Bir konu hakkında bir sonuca varamamak bir seçimde bulunmamakta bir karar mıdır sizce?

Bir konu hakkında bir sonuca varamamak bir seçimde bulunmamakta bir karar mıdır sizce?
Kararsızlık tam bir karar değildir kararsızlık insanın içindeki sürekli bir kuytu bir şüphe acaba ne yapayım Bir noktada buluşayım mı bir sonuca bağlayayım mı kararsızlık bir karar değildir ama kararsızlık aynı zamanda insanın bir şeyleri eksiksiz yapma içgüdüsünden gelir ama kararsızlığın peşinden ben kararlıyım diyerek gitmeye kalkarsak işte o noktadan sonra işin içinden çıkamayız
Kararsızlık da aslında bir karardır. İnsan bir şeyi seçmemeyi seçer, bir adım atmadan beklemeyi tercih eder. Bu da kendi içinde bir duruş, bir tercih değil midir? Çünkü o an, hareket etmemek bile bir durumu kabullenmektir. Ama bazen bu kararsızlık, insana içten içe bir yön gösterir; belki de doğru zaman ya da doğru seçenek gelene kadar beklemenin gerekliliğini hissettirir. Kendimi düşündüğümde, ben de kararsız kaldığımda aslında sadece iç sesimi dinleyip doğru zamanı kolluyorum diyebilirim.
Teşekkür ederim
Olmasını istediği için kararsız kalır insan. Eğer geri dönüşü olmayan bir şey ise kararsız kalmak normal diğer türlü bence halolmayacak bir şey yok
Kötü karardır.
Cevap
4Cevap
karar değildir.
Evet kararsızlıkda bir karardır ama yanlış bir karar.
Hayır kararsızlık en zor durumda kalmaktır. Alınacak en yanlış karar bile ortada kalmaktan iyidir
Hayır bence kararsızlık bir karar değildir
Kararsızım
Allah'ım ya 😂😂😂🤦🏻♀️
Berbat bir huy
Hayir
Değildir
Evet..
Yoo illa bi karar vermesi lazım
Yani olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?