Güçlü kadın olucam derken Seyit onbaşıya dönen hatunlar nerdee.

Güçlü kadın olucam derken Seyit onbaşıya dönen hatunlar nerdee.

Açıkçası ben kendimi anlatmayı sevmem. Çünkü ben kendimi anlattığım zaman eksik gönderimi anlatmaktan geri durabilirim ya da her zaman için olumlu pozitif taraflarımı anlatırım. Bu da karşı tarafın belli bir zaman sonra bendeki izlenimi farklı olmasına ya da umduğu gibi olmamasına neden olur. Ben bir insanın benimle sohbet ederek benimle muhabbet ederek kendinin tanımasını istiyorum. Severse sever sevmezse gider çünkü hiçbir insan kendi eksikliklerini kendi yanlışlarını veya kusurlarını karşısındaki insana söylemez her zaman kendini güzel göstermeye çalışır. Bunun yanında soruya asıl cevap olarak net bir insan oldum hep. Belirsizlik beni yoruyor. Çok sinirli, tahammülsüz bir tarafım var. Komiğim de aslında, eğlenceli neşeli sohbeti keyifli biriyim. Disiplinliyim, planlı programlıyım, ciddiyimdir. Kolay inanıyorum insanlara. Düşmanım olsa bile başına kötü bir şey geldiyse hak etti diyemiyorum çoğu zaman. Canımı yakacak olsa bile gerçekleri bilmek isterim. Asla hayalci polyanacılık oynayan biri olmadım. Gerçekçiyim ve realistim.
Ne arasan var dedıkleri cinsten yani. Kim nasıl gelirse çıkarıp onu sunuyorsun karşındakine
Yok aslında öyle değil. Bana bir gelene bin giderim. Sevmediğim insanı da hiç sevemem.
👏👏
Bir insan hem güçlü hem cesur hem masum hem de sessiz olamaz mı yani? Bence olabilir, hepsinden var diyebilirim.
Yani tam olarak şu ama Seyit Onbaşı hariç çünkü o başka seviye jdkd
https://www.youtube.com/embed/5qQdWLKm45cYalnız Seyit Onbaşı'ya dönen hatunlar pek ilgi çekmez siz yine de çok şeetmeyin jdjdk
Hepsı olabilir tabi ki. İnsan aynı anda bırcok mezıyetı barındırır. Bende cesurluk yok mesela onu gelırtırmem gerekebılır
Cesaretle KS nın alakası nedir. Ben burdayım ama özel hayatmda daha sessızım ve cesaretlı degılımdır
Amazon ormanları doğru ama burada sıteden çıkınca ya da engelı atınca anımda uzaklaşıyorsun tüm sıkıntılarından. Ama gerçek hayatta öyle mi? Degıl.
Soruya gelırsek eğer haklı olsam da ilk etapta bır tutukluk bır canım yaşıyorum sonradan kendımı ifade ve savunmaya geçiyorum. Hazır cevaplık konusunda daha cesur daha atık olablırıdm
Bunun çözümü detaydaki yazında gizli. "Güçlü kadın olucam derken..."
Kendini güçlü hissetmiyorsun şu anda.
Haklı olman yetmez, haklı olmak onu yapabilme iradesi vermez. Ülkenin çoğu pek çok konuda haklı ama değişen bir şey oluyor mu? Hayır.
Neden? Bu haklılığı gerçekleştirebilecek güce sahip değiller. Güçsüz birisi istediği kadar haklı olabilir, sonuç değişmez.
Kendini güçlü hissettiğinde merak etme cesur da olacaksın. Hatta kendine şaşıracaksın bun ben mi yaptım diye.
Pekiii o güç gökten ınmez tabii ne yapmalı. Birçok tavsıye verdın barı sonucunu da alalım
Doğru inmez.
Tavsiye verilir ama kıymet bilinmeyebilir, sen biliyorsun. O yüzden istediğin kadar alabilirsin.
Yapamadıklarına odaklan.
Neleri isteyip de yapamıyorsun?
Onları nasıl yapabilirsin?
Yapmaya başladığında nefes alışın değişecek, duruşun vs.
Mesela Pp'deki kıza bak güçlü duruyor mu? Yoksa ben sizinle baş edemiyorum beni bir salın diyerek gidiyor mu?
Ne zaman ki ya bu Pp beni yansıtmıyor başka bir şey olmalı dersen, işte o zaman hazırcevap da olursun.
