Pis huyu olduğunu düşünen var mı yoksa herkes hınt kumaşı mı?

Pis huyu olduğunu düşünen var mı yoksa herkes hınt kumaşı mı?

Olmaz olur mu var bir çok iyi özellikle donatılmış olsamda bazen nefretlik yanlarımla karşılaşanlar oluyor...
Mesela bir şeyi anlatırken sabırla devam ederim ayrıntılı ve detaylıca değinirim, anlamadan dinlemeden çok bilmişlik yapılırsa küçücük aklıyla bunu yapmaya yeltenirse sinirlenip, kırıcı olabiliyorum ve asla pişman olmuyorum, haketti ve verdim diyorum.
Ben bırıne bir şey anlatırken soru sormasına sinir oluyorum. Sa*lakmısın diyesım geliyor suratına suratına
İşte senin düşündüğünü diyen de benim
Bunu ben dedim şu an
İnatçı olmam ve merhametli olmam. İnatçıyım her konuda özellikle doğru bildiğim ne varsa benim dediğim olacaktır. Bu da karşımdakileri birazcık sinirlendiriyor. Ama sonunda benim dediğime de geliyorlar. Merhametliyim çok fazla kullanıyorlar beni. Çok çabuk güveniyorum insanlara, değer veriyorum, elimden geleni yapıyorum onlar için. Sonra da ben suçlu olup çıkıyorum ortadan. Bu her yerde geçerli reel hayatımda da burada da. İş yerinde acıyıp izin veriyorsun adama ertesi gün izin kullandığını da inkar edebiliyor. Yani tüm iyi niyetini suistimal ediyorlar bu bir örnekti. Diğer yönden karşıma ne kadar ikiyüzlü çıktıysa hep saf olarak kullandılar beni. Ben kendimi biliyorum Allah da beni biliyor gerisi teferruat.
İyi nıyetımı benımde kullanırlar ama önemli değil karakterımden kendimden odun vermiyorum sonuçta. Onu kullananlar hainlık yapanlar düşünsün
Onların umrunda olsa düşünecekler de umurlarında değil ki hayatlarını yaşıyorlar
dışardan ne görüyorlarsabilemem ama içten görseler saygı duyup sevebilecekleri biriyimdir..
Senin dışın maco için pammık gıbı
Eyvallah
Sinirli inat sert bir yapım var ama sevdiklerime değil sivri dilliyim biraz
Aaa gerçekten mi ben daha mulayım sanırdım seni bak
Yok ya burada şakaya vuruyorum törpulemeye çalışıyorum
😊hakkında birsey ogrenmıs oldum
Kötü huy yaaa işte geri kalani bildiğin gibi
Günaydın Teşekkür ederim
Günaydın 🥰
Cevap
31Cevap
Amaaaan boş ver bana ne ki... diyemiyorum. Birisini bir hareekti davranısı ona zarar vercekse ve ben farkındaysam o da fark etsin diye üsteliyorum. Sanan mk işine baksana değil mi. Göründüğüm gibi değilim. Görünürde sert davar tanıdıkça ponçik sözünün eri...
🤭🤭
Bir şeyden çabuk soğuyabiliyorum. Güven problemi beni çok zorluyor kendimi çok kasıyor gibi hissediyorum. Bir de sinirlendiğimde ağlamayı sevmiyorum bu yüzden kendimi rahat ifade edemiyorum. Kırılgan biriyim bu da zorluyor bir şeye takılmadan edemiyorum başkaları gibi gülüp geçemiyorum her şeyi çok umursuyorum. Duygularımı dışarıya kolayca vuramıyorum içime atıyorum ve bu bana en olmadık yerlerde duygu karmaşası yaşatıyor. Üstelik çok kararsızım. Kim olduğumu çözemiyorum. Dikkatim da çabuk dağılıyor.
Dengesini bulmalisin
Dusuncelerini değistirerek
Beni en çok zorlayan yanım, her şeyi derinlemesine düşünmek; bu bazen işleri karmaşık hale getiriyor. Dışarıya güçlü ve sakin görünsem de içimde fırtınalar kopabiliyor. Göründüğümden daha karmaşık ve kırılgan bir yanım var, ancak herkese göstermem.
Kırılganlık hassaslık olabilir, aslında göründüğüm gibiyim doğalım... uyumsuz biride değilimdir dışardan sakin biriyimdir, birazda utangaç, düzeyli keyifli sohbetlerden hoşlanırım...
Senden benim gıbıymıssın
ne güzel 😊 kendim gibi birini görmek burada 🌸
🌺
🌹.
Fazla keskin oluşum bazen beni zorlayabiliyor. Törpülemeye çalışıyorum, bakalım.
Karekterim sağlam dışardanda aynı biriyim hatta çok disiplinli birisiyim birde sinirli olduğumda bomba 😌
Bırazda deli 😛
Yani herkesin içinde biraz delilik olcak olmazsa olmaz daha seninle yumurtta kircaz biz 😂 fotonu bakım çorabın güzelmiş sana patik alacam 😂😂
Yün olsun babaannelerin ördüğünden 😂
Tamam yün zaten bilirsin çoğu bilmez patik ne der şimdi 😂 yakışır ama elde ordan ben burdayım diyor küçüğüm felan diyor benide gör gör diyor fotoda 😂
😂
Heyecanım beni bazı durumlarda zorluyor, dışarıdan ise göründüğüm gibi biriyim, pis huyum ise kendimce yok.
