor yapıyorum, dövüşçüyüm, 6 yabancı dil konuşuyorum, para kazanmaya odaklandım kendi işimi kurdum. Ama yok abi 1453 harundan daha beter bir durumdayım statüyü yükseltecek her şeyi yaptım ama sosyal becerilerim gelişmiyor. Gerçekten ben de otizm var mı diye düşünmeye başladım. İş yerinde patron benim ama çalışanların beni kullanıyor. Ben kendimi geliştirmek için daha ne yapayım satranç oynarım kitap okurum, iş kurdum ben daha ne yapacağım gerçekten bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olm ne kasıyon statü falan boş iş para kazanıyorsun tamam onun seni kazanmasına izin verme yeter
Para beni kazanamaz zaten. Sosyal beceri yok sosyal beceri
Olm sosyalist olmaktan kolay ne var bir topluluğa gir işte
Olmuyor kardeşim işte rezil olup çıkıyorum aq sen yaşamamışsın ki nereden bileceksin
Benimde arkadaşlarım falan yoktu birkere dibe düşmen lazım
Olm 24 yaşındayım ben son 5 yıldır tek bir arkadaşım yok. Sence dibe düşmedim mi? Zaten toplumdaki en ezik insan olmak yeterince dip değil mi?
Olm yanında olacaktım seninle çete bile kurardım
Sen gene birşeyelr yapmaya çalış heeg belki yediğin tokatlar seni özgüvenli yapat
I * İngilizce bilmiyorum diyen adam var ya. Onun gibi çıkıp kızlarla tanışmaya başladım ondan daha iyi yapıyorum gerçi o tssk geçiyor izleyiciler le zaten. Şimdiye kadar 70 den fazla instagram aldım da sadece 2 kişi geri döndü onlar da mesaja cevap vermedi. Başlarından gideyim diye Instagram veriyorlar.
Hadi be olm hemen kıza konuşmadan hele instagram ver dersen kız senin ml olduğunu anlar önce konuşla
Konuşuyorum zaten konuşmadan isteyene zaten vermez biliyoruz o kadarını da sonuçta sokakta tanıştığı bir adam güvenmiyorlar Instagram daha güvenli diye düşünüyorlar herhalde
Olm boy kg falan He
Boy 175 kilo 82
Ananı olm boydan olabilir ama ben 1.90 gene benide tersliye biliyorlar boyun uzamıyor mu?
24 yaşındayım aq nasıl uzasın
Boyla alakası yok 168 bir adam var taş gibi kızları götürüyor hem de kel
Oda var demi görücü usulü bul
Otistik olunca yakışıklı olsan da olmuyor. Hatta bir tane adam var rizzzycam diye bir Instagram hesabı var ona bak. Adam çirkin boyu da kısa yoldan çevirdiği her kadını düşürüyor.
Belki senin tanistlıklarının boy fobileri vardırn
200 den fazla defa yaptım hepsinin Boy fobisi olamaz
Sen bak şu hesaba Bi rizzzcam
Doğru olabilir olm ben nasıl buluyorum ozman
Otizm var herhalde aq ciddi ciddi. Normal insanlar bile gidip cesaret edip de konuşamıyor kızlarla ben yapıyorum her gün. Normal bir insan gidip bir defa dener reddedilince bir daha hayatta yapmaz ben her gün reddediliyorum 5 kişiden 3 tanesi zaten konuşmak istemiyor. Konuşanlara da orada sohbet ediyoruz sonrası gelmiyor gülüp eğlensek bile devamı yok. Her gün pes etmeden bunu yapmama rağmen olmuyorsa artık otizm olduğumu düşünmeye başladım. Doktora gideceğim aq
Git bence bende okeyledim
Otizm olsa bile her gün 5 kıza açılış yapıyorum bunu hiç bırakmazsam acaba belli bir süre sonra daha iyi olur mu
Olm sen devamını getiremiyorsun ne konuşon ki kızlarla
Sert ol
Sert ol ehe 💅left baby
They don't know me son
Hadi be
@Zeref2006 ya allah aşkına yüz vermiş de çalışanlar kullanıyor adamı tepkisini loysa sert olsa kimin gtü yer kullanmaya
K*
Kibar olmaya çalışıyorum hayır diyemiyorum bokunu çıkartıyorlar
Bişe demedim ki zaten patronsa yapacağı bu kalkıp çalışana disiplin uygulamasa onun suçu
Olma kibar kibarlığı canım sanan çok insan var