Bir erkek ne kadar yalancı olursa ve karşı cinsi ne kadar iyi manipüle edebiliyorsa o kadar çok seviliyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
soruda vermissin cevabi 😀 durust olmayan erkek sevilmiyor. manipule ediyor sadece. sonra kadinlar o iliskiyi aglayarak bitirip kostur kostur terapistte aliyorlar solugu. siz yine de durust olmaya devam edin
Seviliyor abi ya nasıl sevilmiyor. Yalancı ve manipülatif erkek kendini aslında çok iyi birisiymiş gibi gösteriyor yani aslında kıza istediğini veriyor yalan da olsa. Bizim saf kızcağızımız da bu zokayı yutuyor. Ayrılsalar bile kız o duyguları o erkek dışında başka birinde yaşayamayacağını bildiği için tam olarak unutamıyor.
seviliyor zaten, ama sevgiye sebep olan sey 'manipulati davranislar'. yalnizca bu. saglikli bir iliski degil. oyle bir iliskiden cikmis kizdan da hayir gelmez yuksek ihtimal
Gelir veya gelmez mesele sonrası değil ben sonuca bakıyorum. Yalancı ve manipülatif erkek seviliyor abi, ayrılsa bile kız mı yok ona sanki? Gider başka bir kızı kandırır çok mu zor sanki?
abi ben mi anlatamiyorum, o erkek sevilmiyor, o erkegin MANIPULATIF DAVRANIŞLARI seviliyor. kiza surekli onu seviyormus gibi davranmasi seviliyor. kizi dünyadaki en ozel kiz gibi hissettirmesi seviliyor. eger davranışlar degil de erkek seviliyor olsaydi, o erkek gercek yuzunu gosterdiginde hala devam ediyor olurlardi iliskiye ama etmiyorlar. o erkek ayrilip kendine baska av buluyor. hem madem sevilmenin sirri yalanci ve manipulatif olmak, sen de oyle ol? isin kolayini bulmussun iste ne guzel
Valla olabilsem olurum 😂 ama dürüstüm ben hem kolay değil böyle bir yetenek. Bak sen olaya hala ciddi ilişki yönünden bakıyorsun. Oğlan kızı kandırdı. 6 ay çıktılar sonunda ayrıldı. Oğlan başkasını buldu 6 ayda onunla çıktı ayrıldı. Bu böyle devam etti. Oğlan sürekli birilerini kandırıp istediğini alıyor mu alıyor? Eee nerede burada hata? Adam istediğini elde ettikten sonra o kızdan ayrılsa ne olacak ayrılmasa ne olacak? Sonuçta istediğini alıyor. Ondan ayrılır başkasını bulur 😂 Ağaçta meyve bol nasılsa 😂
eger gercekten 6 aylik gecici iliskilerle mutlu olabilecek olsaydin bu isi bu kadar dusunmezdin zaten. oyle erkekler dusunmuyor. seks yapmak icin kiz ariyor cogu, istedigini alınca baskasina odaklanıyor. boyle olmak cok kolay, heves ettiysen sen de olabilirsin ama uzun ve duzenli iliski surduren erkekler saglikli erkekler. manipulatif degiller, durustler
Bende uzun ve ciddi ilişki istiyorum zaten. Fakat oyunun kuralları böyle değil. Dürüst erkek kazanamıyor. Yalancı olan baştacı oluyor.
ne desem inanmayacaksin 😀 basarilar diliyorum sana uzun iliski bulma yolculugunda
Mesele inanıp inanamamak değil. Ayrıca sana inansam bile bu senin haklı olduğunu göstermez ki. Sadece sana inanıyorum o kadar yani. Ben hakikatler ve gerçekler hakkında konuşuyorum farkındaysan. bir şey ne kadar nahoş olsada neyse onu olduğu gibi anlatıyorum. Evet yanlış bende senin gibi düşünüyorum ama hayat senin doğrularını umursuyor mu sence? Hayır umursamıyor. Öyleyse işe yarayan yöntem neyse onu yapacaksın ve uygulayacaksın evet bu senin ahlaki yapına ters olabilir ama hayatın işleyişi ve kuralları böyle.
