Yalnız olmak size ilaç gibi mi gelir yoksa yan etki mi yapar?

Yalnız olmak size ilaç gibi mi gelir yoksa yan etki mi yapar?

Bence burada önemli iki durum var. Birinci durum. Bir kişinin arkadaşları, ailesi ve sosyal çevresi vardır. Ancak bu kişi zaman zaman içsel alana ihtiyaç duyuyordur ve yalnız kalmayı tercih ediyordur. Diğer durum ise ailesi, arkadaşı veya sosyal çevresi yoktur bir kişinin. Ve kriteri nefes alsın yeter değildir. Bu durumda bu kişi istemsiz bir şekilde yalnızdır. Ve ilki güzel olandır, sağlıklı olandır ancak ikincisi uzun vadede birçok soruna neden olabilir. Yalnızlığa baktığımız duruma göre cevap değişicektir.
Yalnızlık etkilemesi kişiden kişiye değişebilir ben kendi adıma söylemeliyim ki yalnızlık beni olumlu yönde etkiliyor tabii ki tamamen yalnız değilim ailem var Rabbim var beni seven insanlar var ama kalabalık bir ortam olsun diye de beni değersizleştiren insanlarla iletişim içinde olmak istemezdim.
Beni kendi halime bırakırlarsa yalnızlık çok güzel sadece canım istediği zaman canım istediği yere giderim hiç utanmam tek gittiğim, için neredeyse her yere tek gidebilen bir insanım ve çoğu zaman yanımda biri varken daha çok rahatsız olurum ama tek görüp ezmeye çalışan ortamlar var birde hep böyle gitmez bunun okulu, işi evliliği var o yüzden insanlarla konuşmak zorundayız
Yalnızlık beni kötü etkilemenin aksine iyi hissettiriyor; kendime daha fazla zaman ayırmama, stresliysem stresimi azaltmama ve daha bağımsız hissetmeme olanak sağlıyor. Yalnızlık harici ailemle ve yakın arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum
Cevap
22Cevap
Bazen iyi bazen kötü ikisine de çok ihtiyacım olduğu dönemler oluyor
beni kötü etkiler sürekli yalnızım zaten
Çok severim yalnızlığı evet, bana iyi geliyor. Fakat insanlarla iletişim kurmak da çok sevdiğim bir olay. İnsanlara iyi gelmeyi severim.
Ben yalnızlığı seviyorum bana ilaç gibi gelir. Ortamda gürültü yok sahte kişiler yok, tek yaşamayı severim.
Eğer isteyerek yalnız kalınıyorsa ki kaliteli yalnızlıktır, mükemmeldir. Ama kimseyi bulamadığından yalnız isen sorun vardır.
Kıyıda köşede kafa dağıtıp dertleşmek istediğin birinin orada olmasına güvenirken yalnızlık güzeldir. Öteki hali katlanılması güç
Bazen iyi ilaç gibi geliyo bazen kötü değişiyor
Genel olarak ilac gibi gelir, nadiren yan etkileri oluyor.
Bu zamana kadar kötü etkilemediğini biliyorum bundan sonrası için de kötü etkileyeceğini sanmıyorum
Bazen insan yalnız kalmak ister ama hep istemez illa arkadaşının olmasını ister
aşırı ilgiden en çok kızlar bıkar 1 gun sonra ilgisizlikten ölürse korkmayın normaldir.
Kötü etkilemiyor aksine işime ve kendime daha çok odaklanabiliyorum
Yalnızlık ilk başta güzeldir ama bir süre sonra sıkılırsın
Kesinlikle çok iyi yalnızlık
Ben yalnızlığı çok severim bana ilaç gibi gelir yalnız kalmak:))
Alıştık artık iyisi kötüsü yok
Yalnızlık beni iyi veya kötü etkilemez.
Bazen iyi olur bazen kötü ruh halime bagli
hiç sevmem ne gereği var
Yalnızlık dünyanın en güzel şeyi
Ben isteyerek yalnız kalıyorum ve mutluyum.
bir yerden sonra insan bıkıyor
Ben bir faydasını görmedim
bi sure yalniz olmak iyi geliyo ama kisa suree
Artık alıştım yalnız kalmaya
Yalnızlığı seviyorum çok iyi geliyor
Yani yalnızlığa alışanlar için ben gibi etkilemez
Seviyorum yalnızlığımı
Bazen ilaç gibi
Dönem dönem değiliyor bu
Kötü etkilemeye başladı
İlaç gibi
Değişiyor