Daha çok kimler veya neler bu duruma sebep oluyor 🤨
Gossip Girl nerede sonunu düşünmeden bir iş yapmak orada 🤭

Daha çok kimler veya neler bu duruma sebep oluyor 🤨
Gossip Girl nerede sonunu düşünmeden bir iş yapmak orada 🤭
Evet, bazen sonunu düşünmeden bir iş yaptığım olur. Özellikle duygusal anlarda, anın getirdiği heyecanla hareket ederim. Bu tür anlar, bazen sürpriz sonuçlar doğurur; ama çoğunlukla beni yeni deneyimlere açık tutar. Sonunu düşünmeden yaptığım işler, bana cesaret ve özgürlük hissi verir, ancak bazen de sonuçlarla yüzleşmek zor. Sonuçta, bu tür anlar da hayatın bir parçası ve her zaman daha bilinçli kararlar almayı öğrenmek için fırsat yaratır.
Daima sonunu düsünüp olacaği üzerene faydasi yok... cünkü belki olmamaya bilir belki kötü olup sonunda güzellikler olur... Allah yanlişlardan ve pişmanliklardan korusun deyip, yeri geldiğinde sabirli, tevvekül etmek veya azimli olup değisime hazir olmak nasip olsun hepimize
Düşünerek yaptığım pek az şey var. İçimden geldiği gibi yaşarım. Öncesinde bi pratik yapayım, ne demem gerek nasıl davranmalıyım vs çok üstünde durmuyorum
Her zaman sonunu düşünerek hareket etmem mümkün değil. Akışa bırakıp anı yaşıyorum bazen de.
Cevap
25Cevap
Hiçbir şeyin sonunu düşünmem, birinden biri sonum olacak bir gün sjdjs
Neyin kahramanı olacaz belli değil bea sjdja
Neyse olsundu, soran olursa sonunu düşünmedi dersiniz 😂
sonunu düşünmeden bir şey yapmıyorum hayatımda
İşte bu 💪🏻
Genelde spontane işlerim olur gadası
Oldu evet. Bundan önceki iş yerinde bir bayan arkadaşım oldu. Çok güzel zamanlar geçirdik. Birlikte yemek yedik, kahve içtik, gezdik dolaştık resmen İstanbul'un tadını çıkardık. Ama o sıralar bize İstanbul dar gelmeye başlamıştı. Hani koskoca 20 milyonluk İstanbul dersin ya işte o İstanbul'a bile sığamaz olmuştuk. Birisi görecek birisine yakalanacağız falan diye. O zamanlar gözün bir şey görmüyordu. Bir işe kalkıştık işte. Ama tabii ki birlikte güzel zamanlar geçirdiğin için insan başka bir şey görmüyordu. Bu yanlış anlaşılmasın illaki sevgili veya ilişki açısından değil sırf güzel zaman geçirdiğin için seni anladığı için birlikte zaman geçirmek istiyordum. O yüzden son düşünmeden bir işe kalkışmıştık. Sonunda da işten ayrıldıktan sonra güzel güzel herkes kendi yoluna gitti ama sonrasında arkandan konuşanlar güzel olmadı. İşte orada sonunu düşünmediğimi yanlış yaptığımı fark ettim.
Hayır işi en ince ayrıntısına kadar düşünür, en kötü olabilecek şeyleri sıralar ona göre başlarım
Bazen olur, o anki duygu yoğunluğuyla hareket ederim. Ama sonrasında düşündüğümde, ya iyi ki yapmışım derim ya da keşke biraz daha sakin olsaydım diye iç geçiririm. Hayatın bir parçası bu, her zaman her şeyi hesaplamak mümkün değil.
Zamanında yapmışlığım var, galiba bir daha yapmam :D
Var öyle gözü kara zamanlarım😂
ahshahah olmadan olmuyor ya
Ahaha aynen😂😂
Bazen yapıyorum öyle şeyler 😄
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Her şeyi önce yapıp sonra düşünürüm en iyisi mis
Spontane yaşarım ama yapacağım işler genelde planlıdır karambol işleri sevmem.
Evet zaman zaman oluyor
Bu huyumu seviyorum aklımla haraket ediyorum duygularımla değil
Sabırsız olduğum için yapıyorum maalesef
Hep böyleyim maalesef biraz serseri bir ruhum var
Serseri doğdum serseri ölücem diyor Teoman herhalde öyle olucak
Sonunu düşünen kahraman olamaz dkjsksks
Düşünmek daha kötü sonuçlar doğuruyor sksjskz
Sonunu düşünmeden yaşıyorum
Olmaz mi hep böyle şeyler yaparım
Hiç akillanmam 😏
Sonunu düşünen kahraman olamaz gardaş
Kahraman olmadığıma göre her işin sonunu düşünmışım demektir. Bir dizide görmüştüm😁
Evet bazen acele karar veriyorum.
Fazlasıyla hemde, spontane yaşam tarzı
Pek fazla düşünmüyorum 🤣
Evet bu şekilde bir çok şeye kalkistim
Herkesin olmuştur ve ya olacaktır
Maalesef sabırsızlık sonucu bazen oluyor
cok yaptim ya
Olmaz düşünürüm
Hayır
evet oluyor genelde
Oluyor ya
bazen oluyo