Hangisi kıymetlidir nazarınızda?

Hangisi kıymetlidir nazarınızda?

Her şeyin bir ilki olduğu gibi her şeyin ilki de bir başkadır yani örneğin aşk ya da hayal kırıklığı ya da ilk kızgınlık bunları hiçbir zaman unutmayız ilk olduğu için biz de bir anlam kazanır biz de bir zaman mekan kavramı kazanır yıllar da geçse üstünden ilk nerede aşık olduk ilk kime Seni seviyorum dedik ya da ilk kime sitem ettik ilk neye alındık bunları unutmayız ve bu duyguları ikinci defa yaşadığımızda bile ilkinin verdiği o hissi heyecanı bize vermez Bu nedenle ilkleri ilk hissettiren bir başkadır..
🙏🏻💫❤️🎈
Benim nazarımda hislerden daha kuvvetli olan, karşılıklı oldurmaya çalışmak. Hisler ilk hali ile kalmayabilir. Gün gelir yeniden yakalanabilir. Duygular zigzag gibidir ve gider gelir sürekli. Anca karşınızda sizden vazgeçmeyecek kadar derin seven varsa, işte onun sizden vazgeçmeme hissi, en kuvvetli olandır.
Cevap
17Cevap
Unuttuğumu tekrar hissettiren.
Sorun harika💜
Teşekkür ederim ❣️
🌼💜💐
Hiç yaşanmamış bir duyguyu yaşatmak kolay. Önemli olan yemeği yapmak değil daha iyisini yapmak.
Unuttuğum hissi hatırlatan değil çünkü o zaman onu hissettiren kişiyi hatırlarım ama daha üstün ve özel hissettirir sonradan hissettiren anca öyle olur
Kıymetlidir olan his değil karşıdaki insandır
Hislerim bana ait ve o hisleri ben istersem canlandırırım..
Bir başkası ise sadece o hislerime ortak olur..
Bu yüzden birinin bana verebileceği her hangi bir duyguya ihtiyaç duymuyorum..
Kadınları bilmem ama, sebebi, muhatabı ne olursa olsun, kim olursa olsun, ilk olanları asla unutmaz erkekler...
Unuttuğumuz o hissi tekrar hissettiren ama yeter ki sonra hayal kırıklığı olmasın
İkisi de aynı sonuçta. Tekrar unutana kadardır ikisinin de değeri.
Herkes ilk hissettirebilir ama tekrar hissettirmek daha büyüktür
Unuttuğum ya da rafa kaldırdığım duygularımı tarihin tozlu raflarından çıkartıp önüme sunan daha kıymetlidir..
Her ikisi de güzel bana göre
unutturmayacak kadar hissettiren
Büyüyor olsak da hala ruhumuz çocuk.
insnaın çocukluğu kıymetlidir..
İlkler daha önemlidir.
Unuttuğum hissi tekrar hissettiren
Külleri alevlendiren...
ilk hissettiren bana göre.
Yeni bir his hissettiren
Tekrar ettiren bence
İkiside çok özel bir anı
İlk hissettiren.