Evet pis huyun yok gıbı gayet güzel karekterdesın ✌🏻
🙏🏻, gördüğüm sende temiz karakterde birisin ✌🏻
Teşekkürler ederim 😊
🙏🏻 ne demek
Dürüstlüğüm beni çok zorluyor bazı durumlarda cidden kolay yalan söyleyebilen üretebilen biri olmayı isterdim
Bende gamsız olmak isterdim
Ben biraz öyleyimdir
Kimin ne dediği önemli değil ben kendime bakarım bizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi düşünür
Çok mantıksız ınsanların seni yanlış tanıması raharçtsız edici bence. Olmadığın bırı gıbı tanınmak hoş değil ki
benim cok pis huylarım var bi kasik suda bogarsın 😀
Oooo gizem severim bebek 😎
merak hafızayı canlı tutar 😀
KS nın gülü 😍
KS nin biskolata girl ü en zeki mühendisi 😍
💋💋💋
Çabuk ısınan ve çok ilgili bir yapım var. Daha soğukkanlı olmayı çok isterdim.
Bende pimpirikliyim soğuk kanlı olamam asla
Dışarıdan göründüğü gibi değilim. Sinirli görünüyorum öyle derler ama neşeli sohbet seven biriyim. Ortama göre ciddi veya şakacı biriyim.
Çok güzel 👍
Teşekkürler ☺️
Kötü olamıyorum bu zor. Dışarıdan biraz soğuk gözükürüm ama öyle değilim aslında. Kişisine göre değişir.
Bu kesınlıkle kışısıne göre degıısr. Bende kimine suratsız kımıne aşırı güleç olablıyırum
bende öyleyim kimine sessiz sakin kimine samimi
Bunu karsıdakının tutumu da belirliyor bazen
kesinlikle öyle
Yalnızlık, kırılganlık hassaslık, ve merhametli olmam galiba, nasılsam öyle görülmeye çalışırım amma dış görünüşüm galiba biraz sert görünüyorum. Ayrıcı her insanların kötü huyu vardır ister istemez.
Merhaba,
Zorlayan hiçbir şey yok çok şükür. Günlük hayatımdan insanlarıa attığım bir sürü görüntülü cevaplar var. İçimden gelen harici paylaşımım yok...
Fazla kontrollü biri oluşum bazen zor olabiliyor. Dışarıdan göründüğüm gibi biriyim, evet. O an hissettiğim, düşündüğüm şey ne ise mutlaka mimiklerime ve davranışlarıma, konuşmama yansıtırım.
Karakterimde beni zorlayan herhangi bir durum yok. Dışarıdan göründüğüm gibi değilim.
Dişarıdan nasıl görünüyorsun peki soğuk mu egolu mu sevecen mi
Soğuk ve egolu. Ego var onu inkar edemem ama karşıdaki insanı tilt edecek derecede değil.
Yerinde egonun kımseye zararı olmaz
Kesinlikle.
Takıntılı olmam aşırı zorluyo soğukkanlı olmak istiyorum düşünmek istemiyorum ama en ufak şeyi bile takıntı haline getirebiliyorum
Sadece onla kalmaz o işler😅
Sabırlı olmam ve bir o kadar net olmak.
Belki inanmayacaksınız , yalancı demenizde cabası ama yalan soylemek bana göre değil.
Ne gelecekse soyliyim bitsin.
Ona yalan, buna yalan amann çok zor karışık ve zor.
Karışık işler.
İnatçı olmam. Dışarıdan soğuk duruyorum. Ama tam tersiyim.
bazen karşımdakilere aklımdaki neyse söyleyip geçiyorum o zaman zorlanıyorum düzelticem diye
Dışarıdan efendi uysal biriyim ama içimde fırtınalar kopuyor. :D
İnatçılığımdan ve kafamın dikine gitmekten bazen ben bile bıkıyorum
Bazen çok duygusal ve yeri geliyor dik başlı oluşum zorluyor.
Ters tarafımda dilimin kemiği olmuyor😄
Hint kumaşı değilim ama ucuz kumaşta değilim, zorlandığım bir yön yok herşeyi kontrol edebiliyorum
Biraz fazla inatçı olmasam iyi olacak : ))
İnat ıyıdır yaa
Biraz fazla olunca bazen sıkıntı oluyor : ))
Asla dışardan göründüğüm gibi biri değilim
Dışarıdan nasıl göründüğünü merak ettim. İnsanlar ne der ki. Mutfakta becerıklısın maşallh 😊
Ama pammık gibiyim diyorsun 😃
😂
Göründüğüm gibi biriyim kısmen (tamamen diil), beni zorlayan bi yönüm yok. Canım kendim <3
Asabiyet
Hint kumaşlıyımdır 😎
ben çabuk insan silerim, affetmem
İnatciyimdir...
Sabırsız ve fevri oluşum zorluyor
Hepsi benim bebeklerim. Kanatlarımın olmaması bir tık zorluyor sadece
Sinir olabilir sadece..
Mükemmelliyetcilik
Diğer kişiliklerim
Yok hiç değilim çok soğuk görünüyorum
Hassas olmak yoruyor
eevt oyleyım