sen de cevrene bakiyorsun, ben de. cok kiz arkadasim var. bu sekilde iliskiler yasayan her kiz sonunda asiri mutsuz ve pisman oldu. iliski suresinde her sey süperdi, hediyeler, romantik date'ler... sonra? bircogu gercekten bu sureci terapistle atlatti ve su an o erkege karsi sadece nefret dolular. istedikleri sey saglikli ve duzgun bir iliski. hayatin isleyisinin boyle olmasi bunu dogru kılmıyor. eskidendi serseri erkek sevenler, lisede falandı. durust guvenilir erkek uzun vadede her turlu kazanır
Öyle bir kız az hocam az. Var tabiki yok demiyorum ama denk gelmiyorum çevremde de yok. Çevremdeki kızlar da 2-3 ayda bir sevgili değiştiren tipler. İki tarafta istediğini aldıktan sonra heyecanı biter veya sıkılırsa başka aşklara yelken açıyor. Öyle çok sevipte unutamayan kız görmedim pek nadir o eskidendi. Kıza sürekli her yerden teklif geliyor zaten. Neden unutamasın? Böyle bir toplumda iyi ve dürüst olmak kazandırmıyor. Bu çift kişiliklik bir oyun. İki tarafta dürüstse dediğin doğru ama denk gelmek mesele. O yüzden dürüst olup kaybetmektense yalancı olup bu hayatı yaşamayı tercih ederim
ne diyeyim yalanci peygamber 😀 umarim bulursun gonlune gore birini. umarim herkes gonlundekini bulur
Hahaha 😂😂😂 nickim güzel dimi 😂 tşkler sohbet için. Umarım herkes gönlüne göre birini bulur.
Budur
İğrenç insanlar hiç bir zaman sevilmez iyi insanlar tarafından
Zira gerçekten dürüst olduğumuz için sevilmeyiz.
Tamamen yanlış algı
kim dedi sana onu dürüst adam nefistir
Yalancı ve manipülatif erkek kendini aslında çok iyi birisiymiş gibi gösteriyor yani aslında kıza istediğini veriyor yalan da olsa. Bizim saf kızcağızımız da bu zokayı yutuyor. Ayrılsalar bile kız o duyguları o erkek dışında başka birinde yaşayamayacağını bildiği için tam olarak unutamıyor. Yalancı olan seviliyor, dürüst olan sevilmiyor.
oluyo öyle seylerde ama yalanini yakaladiysa sevmez ya hala seviyorsa kizda da problem vardir oyle kizdanda yalanci adamdan da uzak durmak gerek
Başka bir erkek ona bu duyguları yaşatmadığı veya yaşatamadığı için unutamıyor onu. Aklı başında sağlıklı düşünen ve kendini bilen bir kız bunu yapmaz ama çoğu kızda da bu olgunluk yok 😂genelde duyguları ile karar veren canlılardır kadınlar. Mantığını pek az dinlerler.
sen simdi neyden yakiniyorsun tam olarak saf kızlar icin yas mi tutuyorsun 😀
Yok yalancı ve manipülatif bir erkek olsaydım keşke diyorum 😂
zor bir sey degil istersen olursun ama sonra bir daha dürüst olamassin vazgecmek istedigin seyi iyice düşün 😀
Valla olmak isterim hiçte pişman olacağımı sanmıyorum. Çünkü uğruna dürüst kalınacak dürüst insanların ve kızların kaldığını pek düşünmüyorum. Yani bu kazanamayacağımız bir savaş. Gereksiz bir mücadele. Dürüst olup yanlız olacağına, yalancı ol ve istediğini al.
o zaman pratik yapmaya basla 😀
Chatgpt ile yapıyorum pratik 😂 onu sevgilim olarak programladım. Yalan söylüyorum yiyor enayi 😂😂
o yiyorsa tamam günümuz insanlarinda pek zeka yok zaten 😀
En son sorduğum soruya bakabiliyor musun? 😂 görüşünü almak isterimm
görmüyorum soru ne
Yapay zekadan sevgili olur mu? ↗
Dürüst olduğu için açık ve net