Sanırım, sıfır tolerans dediğim o nokta ; ihanet olur. Çünkü benim nezdimde hiç bir kadın veya erkek aldatılmayı hak etmiyor, konu ne olursa olsun. Aldatan aldanır ve bu çok büyük karaktersizlik bana göre. 🪁
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Aldatmak tabi ki de ve yalan bu ikisini hayatta affetmiyorum ben bir daha da güvenemem hiç bir şekilde.. bu tür insanları da hayatımda bulundurmam tolerans göstermem hiç bir şekilde.. birde beni saf yerine koyarlarsa
Kendini vazgeçilmez sananlara karşı soğurum son noktayı koyarım.
Bir de bu başlangıçlarda kırmızı çizgi muhabbeti var ya gerçekten can sıkıcı insanlar birbirini tanımadan birbirlerinin çizgisini ölçemez ve bu uyarılarla olacak bir şey değil yaşanarak olmalı
Derdi 'ben', öfkesi 'sen' manik değresif, narsist ve franksiyonasyon (kesirleme tekniği) taktiği kullanan insanlara tahammülüm yok! Maalesef bu insanlar asla hata kabul etmez, hayatları taktiksel hipnoz çabaları ile geçer. Allah eşlerine, sevdiceklerine sabır versin, hasta ederler. Bununları anladığım an kaçarım.🙂
Ben elimden geleni yapmışsam, empati kurduğumda içim rahatsa, "keşke şunu yapsaydım ya da yapmasaydım" demiyorsam, benim için bir adım atmak bile işkence gibi gelir. Orada biter verdiklerim