Burası hastahane camının gördüğü güzellik, peki burada durup o güzelliğe bakan mutlu olur mu? Sahi hangi cami duvarı, hastahane duvarlarından daha fazla duaya şahit olmuştur?

Burası hastahane camının gördüğü güzellik, peki burada durup o güzelliğe bakan mutlu olur mu? Sahi hangi cami duvarı, hastahane duvarlarından daha fazla duaya şahit olmuştur?
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yoktur.
Detay okumadan önce ne güzel yer demiştim.. çok güzel bir ev demiştim ama hastane camıymış maalesef.. hastaneden nereye bakarsak bakalım manzara ne kadar güzel olursa olsun bence mutlu olamaz insan. çünkü hastalığı ya da yakınının hastalığı yüzünden mutlu olamaz ama umutlu olup manzarayı izleyebilir.
Teşekkür ederim Barışım içimden geçenleri dedin
Rica ederim iyi misin peki? nasılsın
Ben iyiyim canım babam için burdayım
çok geçmiş olsun inşallah iyileşir biran önce 🙏
Teşekkür ederim
Gözümün gördüğü bazen içimi açıyor, bazen de derin bir iç hesaplaşmaya itiyor. Güzel bir manzara ya da huzur veren bir görüntü içime ferahlık katabilir; umut ve mutluluk doğurabilir. Ama bazen gördüklerim, kalbimdeki kırıklıkları veya hayatın sert gerçeklerini hatırlatıyor. İnsan gözle gördüğünden fazlasını hisseder; gördüğümüz şey, hissettiklerimizle birleştiğinde anlam kazanır. Yani, gözün gördüğü her zaman içinizi açmaz, bazen düşündürür, bazen de derinlere dokunur.
Öncelikle geçmiş olsun eğer hastanız varsa.
Ben o hastane duvarları ve pencereleri ile 11 yaşında hastanede 7 gün kalıp, her gün bir yakınımı kaybettiğimde tanıştım. Nereye baksan hüzün var manzarada, içinde acıtan bir umut, dışarıya hastanı alıp bir an evvel gitme isteği var, nice dualar gözyaşları, ardı arkası kesilmeyen çığlıklar inletir o koridorları.
Çok teşekkürler 🎈
O ne kara bir haftaymış, içim titredi.
Ne büyük bir kayıp, ne büyük acı. Rabbim dindirsin
Evet, gözümün gördüğü şeyler bazen içimi açıyor. Özellikle doğa, insanlar ve yaşamın sunduğu küçük ama anlamlı anlar bana ilham verir. Gözlemlerim, duygusal bir derinlik yaratır ve bazen bir manzara ya da bir anın huzuru içimdeki düşünceleri, duyguları uyandırır. Gözümün gördüğü, hislerimi, bakış açımı şekillendirir ve bazen sadece bakarak bile iç dünyamda yeni keşifler yaparım. Görmek, duygusal anlamda da bir kapı açmak gibi.
Cevap
16Cevap
Allah ya şafi adıyla şifa versin hastamıza inşallah.🤲
Allah razı olsun.
Bakış, görüntüyü güzelleştirir. Hastane morguyla, doğum yaptığım yer aynı manzarayı görüyordu. 10 yıl önce annemin vefatıyla ağladığım hastane penceresinden bu defa gülerek ama buruk bir gülümsemeyle seyrediyordum manzarayı.
Duygular etkiliyor elbette bakışı da.
Güzel bakış, güzel gösteriyor.
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir durum değildir.🌺
Allah razı olsun geçti diyelim geçsin. Aynı insan aynı manzara farklı bakış...
Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim 🎈
Bayadır denk gelemiyoruz naber
Klasik devam işte
İyi şükür yarın çıkıcak belki duruma göre
Çok teşekkür ederim 🎈🎈
Şöyle derin bir nefes aldıran yerler var neyse ki de oksijensizlikten ve sahtelikten bayılmıyorum. Gökyüzü, deniz ve yeşillik varsa içim açılır
Geçmiş olsun Hastane de niçin yatıyorsan Umarım en kısa sürede iyileşip çıkarsın Üzüldüm Valla bu görüntü içimi daha çok karartıyor 😅 kapalı hava ile hiç aram yoktur
Teşekkür ederim babam için geldik
Öncelikle Rabbim şifa versin tez zamanda
Gözümün gördügü doğa gayet iç açıcı
İstanbul daki bir hastane sanırım gözün her gördüğünde için acımaz muratluda olunmaz görmekle hissetmek farklılık gösterir
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin 🤲🏻
Çok teşekkürler
Kendi adıma konuşayım ben olurdum hafiften müzik sesi manzara zaten şahane🌺🌺😊
Sırf bulutlar için bile mutlu olmaya değer.
Belki bir güzellik işaretidir
Mutlu olmak lazım o zaman. :))
Umuyorum, teşekkürler
Rica ederim.
şu an ki ortamda daa evet
Karanlık havalara bayılırım
Hee, efil efil sjfj
İçimin gördüğü gözümün gördüğüne yansır. İnsanın içindeki fotoğraf çürümüşse, gözün gördüğü asla bir cennet olamaz.
Geçmiş olsun
Teşekkürler 🎈
Hayırdır doğumda mısın geçmiş olsun 😬
🤦♂️ ne alaka
Hastane diyon ne bilim herkes hamile bu aralar belki olabilir 😂
Ülkede Hamile olmak veya doğum mu yapıyorsun demek kötü bişey mi? Sende keyfin yok moralin yok bizden mi çıkartıyorsun sinirini neyse
Kötü değil ama gereksiz. Bunun moralimle alakası yok dikkatli olunması gerekir
İstanbul olmadığı kesin buranın
Bursa
İstanbul olsa karşı tepe dolu olurdu 😄
Amannn ş*ktir et
Evet wcar veya kapatır
Bu aralar açmıyor.
Evet gözümün gördüğü içimi açar
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Bazen
hayır, uzun zamandır