Öldünüz veya çok uzaklara gittiniz.. veda ettiğiniz insanların sizi nasıl hatırlayıp anmasını isterdiniz?

Öldünüz veya çok uzaklara gittiniz.. veda ettiğiniz insanların sizi nasıl hatırlayıp anmasını isterdiniz?
Umarım iyi hatırlarlar.. Kimseye bir kötülüğüm olmadı aksine yardımcı olmaya çalıştım.. Arkamdan iyi insandı bir kötülüğünü görmedik duymadık demeleri yeterli.. Tam da bir karar almışken bu soruyu görmem çok manidar oldu..
Gidiyor musun?
Evet gidiyorum..
Umarım pişman olmazsın ama kendini iyi hissedeceksen yolun açık olsun.. mutlu ol..
her şey için teşekkür ederim.. 🥺
🙏🏻🎈
İnsanların beni güzel hatırlamasını isterim ama bu insanlar insanı değişir benim genel anlamda herhangi bir istekte bulunmam veya onların isteğine göre hareket etme durumum söz konusu olmadığı için beni tanıyan bilen insanlar bildiğine göre tanıyacaktır ve anacaktır ama doğruları yüzüne söylediğim ve yüzüne söylediğim için de kötü olduğum insanlar her zaman kötü anacaktır yani kim aklında ne şekilde anmak isterse öyle anacaktır özel bir beklentim yok.
Öncelikle Soru muhteşem. 🌟cevaba geçiyorum ; ben iyi bir yazar olmak istiyorum ardımdan tek isteğim şu ; yazmış olduğum tek bir cümle tek bir insana dahi farkındalık oluştursun. Tek bir insan silkelenip gücünün farkına varırsa ben çok mutlu hissederim sadece beni minnetle ansın hatırlayınca gözleri gülümsesin bu bana dünyaya bedeldir. 🎗🌺✨
Teşekkürler 🙏🏻🦋
Ben teşekkür ederim güzel sorular 💭için. 🌠🌺
Eic için çok teşekkür ederim canım 🌺💖🎐
🙏🏻🦋🙏🏻❤️🙏🏻✌🏻
💓💓💓👼
Anılmayı ister miyim o bile meçhul. Beni sadece kuzularım güzel hatırlasın. Onlar için her şeyi yapabilecek bir anneleri olduğunu bilsinler yeterli.
❤️🦋❤️🦋
Cevap
16Cevap
Nasıl hatırlarlarsa hatırlasınlar çok da önemli değil benim için ahsh
hatırlamasınlar beni
İnsanlar beni, dürüstlüğüm, samimiyetim ve verdiğim ilhamla hatırlasın isterdim. Hayatlarına bir şekilde dokunduğumu, zor anlarında yanlarında olduğumu ve güldürdüğümü ya da düşündürdüğümü hissetsinler. Yaptıklarımın, söylediklerimin ve hissettirdiklerimin anlamlı olduğunu, geride bıraktığım izlerin pozitif bir ışıkla parladığını bilmek, unutulmaz bir hatıra bırakmak için yeterli olurdu. Kısacası, insanlara değer verdiğimi ve bunun karşılıklı olduğunu hissettirebilmiş biri olarak hatırlanmak benim için en değerlisi olurdu.
Kendileri bilirler, beni pek ilgilendirmiyor. Ben kendimden sorumluyum ve nasıl bir yapıya sahip olduğumu en iyi ben bilirim. Beni bilenler veya anlatanlar hala 1/3'e ulaşmadı. Dolayısı ile bu çok düşük bir rakam. Arkamdan nasıl bilindiğim ile ilgili hiç bir zaman ilglenmedim. Haliyle de eleştirilere kapalıyım. Zerre umurumda değil.
İnsanlar beni, içten ve samimi biri olarak hatırlasın isterim. Zor zamanlarda bile yanlarında olup onları anlamaya çalışan, neşelerini ve hüzünlerini paylaşan bir insan olarak kalmak en büyük dileğim.
Rahmetli iyi insandı, iyiliğini gördük amma Allah var kimseden bir kötülüğünü duymadık derseler bana kafi gelir.
İnsanlar beni iyi birisi olarak hatırlasın isterim.
Kimse kötü hatırlamaz beni. Zaten önemli de değil beni hiç unutmayacak olanlar yeter be 😎
İyi bir insan olarak hatırlanmak isterim başkada birşeye gerek yok.
Hatırlamasinlar böyle daha iyi kulunu Allah hatırlasin yeter
Çılgın delidolu hatırlasınlar beni 😬
Sen hiç merak etme bizzat öyle bahsedeceğim senden😂
Sen bil beni bahsetme boş ver 😂
Yo yo vasiyetin bu sayılır yerine getirecem😂
İyi bende senden bahsederim 😂
Olur herkese anlat sempatik bir üye olduğumu 😂😎hem çılgın olmak iyidir hayat sıkıcı başka türlüsü geçmez 😂😂✌🏻
Kesinlikle çok sempatik masum sevecen biri olduğundan bahsedecem 😂
Değil miyim bu beni üzer 🥺🥺
Öylesin çılgınsın sempatik deli dolu 🤗
Allah razı olsun 🙏🏻😂
Yaşadığım gibi hatırlarsa zaten mutlu olurum. Fazlasına gerek yok.
Beni hatırladıklarında, kalplerinde bir sıcaklık hissetsinler, bir huzur bulsunlar.
çok muhterem olarak hatırlamalarını isterdim
Genç diri güzel eğlenceli jsjdfs
Her zaman saygısından ödün vermeyen biri olarak
İyi bir şekilde tabiki de
Kendi kafasına göre takılan biri
Hatırlasınlar beni pis zihinlerinde
Hatırlanmamak isterim.
Dünyada yüzlerce dikili ağacı vardı derler
Güzel…
Sürekli överek
Unutsunlar.
beni hatirlamazlar ki aq