Hoşlanmadığı huylarınız veya alışkanlıklarınız olabilir. Ama bunu bir insana ifade etmenin de güzel şekilleri vardır. Hala eskiye özlem duyuyorsan kapı orada güzelim 😂🤚

Hoşlanmadığı huylarınız veya alışkanlıklarınız olabilir. Ama bunu bir insana ifade etmenin de güzel şekilleri vardır. Hala eskiye özlem duyuyorsan kapı orada güzelim 😂🤚
Yani zaten beni geçmişimde olan biriyle kıyaslıyor olması onun çok ezik olduğunu gösteren bir hareket yani geçmişini Özlem duyacaksan niye bana geliyorsun niye hala benlesin kendisine şu cevabı veririm madem öyle madem benim öyle huylarım var onu öyle huyları yok sen beni bugün tanımıyorsun daha önceden de böyleydim buyur eskisi orada senin de 3 evetle yanına uğurluyorum derim böyleleriyle mi uğraşacağız ya😂
Allah razı olsun 😂😂✌🏻
🙏🏻🎈 teşekkürler
Madem böyle huyları yoktu neden şu an o yanında değil derim. Aman üfff hiç cevap vermem vazgeçtim 😂😂
Cevap
3Cevap
Cevap vermem yol veririm
insanin flört aşamasinda bazi duygularını saklayan insanlar çok var bunu herkes zaten ilişkide anlar belki insanlarin tuhafina gide bilir bu yapmazdi bu böyle değildi diye
ama bence her insan konuşmalı neden böylesin diye ve zaten insanin içinde bir sevgi bağ varsa aşk varsa tutku varsa bi tarafı zaten ona çeker diye düşünüyorum
belki sevmiş olabilir ama o çekim yoktur ayırlmıştır ve bu ilişki o yüzden yürümemiştir çekim olsaydı Ruh ikizin olsaydı Ruhlar birbirini çekerdi
Bana saygıdan bahseden insan elli yaşındaki kadınların vücudunu benim vücudumdan daha güzel olduğunu söylemişti sonra tabi özür diledi ama kalp kırılinca kalbi tezek kaplıyor kurban olsun benim koca g*tüme
Demek ki sen yaratmışsın o huyu bende denir anca.
Bana neyle gelirsen bende sana onla gelirim denir ya da.
Bende insanım değişe bilirim yeni huylarım olabilir robot değilim ki her gün aynı şeyleri konuşup aynı şeyleri yapayım
Onun hiç böyle huyları yoksa ona gitmeye ne dersin derim
güle güle derim.
Eskiyi özleyen eskiden devam eder
"Bilmukabele"😅
Ona defolup gitsin g*te bak
Vardır ama o bilmiyordur
Senle bu iş olmaz sen çok geride kalmışsın
Dizin dibinden ayrılmayacaktın
O harfi kullanamaz
En İyi Cevaplar