Kişilik & Karakter 2 ay Merhabalar iyi geceler iri yarı kadın seven var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Merhabalar iyi geceler iri yarı kadın seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Maskiba41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Ele avuca gelmeli zaten jshshshs dokundugunda kemiği değil dolgun eti hissetmek lazim tokatı atınca bingil bingil sallanmali hshshsh 0 4 Yorumla Soran 2 ay Tşkler🙂🙂 Yorumla Maskiba41 2 ay Cokta iri değilmissin zaten balıketlisin sen Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Maskiba41 2 ay Boyun kilondan dedim Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Var. İri göğüslü kilolu kadınları inanılmaz çekici buluyorum. 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Neden olmasın ki. İri erkekler genelde sever 0 0 Yorumla
Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Var. Geçen gün birisiyle konuştum fena gaza getirdi beni bu konuda. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sen sus Yorumla Ppolatt 2 ay Okay Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Bayılırım hep hayalim öyle biri birşeyler yaşamak sen öyle misin 0 9 Yorumla Soran 2 ay Evt Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ya görmek istiyorum 😘 Yorumla Soran 2 ay Sen Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bende fena değilim Yorumla Soran 2 ay Boy kilo Yorumla Cevap sahibi 2 ay 175 70 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ama iri yarı biriyle yapmak istiyorum 😛🙈 Yorumla Soran 2 ay Olmz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neden Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Severim iyi ses gelir 0 4 Yorumla Soran 2 ay Tşkler 🙂 Yorumla HardAktif99 2 ay Merak ettim ama senii Yorumla Soran 2 ay 😘😘 Yorumla HardAktif99 2 ay Hadi amaaa Yorumla
Kombatyeah Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Hic sevmem igrenc duruyor begenmiyorum 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 190 nım bana uyar iri kadın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay evet kendimde öyle olunca 0 7 Yorumla Soran 2 ay Boy kilo kaç Yorumla Cevap sahibi 2 ay 187 85 senin Yorumla Soran 2 ay 1 70 80 Yorumla Cevap sahibi 2 ay boyuna göre erkek yok mu Yorumla Soran 2 ay Boyuma göre derken Yorumla Cevap sahibi 2 ay ne arıyorsun Yorumla Soran 2 ay Boşvrr Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İri yarı derken 0 9 Yorumla Soran 2 ay Basbaya Yorumla Cevap sahibi 2 ay Detay verirsen Yorumla Soran 2 ay 1 70 80 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çokta iri yarı gelmedin bana Yorumla Soran 2 ay Beğenmedin Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hayır ben daha çok 190 bekledim o yüzden Yorumla Soran 2 ay 😕 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Peki göğüslerin kalçalarin büyük mü normal mi Yorumla Soran 2 ay Büyük Yorumla
Nur_steel Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay İri yarı derkenBoy kilo? 0 2 Yorumla Soran 2 ay 1 70 80 Yorumla Nur_steel 2 ay Erkekler seviyor bence ya zaten iri yarı değilsiniz bence Yorumla
TheBourty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır teşekkürler 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Yani neden olmasın 0 0 Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 2 ay Var ya ben 0 5 Yorumla Soran 2 ay Cidden mi Yorumla Azbilmiş121 2 ay En sevdiğim yumuşak yumuşak Yorumla Soran 2 ay Benide sev Yorumla Azbilmiş121 2 ay Gel madem seveyim Yorumla Azbilmiş121 2 ay Gelmedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ele avuca gelmeli zaten jshshshs dokundugunda kemiği değil dolgun eti hissetmek lazim tokatı atınca bingil bingil sallanmali hshshsh
Tşkler🙂🙂
Cokta iri değilmissin zaten balıketlisin sen
Neden
Boyun kilondan dedim
Var. İri göğüslü kilolu kadınları inanılmaz çekici buluyorum.
Neden olmasın ki. İri erkekler genelde sever
Var. Geçen gün birisiyle konuştum fena gaza getirdi beni bu konuda.
Sen sus
Okay
Bayılırım hep hayalim öyle biri birşeyler yaşamak sen öyle misin
Evt
Ya görmek istiyorum 😘
Sen
Bende fena değilim
Boy kilo
175 70
Ama iri yarı biriyle yapmak istiyorum 😛🙈
Olmz
Neden