Evet, var. Benim için ilişkilerde her zaman dürüstlük ve netlik olmalı. Eğer birine karşı duyguların yoksa ya da bir şeyler yürümeyecekse, bunu açıkça söylemek gerekir. Oyalamak ya da "belki" diye umut vermek, sadece karşı tarafı değil, kendini de yıpratır. Bu yüzden, her iki tarafın da duygularını açıkça ifade ettiği, net bir iletişimin olduğu ilişkilerin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Ama bunu söylediğimde genelde, "Herkes senin gibi cesur olamaz" ya da "Bu kadar netlik gerçekçi değil" diye tepki alıyorum. Ben böyle düşünüyorum, belki bu yüzden linçlenirim ama yine de inancım değişmez.
Biz de her kızın içerisinde birazcık hissedemeyeceğim sevdiklerime ve yakınlarıma da demiş oluyorum çünkü her erkeğin içinde o dediğinizde yoktur her erkek sizin çevrenizdeki gibi kötü de değildir tamam küçük hanım
Erkeğin kızdan daha anacı olması kusmuk gibi iğrenç ötesi bir şey. Kız evlenince ailesini bırakıp başka yere gidiyor hayatı komple değişiyor kız tek başına anasız yapabiliyor ama erkekler asla kopamıyor aksine evlenince daha anacı oluyorlar. Hangisi dişi belli değil hani duygusal değildi bunlar?
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
çoğu cinsellik için seviyormuş gibi yapıyor. istediklerini alamayınca gercek yüzlerini gösteriyor. sonra manipüle ediyorlar kendilerini çok akıllı sanıyorlar karşısındaki kişinin buna kanacağını dusunuyorlar
Daha ahlaklı değil ikisi de ahlaksız ama kadınınki bir tık fazla. Çünkü kadınlar daha zeki yaratıklar. Erkeğe aptal dersin geçersin ama kadın hem zeki hem aptallığı bile bile yapıyor o yüzden