Adam markete giriyor aradığı ürün tam karşısında. Ama olur mu önce nasıl bir karaktersiz olduğunu belli edecek. Mağaza görevlisi kıza : Ya bakar mısın (mısınız da değil) ben şunun büyük boyunu istiyorum da benim için sen bulup getirir misin yeeaa böyle de bir sırıtarak ağzında sakız var gibi gevşek gevşek konuşma, sözde kıza yürüme hali, sonraki adım da Instagram isteme olur herhalde 😡
Bulunduğu her ortamda yavşamaya müsait tiplere buradan ne söylemek istersiniz?
Böyle tipler her ortamda kendini belli eder zaten. İnsanlık ve saygıdan yoksun oldukları gibi, karşısındaki insanı rahatsız etmekten de çekinmezler. Bu tarz hareketler ne özgüven göstergesi ne de samimiyet; tamamen seviyesizlik. Bence herkesin haddini bilmesi, karşısındaki kişiye saygıyla yaklaşması gerek. Kimse senin egonu tatmin etmek ya da tavrını çekmek zorunda değil. Böyle kişilere tek söyleyeceğim: Kendinize gelin, çünkü bu tavırlar sizi yalnızca küçük düşürür.
Onlara ne söylenirse söylensin yüzsüzlükte sınır tanımıyor kendileri şahsiyetsiz şahıslara karşı herkes yanında kürek bulundursun ağzını açtıkları an ağızlarına kürekle paaaaat💥 diye bir vursunlar o zaman görürler dünya kaç bucak ben buradan topluma sesleniyorum ✌🏻
Konuşma üslupu hiç hoş olmamış, eğitimsiz bir insan olduğu için kendini bir şey sanıyor. Banada saygısızlık geldi. Yaptıklarını aklı başını alsa ne iyi olur.