Güncellemeler
1 yıl
Haklısın, hissettiğim şey evliliğim yüzük takıldığından beridir sürekli bu nişanın bozulacağıni hissediyordum neyse vesvesedir diye boşverdim şimdi evliyim evliliğimin bozulacağını sürekli hissediyorum ama sürekli eşim arabayla bir yere gidiyor ya kaza yaparsa ölürse vs bunları düşünüyorum vede evliliğimin biticegini hissediyorum. Görücü usulü evlendim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nedir.
içinizdeki o his :)
cevabını merak ettiiğiniz
Haklısın, hissettiğim şey evliliğim yüzük takıldığından beridir sürekli bu nişanın bozulacağıni hissediyordum neyse vesvesedir diye boşverdim şimdi evliyim evliliğimin bozulacağını sürekli hissediyorum ama sürekli eşim arabayla bir yere gidiyor ya kaza yaparsa ölürse vs bunları düşünüyorum vede evliliğimin biticegini hissediyorum.
Görücü usulü evlendim
Evliliğiniz yolunda mı peki
sorun var mı?
Aile içinde yaşıyorum ara sıra sorunlar çıkıyor tabi ama evliliğim iyi şu an
aile içinde değil de ayrı evde yaşasanız
daha iyi olmaz mı
belkide içinizdeki o hissin sorunu kalabalık bir ortamda olmanız
İşte bende çok istiyorum ama eşim asla diyo.
Psikolojim iyi değil kaldıramıyorum burada yaşamıyorum diyorum maalesef diyo işte onun çaba sarf etmemesi daha çok canımı sıkıyor
hmm
sanırım tek başına çabalamaktan yorulmuşsunuz
ve artık bitecek diye umut ediyorsunuz
aslında içten içe isteğiniz bu
Galiba yani evet. Aslında cevabım bende vardı sadece biraz daha bakış açısı görüş görmek istedim
Aslında öyle
bitsin istiyorsun..
İlk günden istememişsin
Acaba aile baskısından filan mı kurtulmak adına evlendiniz
ya da biyolojik yaşınızın geçtiğini düşündüğünüz için?
Dedem zorla evlendirdi. Annemin dilinde tüy bitti olmaz yapamaz kızım evliliği kaldırmaz evlilik insanı değil o yapmayın etmeyin dedem çoktan kararını vermişti babamda bir şey diyemedi onun sözünün üstüne söz.
Ben kendim 2 yıl nişanlı kaldım 2 yılım neredeyse hastanede psikiyatri psikolog kapılarından geçti.
Hakkım ne dedeme nede babama helaldir ben sadece şimdi kendimi ve olurda çocuğum olursa hayatımı ona kendime adamaya başlıyacam
Hayır tam olarak bu 👆
böyle bir evlilikte çocuk yapmak
riskli
bence çocuk yapmadan önce iyi düşünün diye tavsiye verebilirim size
Eşim çok istiyor açıkçası bende canım sıkıldığında kucağıma alacağım bir bebek istiyorum fakat buna sağlığım asla izin vermiyor
Eşiniz çok istiyor..
ama siz eşiniz istiyor diye istiyor gibisiniz
aslında sanki
ne istiyorsunuz sizde bilmiyor gibisiniz
Hayır ben anne olmak istiyorm fakat bu şartlarda değil yaşamım istediğim gibi değil
anladım
Merak ediyorum demişsin söylememişsin vahiyle mi öğreneceğiz?
Haklısın, hissettiğim şey evliliğim yüzük takıldığından beridir sürekli bu nişanın bozulacağıni hissediyordum neyse vesvesedir diye boşverdim şimdi evliyim evliliğimin bozulacağını sürekli hissediyorum ama sürekli eşim arabayla bir yere gidiyor ya kaza yaparsa ölürse vs bunları düşünüyorum vede evliliğimin biticegini hissediyorum.
Görücü usulü evlendim
Paranoya mı yapıyorsun sürekli
Onun gibi bir şey ama düşünmekten çok içimde var bu
Hissin dışında herşeyi yazmışsın
Görücü usulü evlendim
Öncelikle vesvese yapıyorsunuz bunu yapmayın olumlu düşünmeye gayret edin bir zaman sonra yıpranır olmayacak şeyleri düşünürsünüz
Bilmiyorum ya çok duada ettim Allah'ım nolursun eğer ki bu bir vesveseyse sen içimden çıkart al onu.
Antidepresanda kullanıyorum sabah akşam
Rabbim öncelikle sıkıntınıza şifa versin mesaj atar mısınız özel olarak soracağım şeyler var daha net konuşabilirim
Neden özelden burdan sorun
Soracağım şeyleri tek tek burdan yazmak istemiyorum siz bilirsiniz
Soru anlaşılır değil.
Görücü usulü evlendim
şu an ne durumdasınız yani sevgi var demekki eşinize karşı görücü usulü olsa. Benim size tavsiyem bir hobi edinip bu kötü düşünceleri aklınızdan silmeniz. ya da bir kedi sahiplenebilirsiniz. Huzur verir
Kedi istedim eşim olmaz dedi
Bizde çocuk yapmaya karar verdik
Çok güzel umarım güzel sağlıklı bir bebeginiz olur. Kedi ye olumsuz baktiysa bir hobi edinebilirsiniz sadece kafa dagatma amaçlı.
His demişsin o kadar. Nasıl bir his bu?
Görücü usulü evlendim
Evham yapıyorsun sadece. Eşini seviyor musun?
Bazen seviyorum bazen sevmiyorum çok ciddiyim bazı zamanlar onsuz yapamıyorum bazende gözüme batıyor bı seviyorum bı sevmiyorum
Senin psikolojik sorunların var. Psikiyatri desteği falan al. Kendini geçtim eşine yazık
3 yıldır psikolojik destek alıyorum her ay düzenli online seans yapıyorum.
Psikoterapi görüyorum
Ya niye evlendin? Hani bu kadar psikolojik sıkıntının içinde neden evlendin acaba? Hadi birde çocuk olursa? Daha beter olursan ne olacak? Yazık değil mi o çocuğa?
Dedem zorla evlendirdi. Annemin dilinde tüy bitti olmaz yapamaz kızım evliliği kaldırmaz evlilik insanı değil o yapmayın etmeyin dedem çoktan kararını vermişti babamda bir şey diyemedi onun sözünün üstüne söz.
Ben kendim 2 yıl nişanlı kaldım 2 yılım neredeyse hastanede psikiyatri psikolog kapılarından geçti.
Hakkım ne dedeme nede babama helaldir ben sadece şimdi kendimi ve olurda çocuğum olursa hayatımı ona kendime adamaya başlıyacam
Neyse önce kendini düzeltmeye bak. Bu psikolojiyle anne olamazsın. Umarım bundan sonra her şey güzel olur