Çok ters köşe oldum allak bullak ettın. Teşekkür ederim ☺️
☺️☺️
Cesur hissediyorum ama bir o kadar da ürkek bir yapım var. Sükuneti, tenhalığı ve bilinmedik şeyleri seviyorum. Ama keşfetmek, ilk senin buluyor olman da çok güzel geliyor. Düşsem bile kalkmayı ve çaba harcamayı da seviyorum. Sanırım hepsi
erillik seviyemin dişil enerjimi zaman zaman bastırdığı doğrudur leleee
Leleeee mi tanıycam sanki seni🧐😂
ahaha taninmak istediklerime tanıtıyorum kendimi doğru tahmin 😂
Kaçmaz benden 😜😜
Cevap
44Cevap
Masum ve sessiz olduğumu düşünsem de öfke nöbetleri geçirdiğim an kendimi hiç olmadığım kadar cesur ve güçlü görüyorum
Evet güçlü ve cesurum...
kendimi güçlü ve cesur buluyorum evet
Ruh halime göre değişiyor bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum aniden sarıyor düşünceler etrafını sonra içimden bir ses dur da bir bak kendine nelerin üstesinden geldin ne yollar katettin sen misin şimdi cesur değilim diyen kalk ayağa diyor işte o zaman görüyorum tüm gerçeği..
İnsanoğlu herşeyin taklidini yapar ama cesaret öyle bir şey ki asla taklit edilemez ve rol kesilemez!
Cesaretle delilik arasındaki ince çizgide duruyorum...
Yersiz cesaret delikiktir zaten
Güçlü cesur. Konuşkan ve hakkımıda arayan biriyim. Bilek değil, kelimeler zaman gelir tokat gibi olur bende😎
Güçlü ve cesurum EvelAllah evet hayat bana bunu öğretti..
Masum değilim, gücümü ve cesaretimi olması gereken yere saklarım, ama sessiz ve dingin olmayı da severim
Hepsini yerınde kullanmak lazım
Masum sessiz 😄 sevdiklerim ile güçlü oluyorum yalnızken baska
Bakar mısın yaren
?
Aşırı cesur korkusuz buluyorum bu yaşantımda hep böyleydi böylede devam ediyor
Kendi kendine nazar etcek 😅
Sen okur üflersinn beni olmadı üfle sana kuzu ceviririm 😂
Yer yer tum duygulari barindiriyorum.. Sahipleniyorum.. Guclu ve cesur oldugum anlarda oldu.. Sessiz kaldigimda.. Ama masum o'dugum anlar sanirim cocuklukta kaldi :))
masumiyetimiz saygıdan cesatimiz doğuştan... sesiz sakin biriyimdir ama yeri geldiğinde fazlasıyla cesur kimseden çekinmem hele ki hak adaletsiz bir durum olduğunda...
Güçlü ve cesur olup masum ve sessiz olmak hepsi bir arada mümkündür zaten. Yeri gelince güç ve cesaret çıkar ortaya
Bu konuda tam bir at hırsızı olabilirim
Hjhhh beklenmedık hareketler 😃
Güçlümüyüm bilmiyorum ama güçlü dururum bir yere kadar güçlü olmaktan yoruldum fazlasıyla durdum şimdi saldım tekrardan güçlü olana kadar mola
Cesurum..
ancak aptal değilim..
Yersiz cesaret aptallıktır derler
Güçlü ve cesurum, mesleğim de bunu gerektiriyor zaten
Kimi zaman masum sessiz Kimi zaman da güçlü cesur yerıne göre yani
Masumluk özel bir olaydır. Yerine göre her şey olur
Bazen Seyit onbaşı bazen sakin ve masum konuya göre değişir
Yerine göre değişiyor ama, genelde masum ve sessiz
Güçlü cesur evet mesela en son büyük düşmanlarımla sınandım baya sene sonra tuzağı sezdim p-i-s-l-i-k o yüzden o kadar çabaladı arkadaşıyla anlaşma yaptıkları için akılsız
Duruma göre değişir genelde sessiz ve şakacı biriyim ama iş ciddiye binerse vay karşıdakinin haline ona üzülürüm
Yeri gelince masumum yeri gelince çok cesurum
ahahah eşim diyo bna komutan olsan iyi yaparsin komutanlığı diyor
İkisini birden barındırıyorum ya. Yerine göre ortaya çıkıyor 🤨
Masum değilim sessizliğim bazen ölüm soğukluğunda olabilir bazen de şen şakrak olabilirim. Cesur hiç değilim.
Cesur olduğumu herkes bilir 😎
Herkes kim 🙄
Elalem
Elalemin ağzı torba değil ki. İnanma sen onlara
Benim korkum yok herkese giderim var :))
Pekiii 😒
Seninde giderin var sert mizacın var
Pammık gıbıyım ben. İftira atma
Ben masum ve sesizlerdenim
☺️
Bir bardak çay vermiyecek misin
Sana çay feda olsun sorman hata 🫖☕️
Eyvallah sağolasın.. sen neler yapıyorsun
İşten geldim çay iççem kısmetın varmıs
Yanına ne yicez kuru kuru çay olmaz ama
Sen kurabıye kap gel
tatlı getirsek olmazmı