Başarmak, kazanmak bunun önemi nedir? özel kılan sebep nedir?

Başarmak, kazanmak bunun önemi nedir? özel kılan sebep nedir?
Başarıyı özel kılan şey, onun sadece dışsal sonuçlarla değil, içsel bir yolculukla da ilgili olmasıdır. Bir hedefe ulaşmak, zorlukları aşmak ve büyümek önemli, ama asıl değerli olan, bu süreçte kazandığınız deneyimler, öğrendikleriniz ve kendinize kattıklarınızdır. Başarı, kişisel gelişimle birleştiğinde, sadece bir sonuç değil, yaşamın anlamını derinleştiren bir keşif haline gelir. Bu yüzden başarı, hedefe ulaşmanın ötesinde, bir insanın kendi potansiyelini keşfetme süreci olarak benim için özel.
Harcadığım zaman ve verdiğim emek.
Bazen başarı, yalnızca bir sonuç olarak görülür: "Bu iş başardı" veya "O hedefe ulaştım." Ama bence gerçek başarı, bu sürecin içinde saklıdır. Zorlukların üstesinden gelmek, başarısızlıklarla başa çıkabilmek ve yola devam edebilmek, aslında başarının en değerli kısmıdır. Çünkü başarı bir anda gelmez; bir yolda yürürken her adımda kendimizi yeniden keşfederiz.
Benim için sadece , emek verip o başarı için çaba sarf etmektir, bazıları şans der ama o başarı için ne kadar emek verip günlerdir uykusuz kaldığı sadece sen bilirsin galiba özel kılan şey bu benim için.
Rica ederim..
Cevap
20Cevap
tabi ki de zor bir şekilde gelmiş olmak. yani başarana kadar acı çekmek zorlanmak ve başarının değerini bilmek
Başarı ya da başarısızlık hayatımızın bir parçasıdır olaya bu çerçeveden bakmak en doğrusu ve hiçbirşeyin sonu değildir başarıyı özel kılan şey onun için akıtılan gözyaşlarıdır, uykusuz kaldığın gecelerdir, alın teridir sabahın ayazında uyanmaktır ve başarı asla tesadüf değildir.
Başarıyı benim için özel kılan şey, başkalarına kanıtlamak için değil, kendi potansiyelimi keşfetmek ve hedeflerime ulaşmak için çabalarımın karşılığını almış olmam. İçsel tatmin ve gelişim, benim için başarıyı anlamlı kılıyor.
Başarmak, kazanmak benim için hiçbir zaman bir şeyi ifade etmedi. Çalıştığım konular üzerinde bile istediğimi tuttursam dahi hırslı birisi olmadığım için başarılı olmak cazip gelmedi.
Hedefime ulaştığımda kendime olan inancımın yükselmesi, özgüvenimin artması ve yaşadığım mutluluk ile tatmin duygusu başarıyı bana özel kılar
Yolda verilen mücadeleler ve bunları tek başına aşarak gerçekleştirmek. Elde ettiğin tecrübeler en özel kılan şeydir.
Kendimi tatmin etmem. Başarmak beni tatmin eder. Hırslandırır
Öncesinde hedeflemiş olmam özel kılar, tesadüfen elde etmediysem kıymetlidir yani
Uğraşmış olmam
Bu süreçte öğrendiklerim ve nereye kadar geldiğim. Puanlamalar, sıralamalar pek umrumda olmuyor. Kopyanın bir seçenek olduğu hiçbir yerde başarıdan bahsedemeyiz.
Başarmak sadece kendimle olan rekabetimde kazanan taraf olduğumu gösterir, ekstra bir şey katmaz..
Kararlı ve ne istediğini bilen biri olmak.
Başarıya giden yolda çekilen zorluklar ve verilen onca emek
Beni kabul edemeyip kötülüğümü isteyenlerin g. t olduklarını görmek
Sonunda elde edilen o duygu!
Gerçek mucadele tek başına başarmak
Istemek başarının yarısıdır..
Kendin yapıyor olman
Emek harcanan zaman..
gücün anahtarı.
başarı olmazsa güçlü olunmaz, güçlü olunmazsa başarı olmaz. kaostan doğan şampiyon. işte özel kılan şey budur.
Kendine başaracağını kanıtlamak olabilir
Verdigin cabanin hakli gururu
Sonunda sevdiklerimle kutlamak.
Emeklerim
Özgüven ! Ve beyin
Disiplinli olmak
Pes etmemek
Çaba bence
Benim payım
Zor olması
çekici gelmesi
başarı her şeydir ya