Beni biraz fazladan tanıma imkanı olan deli hayvan sever olduğumu ve türü ne olursa olsun tavşandan başka canlıya mıncık manyağı yaptığımı bilir 😂 eğitim alıp dövülmeden büyürse hem neşeli hem sevecen olur insana tercih sebebim
Hayatın çoğu zaman göründüğü gibi olmadığını söylerim. İnsanlar, olaylar ve durumlar çoğu zaman yüzeyin altında daha derin anlamlar taşır. Görünüşte her şey düzgün ve rahat olabilirken, arka planda farklı zorluklar ve duygusal süreçler olur İnsanlar da çoğu zaman hislerini, düşüncelerini ya da yaşadıkları zorlukları dışarıya yansıtmazlar. Aynı şekilde, bazen dışarıdan bakıldığında karmaşık ve zorlu görünen bir durum, içeriden bakıldığında daha basit ve anlaşılır Hayat, genellikle çok katmanlıdır; her şeyin göründüğü gibi olması, daha yüzeysel bir bakış açısını yansıtır. Gerçek anlamı bulmak, derinlemesine bakmayı gerektirir.
Sen ne anlatırsan anlat karşıdakinin anladığı kadarsin diye bir laf vardır bu da aynı bunun gibi kimse göründüğü gibi değildir sen nasıl görmek istersen karşındakini o şekilde görürsün
Önceden her şeyin göründüğü gibi olmadığını düşünerek peşin hüküm vermez, karşımdaki kişinin ağzından çıkanlara önem verirdim. Artık her şeyi gördüğümde hissettiklerime göre isimlendiriyorum. İnce düşünmek adaletli olmak bana bir şey kazandırmadı aksine enayi gibi hissettirdi. Gördüklerimin başka bir açıklaması varsa bile peşine düşmüyorum bu benim sorunum değil kimin sorunu ise o uğraşsın
Bu hayatta hiç bir şey göründüğü gibi değil, ancak insan ön yargılar ile dolu ve nefsine düşkün bir varlık olduğu için hiç bir zaman acaba benimde başıma gelir mi diye düşünmez, bu da çoğu zaman insanın en çok pişmanlık yaşadığı durumdur, herşeyi gördüğü gibi yorum yapmak çünkü hu insanı yanılgıya götürür.
Çok az kalan şeyler hocam göründüğü gibi olan reali bambaşka sanalda ayrı birisi olabiliyor
Köylüyüm demeye utanmadan realinden utanıp cekinip laf eden olur diye koymayana kadar vs son paylaşım da ki gömleğim mesela bence de koyulmicak bir görsel ama çalışma kombinim de o 🙂 olduğu gibi çek at yaptım
Herkes aynı şeyi savunuyorsa orada var bir gerçeklik payı.✨ Diğer durumda eğer her şey göründüğü gibi olsaydı elimize aldığımız deniz suyu 🌊mavi 🔵olurdu.
Profil de olan beyefendi hariç 2019 da geldi nereye konarsa konsun tek komutla üstüme bağıra bağıra uçan kuşum burun yanak mıncıklayıp sevdiren tavşanım vs şu an kurdum tavus kuşları ve tavuklar var yeni bir kuş yavru alıp evcilleştirmeyi düşünüyorum dışarıda gezdirmek için üstümde