Benim tarzım değil🎈
değersiz hissettirmem, hissettirmesine izin vermediğim gibi …

Niyet önemli ✨
İnsan kırmaya yanlış bulanlardan mısın yoksa geri geldiğinde kırmayı bilmek gerekiyor diyenlerden mi?
Benim tarzım değil🎈
değersiz hissettirmem, hissettirmesine izin vermediğim gibi …

Niyet önemli ✨
İnsan kırmaya yanlış bulanlardan mısın yoksa geri geldiğinde kırmayı bilmek gerekiyor diyenlerden mi?
kırmanın kırılmanın değersizlikten çok önemsemekle alakalı olduğunu düşünüyorum.. insana en çok önemsediği konularda , önemsediği kişiler tarafından, önemli olay ve durumlarla ilgili kırgınlık yaşayabilir.. yani kural basit önemsemezsen kırılmazsın.
yani insan istemeden de kırabilir, kırıldığı içinde kırılabilir birinin sana verdiği değer sonrasında gösterdiği tutum telafi özrüyle alakalı bence.
bu arada güzel soru tebrik ederim
Ben teşekkür çok güzel yorum her zaman ki gibi 🌹
teşekkür ederim🍀
Bence kirmak kötü bir seçenektir bazen geri döndüremeyecegin sonuc gösterir ve ardından çok pişman olursun ve pişmanlık fayda vermez.
Bir insan aslında kendisini fazla ezilecek kadar aciz olmamalı unutma sende değerlisin kendine değer ver ve bir insan kendisine yaptığı bir haksizlik varsa kendisine zulüm etmiş olur öyüzden sizde kendinizide ezdirmeyin.
Ve bir başkasını ezecek kadar zalim olmamalı çünkü oda bir insan onunda hissleri var kendiniz nasıl kırıldiginiz zaman kötü hissediyorsaniz işte karşıdakinde kendisini öyle hissediyor böyle yapıp zalim olmayın.
Eğer geride kırıp bir kalp bıraktıysanız hemen vakit kaybetmeden o kalbin gönlünü yapın.
Kalp kirmak Kabe’yi yikmak gibidir. Hz Muhammed sav.🤍
İlk tercihim asla olmaz ancak bazı durumlarda kaçınılmaz olabiliyor, bu durumu en aza indirebilmek ve daha az acı verici hale getirebilmek için en başta saygılı olmaya, açık konuşmaya ve empati kurmaya çalışırım tabii karşımdaki insan da bana saygı gösteriyorsa. Benim için önemli olan dürüst olmak, saygılı olmak ve karşılıklı anlayışı sağlamaktır. Özellikle de sınırlarımızı korurken başkalarının isteklerini reddetmek zorunda kalıyoruz, bu durumdan kurtulabilmenin tek çaresi kırıcı olmak olabiliyor ki zaten bu raddede biz çoktan kırılmış oluyoruz
Bilerek kimseyi kirmam incitmem bilmeden yaptıysam hatami telafi ederim yeri geldiğinde kirmam gerekebilir çünkü o insan kesinlikle haketmistir herkese hakketti gibi davranırım
Cevap
1Cevap
bazen istemeden oluyor ama hiçbir zaman tercihim olmadı hep kırmaktan korktum hala da korkuyorum bazen kırmak gerekli ama o da dengeyi sağlıyor
Güzelmiş … bazen kırmak gerekmez belki ama
Hayır hiç kimseye kırmam ve kırmadım da. Ben herkese samimiyeti kurmuyorum mesafeli biriyimdir. Böylesi daha denge kuruyorum kendi adıma.
Çok güzel 🌷
Kırılırsam kırarım benden önemli değil kimse
Canım kendim mi yani
Kıranı kırarım.
Haydaaaa siz de bu meslek olarak etik değil ✨😄
Yok canım acırsa nevrim döner. O cici kız akrep zehirini akıtır😂
Canın acımasın ama ben yönetirsin iletişimi diye düşünmüştüm uzman olarak 😂
Benim kırışlar tatlı sert ama😂
Her türlü yönetirim😉
Oooo iddialı
Çoğu zaman😎
İyiliği için zırvalarını sevmiyorum. Ama bazen kırılmak insanı kendine getiriyor.
Vallahi daha çok kırılan taraf ben oluyorum ben kırılırsam tabii ki kırılırım kısasa kısas bu işler
Kırılma … haydaaa
Kırıpta elime ne geçiyo sanki... kırdığın yerden kırılırsın demişler.
Önceden olsa kırmamaya çalışırdım… Ama şimdi çokta fifi durumundayım… Acımıyorum kıranı kırarım…
Yeri geldiğinde değil beni kuranı kırarım
İntikam
Kırarım herkes yerini bilsin
Oooo tehdit
Kırarım acımam pek
Haydaaaa
Kırılırsam kırmakta tereddüt etmem
Kırılma hiç
İstemesem de bazen gerekiyor
Evet karşı tarafın ne yaptığına bağlı
Paramparça ederm
Oooo
Hak ediyorsa evet
Hak edene
Evet.
Kırarsın yani
Kırarım
Evet anında kırarım
Anında
Gerektiğinde hiç çekinmem
Hakediyorsa evet
Nezamam hak eder
İlk o beni / sevdiğim birisini kırarsa, uzun bir süre kötü davranırsa , başkalarına kaba, küstahça davranırsa
Istemem hic
Hiç mi
Gerektiği zaman
Gereken zaman mı var
Kırılırsam, kırarım.
O kadar net
kesinlikle kırarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?