Kişilik & Karakter 3 ay Sevgiliniz hamileyim şakasını yapsa ne yapardınız? aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ne tepki verirsiniz? Sevgiliniz hamileyim şakasını yapsa ne yapardınız? Cevapla Hamilelik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. E.. şeklik olur resmen ben olsam gerçek değilse böyle bir şaka kesinlikle yapmam. 2 0 Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevgilim bu şakayı bana yapamaz.. Öyle bir ihtimal olamaz.. Ancak ben yapabilirim.. 😅 1 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Böyle tepki verirdim assdjdk 2 1 Yorumla aytenliikadin 3 ay Bdjdkdkdkdkdk koptummm ya senden beklerdim ama bunu jdkdkdk Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Şaka olduğu aklıma gelmez inan, çok sevinirim. E bundan sonra geriye nikah günü almak kalıyor derim. 1 0 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsiyet değiştirirken bazı organların unutulduğunu düşünürüm😅 ne düşüneyim başka? 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. erkek arkadaşın yaptıysa kötü kız yaparsa verdin onu anladım. verme çok :) 0 0 Yorumla
statüko Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Her halde Şaka adı altın da zarf atmak "Yoklama " çekiyor diye düşünebilir. 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Önce bi şok olurum tabii sonra da yapacak bişi yok derim doğursun 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bişey yapmazdım. Herhalde baba olacağım diye sevinirdim :D 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 965 cevap paylaştı. Olum hani sen doğuramazdın yaa of yaaaa... G*tünden çıkçak çocukdan hayır gelmez aldır bence😂😂😂 0 0 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Vay amca mı oluyormuşum derdim 🤣🤣 1 5 Yorumla aytenliikadin 3 ay Ndkdkd sevgilin dicek lan yoksa başkasindan mi hamile kaldim diye jdkdkd Yorumla aytenliikadin 3 ay ( şaka bir yana ) böyle bir şaka yapilmaz Yorumla Shizoo007 3 ay Hamile kaldığı anda sevgilim statüsünden çıkacağı için 😂 Yorumla Shizoo007 3 ay Etik değil böyle bir şaka 😅 Yorumla aytenliikadin 3 ay Bdjdkdkd Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Ben sevgilime hamileyim şakasını yapmam. Bu ciddi bir durum. O bana yapamaz ben kadınım. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Babası kim ahhs 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. hamile olma ihtimali 🙄 1 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 3 ay Olma ihtimali olamaz ben sevgilime sadece oral yptırırım 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 3 ay Hamile olmaz skjd 1 1 Yorumla aytenliikadin 3 ay Ndkdkd Yorumla
m Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oley anne oluyorum hem de doğurmadan skdksk 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tıp okadar ilerledi mi diye şok olurum 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 33 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kalpten giderim herhalde 1 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende ona güzel bir şaka yaparım 0 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Gerçek hamile olsa sevinirim 0 0 Yorumla
m kübrl Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasıl yani beni babam mı doğurdu derim :D 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 32% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ciddi şeylerin şakası olmaz 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ahuahuahau diye güleriz karşılıklı 0 0 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. Şaka kaldıran bir yapım yoktur benim. 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Lan erkek adam hamile mi kalır 😂🤣 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Hemen kutlayalım bunu 0 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. Ben harama uçkur bozmam, yalandır 😀 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Mutlu olurum ama sonra uzulurum 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Öyle şakayı yemem ne yaptığımı bilirim 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 485 cevap paylaştı. Malamınee 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 36,8b cevap paylaştı. Yapsın sorun etmem 😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. yapmaz doğal olarsk 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 708 cevap paylaştı. Ayrılırdım 0 0 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Şok olurdum 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ergence bi şaka 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızarım 0 0 Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 69% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Fenalaşırım 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Terkederim onu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
E.. şeklik olur resmen ben olsam gerçek değilse böyle bir şaka kesinlikle yapmam.
Sevgilim bu şakayı bana yapamaz.. Öyle bir ihtimal olamaz.. Ancak ben yapabilirim.. 😅
Böyle tepki verirdim assdjdk
Bdjdkdkdkdkdk koptummm ya senden beklerdim ama bunu jdkdkdk
Şaka olduğu aklıma gelmez inan, çok sevinirim. E bundan sonra geriye nikah günü almak kalıyor derim.
Cinsiyet değiştirirken bazı organların unutulduğunu düşünürüm😅 ne düşüneyim başka?
erkek arkadaşın yaptıysa kötü kız yaparsa verdin onu anladım. verme çok :)
Her halde Şaka adı altın da zarf atmak "Yoklama " çekiyor diye düşünebilir.
Önce bi şok olurum tabii sonra da yapacak bişi yok derim doğursun
Bişey yapmazdım. Herhalde baba olacağım diye sevinirdim :D
Olum hani sen doğuramazdın yaa of yaaaa... G*tünden çıkçak çocukdan hayır gelmez aldır bence😂😂😂
Vay amca mı oluyormuşum derdim 🤣🤣
Ndkdkd sevgilin dicek lan yoksa başkasindan mi hamile kaldim diye jdkdkd
( şaka bir yana ) böyle bir şaka yapilmaz
Hamile kaldığı anda sevgilim statüsünden çıkacağı için 😂
Etik değil böyle bir şaka 😅
Bdjdkdkd
Ben sevgilime hamileyim şakasını yapmam. Bu ciddi bir durum. O bana yapamaz ben kadınım.
Babası kim ahhs
hamile olma ihtimali 🙄
Oleyyyyyyyyyyy baba oluyorum derim..
Olma ihtimali olamaz ben sevgilime sadece oral yptırırım
Hamile olmaz skjd
Ndkdkd
Oley anne oluyorum hem de doğurmadan skdksk
Tıp okadar ilerledi mi diye şok olurum
Kalpten giderim herhalde
Kimden olduğunu sorardım xd
Bende ona güzel bir şaka yaparım
Gerçek hamile olsa sevinirim