Bence yaramıyor... ama yinede napıyoruz dürüstlükten vazgeçmiyoruzzz
GÜNAYDIN...🙆
Bence yaramıyor... ama yinede napıyoruz dürüstlükten vazgeçmiyoruzzz
GÜNAYDIN...🙆
Bu devirde dürüstlük işe yarasaydı bütün fakirler zengin olurdu, yalnız insanların birçoğuna bakın hepsi dürüst olduğu için sevilmez hepsi insanların işine gelmeyecek şeyleri söyledikleri için sevilmez o yüzden bu devirde dürüstlük işe yaramıyor vicdanını bir kenara bırak diyorlar vicdanımızı bir kenara bırakırsak yalan Dünya için çalışırız ahireti unuturuz.
Evet.
Devir taş devri bile olsa fark etmez şu hayatta en doğru yaptığım şeylerden bir tanesi bu onu da devir bunu haketmiyor diye değiştirecek değilim☺️
Dürüst olmak zor iş herkes dürüstüm diyecektir ama konu kendine dokunana kadar dürüstlük sergilenir... Yani ucu sana dokunduğunda da dürüst olabilmek mesele yani özeleştiri yaparken de olabiliyor muyuz? Hiç sanmam...
Muziği herkese hitap etmese de sözleri çok şey anlatıyor. Aşk için yazılan bu şarkıyı alıyorum günümüz yaşantısına uyduruyorum. Ve yetmiyor, doğruluk, dürüstlük, efendilik, iyi olmak falan bunlar insanlara yetmiyor...
GÜNAYDIN... bu devirde dürsütlük bir işe yaramıyor maalesef çünkü dürüst insanı sevmiyorlar.. duymak istediklerini duymak isterler sadece.. yalan söyleyenler daha çok prim yapıyorlar ve iki yüzlüler.
İki yüzlüler iki yüzlüler
Maalesef..
Cevap
42Cevap
Yaramaması umrumda olmaz. Ben doğru bildiğimi yaptıktan sonra kime ne olursa olsun ya :D
Bunu tamamen test ederek onayladık çoğumuz. Başlangıç teması test değildi ama genel görünüm ve sonuç onu gösterdi. Şeffaf olmanın birçok insan üzerinde etkisi olmadığını yaşayarak öğrendik. Yalan, dolan, gizem, sır, vb ne varsa bunlar daha fazla ilgi çekiyor artık. Neyse sahtekarlara başarısızlıklar dilerim.
Aslında yarıyor hanımefendi kişilik ve karakter meselesi birde geçmişinde yaşamış olduğun ilişkiler deki kişileri yeni insanlarla kiyaslamaman gerekiyor hanımefendi
Aşırı dürüst olduğum için çok şey kayıp etmiş olabilirim.
Ne yapım yalan söyleyince de kendimi çok kötü hissediyorum 😇
Dürüst olmalı yine de. Dürüst olmak bir duruştur, kalitedir.
Ben hepp dürüst olmaya devam ettim ve edicem
En sonda işte ve ya özel hayatımda benim doğru olduğum ortaya çıkmıştır
Dürüstlük öyle bişey ki
İnsanlar en sonunda sana hak verir
Ben dürüst olmayı seçiyorum
İşe yaramıyor tabi ki bir erdemmiş gibi gözükse de günümüzde lanetten bir farkı yoktur. Çevrenizdekilerin duymak istediklerini değil de gerçekleri söylediğiniz için çoğu kişiyle aranızın bozulması içten bile değildir.
Yok anam valla dürüstlük asla işe yaramaz kimin işine ne geldi onu söyler, dürüstleri de dışlarlar
Kısa vadede yaramıyor ama uzun vadede evet yarıyor 😎
Hayır ama önemli olan bu değil nasılsa. Önem verdiğimiz sürece öyle kalıyorsak bizden başka kimin dürüst olup olmadığının pek bir anlamı kalmıyor.
At izi it izine karışmışken ayırt edilemiyor o bakımdan her ne olursa olsun yaramadığı aşikar, puslu ortamlarda buğulanmak gerekiyor
Hayatın Sermayesi Güvendir.
Er ya da gerçek bu kirli dünyada sığınacak temiz yürekli insanlara ihtiyaç duyacak.
Dürüstlük işe yarasın diye yapılmaz. İnsanın öz saygısından yapılır.
Herzaman her yerde ! Dürüst insan herzaman kazanır kayıp ederse bile yine dürüsttür!!!
İşe yarasın diye dürüst olmuyorum ben böyleyim kendimi nasıl iyi hissedeceksem öyle davranıyorum.
çok sevdiğim bir söz var: "kulları memnun etmek için yaratılmadık" diye.
Bencil olmak lazim diyorsun
Bu dünyada kendini iyi pazarlayanlar, yani kısaca yalakalar kazanıyor...
iki türlüde işe yaramaz dürüstte olsa yaramazsın yalancı olsanda yaramazsın
Bu devirde dürüstlük unutulmuş, yalanlara yer verilmiştir..
yariyordur bi yerlerde cikiyodur önümüze haberimiz yoktur dürüstlüge devam
Gayet yarıyor. Net insan sevilir her ortamda. Sevilmiyorsa gereksizdir zaten.
Yarar ya.. biz temiz ve dürüst kalalım en iyisi her şeye rağmen 🙂
hayır
tam tersi fazla dürüst olmak itici yapıyor insanı bu zamanda
Bize düşen dürüst olmak. Karşısında ne tepki alırsak alalım kendimiz olmaktan vazgeçmemek..
Kişiliğimiz öyle değişemiyoruz ama genelde işe yaramaz
Ne kadar dürüst olursam olayım, gerçekten yeterince bir işe yaramıyor.
Dürüstlükten beklenti ne? Ne kazanmayı umuyorsun ne kaybetmeyi göze alıyorsun? Dürüsttüm kendime göre de hep kazandım
Dürüstlük kavramı günümüzde yerini menfaate bıraktı. Cikarcilik, en fazla nasil fayda sağlarim anlayışı şu an insan ilişkilerini ne yazık ki zayiflatti
Antepte yariyor cok misafirperler sagolsunlar ;)
Dürüst insanın bu dünyada işi yok
🤐🥲
Tabikide işe yaramıyor dürüst olmayacaksınki değerin bilinsin
Dürüstlük yapan kaybediyor, ben aileme bunu öğrettim, biraz çakal olacaksin yoksa yok olursun
Yarar ya bence inancini kaybetme
P. c olacak sin dürüstlük eskiden di
Dürüstlük her zaman işe yarar.
Bence yarıyor, hemde çok işe yarıyor
Dürüst olduğum için başım belaya girdi
Herkese hakettiği kadar dürüst oluyorum
Dürüst olan her zaman kazanır bacım
Dürüstlük dürüleli çok oldu ya
Yaramıyor yaramıyor illa halan atcan
Yaramıyor zaten hep ondan kaybettim
Devirle alakası yok
Dürüstsen her zaman kaybedersin