Kişilik & Karakter Her insanın içinde kıskançlık duygusu var mıdır? Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşk anlamında sormuyorum. Başka insanların mutluluğunu, başarısını kıskanmaktan bahsediyorum sizce bu kıskançlık herkeste var mıdır? Her insanın içinde kıskançlık duygusu var mıdır? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. kesinlikle vardır özellikle kızlarda çok var. 0 2 Yorumla Valera_ 1 yıl Evet erkekler kadınlar göre kıskançlık duygusunu bastırabiliyor ama bunu maalesef kadınlar yapamıyor. Yorumla KhalTrex 1 yıl özellikle ergen kızlarda ya da ergenlikten çıkamamış 19 20 yaşındaki kızlarda çok var. Yorumla
Man_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tabiki de var özellikle de pısır büyütülen insanlarda 0 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İnsan doğasının bir parçası bu bence, herkes hayatının bir döneminde bu duyguyu yaşamıştır 0 0 Yorumla
amynttwn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl ben oldugunu dusunuyorum sebebi de kendi ulasamayacagı ya da yapAmayacagı bi seyi biri yapınca otomatik bir kıskançlık oluyor 0 0 Yorumla
jǝzzǝʎ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kıskanç insanlar genelde zarar vermeye meyillidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kesinlikle vardır özellikle kızlarda çok var.
Evet erkekler kadınlar göre kıskançlık duygusunu bastırabiliyor ama bunu maalesef kadınlar yapamıyor.
özellikle ergen kızlarda ya da ergenlikten çıkamamış 19 20 yaşındaki kızlarda çok var.
Tabiki de var özellikle de pısır büyütülen insanlarda
İnsan doğasının bir parçası bu bence, herkes hayatının bir döneminde bu duyguyu yaşamıştır
Hayır bazıları aşırı gevşek
ben oldugunu dusunuyorum sebebi de kendi ulasamayacagı ya da yapAmayacagı bi seyi biri yapınca otomatik bir kıskançlık oluyor
Kıskanç insanlar genelde zarar vermeye meyillidir
O zaten vardır olmayan kişi nadir dir